n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Καλορίζικες Νίκο...!!!
Ολλανδικό πανί έβαλες...;
Πράγματι ο χωρος έκλεισε και θα κάνεις ανετα την δουλειά σου...
Οπότε τορνος και συναφη θα πάνε έξω..από ότι καταλαβαίνω..
Πολύ ωραία η επέκταση του εργαστηρίου στο μπαλκόνι. Επίτρεψέ μου μια ερώτηση μόνο, χωρίς καμία παρεξήγηση. Υπάρχει γυναίκα/σύζυγος στο σπίτι; Αν ναι και έχει δεχτεί αυτή την κατάσταση, είσαι πολύ τυχερός και μπράβο σου (εγώ στη θέση σου απλά θα είχα εκδιωχθεί απ' το σπίτι, αν τολμούσα να μετατρέψω πρακτικά όλο το μπαλκόνι σε ημιυπαίθριο εργαστήριο...).Εχθές, Αγίου Βαλεντίνου![]()
, έκανα δώρο στο μπαλκόνι του εργαστηρίου μου, τέντες, κάθετες, έτσι που το
έκλεισαν σχεδόν τελείως και έγινε σαν δωμάτιο.
Ούτε με βλέπει κανείς πλέον, αλλά ούτε και ενοχλώ ιδιαίτερα με σκόνες πριονίδια κλπ.
Το μπαλκόνι, είναι σχεδόν τα διπλά τετραγωνικά από το μικροσκοπικό μου εργαστήριο!
Σήμερα το εγκαινίασα κόβοντας σίδερα.
View attachment 228046
Μεγάλο πράγμα η άνεση χώρου. Πολύ ευχαριστημένος
ΥΓ. Επειδή έψαχνα πάνω από έναν χρόνο έναν "τεντά" της προκοπής, να αναφέρω αυτόν που βρήκα στο Νέο Κόσμο, και έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένος.
Μου έδωσε σχεδόν την χαμηλότερη προσφορά, έβαλε άριστα υλικά, και ήταν συνεπής και ευχάριστος.![]()
Εσύ μάλλον μιλάς για χάραξη πανω στο ξυλο και όχι για κοψιμο..Ωραία η επιγραφή Κωστή αλλά αν το συζητούσαμε θα σου έφτιαχνα μια με το laser και θα είχες ξεμπερδέψει πολύ πιο γρήγορα
Πολύ ωραία η επέκταση του εργαστηρίου στο μπαλκόνι. Επίτρεψέ μου μια ερώτηση μόνο, χωρίς καμία παρεξήγηση. Υπάρχει γυναίκα/σύζυγος στο σπίτι; Αν ναι και έχει δεχτεί αυτή την κατάσταση, είσαι πολύ τυχερός και μπράβο σου (εγώ στη θέση σου απλά θα είχα εκδιωχθεί απ' το σπίτι, αν τολμούσα να μετατρέψω πρακτικά όλο το μπαλκόνι σε ημιυπαίθριο εργαστήριο...).
Όχι βρε Μιχάλη δεν κόβει 25mm αλλά θα μπορούσα να κόψω 3 φορές το κάθε ένα γράμμα στα 6-8mm και θα κόλλαγε τρία γράμματα το ένα πάνω στο άλλο. Θα είχε και εφέ τύπου 3DΚοβει το laser που εχεις κοντρα πλακε παχους 20- 25μμ?
αδερφη που να μαστορευει εχει? λεμε τωρα....Χάχα, ναι, υπάρχει "γυναίκα/σύζυγος στο σπίτι" και καθόλου δεν την ενοχλεί αυτή η κατάσταση
Αυτά που κάνουν τη διαφορά, είναι πως:
- Αυτό που βλέπεις είναι το πίσω μπαλκόνι.
- Εκτός από το εργαστήριο, το άλλο δωματιάκι που βλέπει σε αυτό το μπαλκόνι δεν χρησιμοποιείται πλέον (φιλοξενεί σπανίως κάποιον επισκέπτη)
- Αλλά - το κυριότερο - είναι πως η "γυναίκα/σύζυγος" ασχολείται και αυτή με μαστορέματα και με βοηθάει.
- Από μικροί που ήμασταν μας άρεσε να μαστορεύουμε και να φτιάχνουμε μικρά έπιπλα. Ήταν και είναι ακόμα ένα από τα κοινά μας ενδιαφέροντα. Και πριν λίγο άλλωστε τέλειωσα μια κατασκευή που την σχεδίασε εκείνη και με βοήθησε να τη φτιάξω.
Οπότε ΟΚ, δεν κινδυνεύω να μείνω στον ... δρόμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.