Οικογενειακή κατάσταση

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,643
Land of Dystopia
Αφού σχεδόν ξέρουμε πάνω-κάτω που δουλεύουμε ή τι δουλειά κάνουμε όλοι ή σχεδόν όλοι εδώ μέσα, τι αυτοκίνητο οδηγούμε ή τι τέλος πάντων θα θέλαμε να οδηγούμε, και που υπηρετήσαμε την μαμά πατρίδα, ήρθε η ώρα να ρωτήσω τι οικογενειακή σας κατάσταση εκτός εάν μπάινουμε στην λογική των προσωπικών δεδομένων.:violent-smiley-030:
Για να μην μακρυγορούμε αρχίζω και λέω ότι είμαι παντρεμένος 5 χρόνια και έχω ένα πιτσιρίκι ( το βλέπετε άλλωστε στο αβαταρ ) ενός χρονού:Banane0: .
Για πάμε λοιπόν....:grinning-smiley-043

5 χρονια από εκεινον τον Δεκεμβρη του 2001...

Ενας υιος 4 ετων και μια πιτσιρικα 9 μηνων...

Μας φακελωνεις?

Εγώ Double Married, χωρίς παιδί προς το παρόν,
μόνο η φάτσα που βλέπετε κάτω από το ψευδώνυμο
:nounder: :nounder:

Απάντηση: Re: Οικογενειακή κατάσταση

Εγώ Double Married, χωρίς παιδί προς το παρόν,
μόνο η φάτσα που βλέπετε κάτω από το ψευδώνυμο
:nounder: :nounder:

Μήπως δεν τό'ψαξες καλά?
Σχετικά εύκολο είναι...
1.Πρώτα βγάζεις τα ρούχα
2.Σερβίρεις Martini και σβήνεις το φως
3.......
4.......
:flipout:

Ε ας παρουσιαστεί και ο νέος. 14 μήνες παντρεμένος με μια πιτσιρίκα 5 μηνών. Και ναι γεννήθηκε ακριβώς 9 μήνες μετά την μέρα του γάμου. Τι να κάνουμε εμείς οι Πόντιοι είμαστε των παραδώσεων.

Ευτυχώς Single (είμαι νινί ακόμα, που λέει και η Έφη...) :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Νικόλας

10 Χρόνια έγγαμου βίου και 2 τέκνα , ο μεγάλος 4 ετών και ο μικρός 9 μηνών.
Εννοείτε φυσικά και το τεκνό , καταλάβατε πιστεύω .

Υ.Γ. Την γυναίκα μου εννοώ βρε.

Καλως σας βρηκα.
Αφου ειπα δεν τις ξεχασα. Ομως οταν προσπαθησα να τις ανεβασω κοντεψε να ξημερωσει. Μολις συνδεθει η ADSL θα τις στειλω αμεσως. Ατιμε πΟΤΕ.

Eki, έχουμε γράψει τόσα πολλά που σε λίγο θα μας πάρουν και μέτρα για σωβρακάκι εδώ μέσα.... :flipout: