Τωρα μου ηρθε και αλλη ιδεα...ασε το ραδιο και το cd για το μελλον,αφου εχεις το λαπτοπ κ πηγαινε στον A-S700 μαζι με τα ηχεια!Εχει αξιολογες δυνατοτητες οδηγησης και για ηχεια καλυτερα απο τα dali μηπως και θες στο μελλον να κανεις καποια αλλαγη στα ηχεια σου.Καλλες αγορες-γιορτες
Με ενδιαφέρει το σύστημα να έχει δεκτή ραδιοφώνου , γιατί το λαπτοπ δεν είναι μόνιμα σπίτι ούτε και τόσο εύχρηστο . Επίσης το cd player βλέπω έχει USB αποτε με ελάχιστα εβρω αγοράζω ένα στικάκι για μόνιμη χρήση με όλα τα cd που κατεβάζω και ακούω κατά περιόδους . FLAC δεν ξέρω αν υποστηρίζει αλλά λίγο με πειράζει . Μέχρι στιγμής και με αυτά που με συμβουλέψατε κάπου εδώ καταλήγω :
Yamaha RS700 482,00
ZENSOR5 493,00 εναλλακτικα JBL ES 90 598
Yamaha CD S300 262,00
ThorensTD170 379,00 Pro-ject DEBUT III Black OM 5e 260
1616 1602
Στο πακέτο ράδιο ενισχυτής cd θεωρώ οτι κατά 90 % εχω κατασταλάξει . Με προβληματίζει αυτο που διαβασα οτι ενδεχομένως τα dali να είιναι λίγα για το χώρο μου , οπότε έβαλα κάτι που προτάθηκε πιο πάνω (+100 ) τα JBL . Με μια γρήγορη μάτια τα JBL φαίνονται πιο "πολύ " ηχεία με καλύτερη απόκριση χαμηλά και παραπάνω "άντερα" . Είναι και περίπου διπλάσια στο βάρος που κάτι θα σημαίνει και αυτό . Είναι λίγο πιο ψηλά , θα ουρλιάζει η γυναικά αλλα εν καιρό θα τα συνηθίσει , εδω συνήθισε εμένα . Η μόνη απορία μου ειναι πως τα dali πάνε 26.5 κΗζ και τα JBL μέχρι 20 κ ? Ισχύει αυτό ή είναι λάθος ? Τέλος χώρις να γνωρίζω πολλά απο πικ απ και επειδή θα είναι το πρώτο και ίσως το τελευταίο που θα πάρω προβληματίζομαι μήπως κατέληγα σε κάτι φθηνότερο απο το Thorens για να ρεφάρω τα ηχεία , σαν το Pro-ject DEBUT III Black με OM 5e στα 260 με κεφαλή και καπάκι . Για τα project μόνο καλά έχω διαβάσει , ότι και αν σημαίνει αυτό . Επείδη το θέμα ηχεία σαφώς πιο σημαντικό απο το πικ απ αν υπάρχει καποια αλλη πρόταση στο θεμα αυτό μεχρι και τα 600 είναι ευπροσδέκτη με δεδομένο οτι πάω για debut . Δεν έχω ιδέα πόσο στοιχίζουν καλώδια , αλλά θελω να πιστευω οτι τα 1700 δεν θα τα ξεπεράσω αν βοηθήσει και λίγο το κατάστημα .
Ευχαριστώ