Οικογενειακή κατάσταση

δυστυχώς η γλώσσα των αριθμών δεν μας αποκάλυψε εάν πρόκειται για άρρεν ή θήλυ -bye-

6 και κάτι χρόνια γάμου (...κοματάκι μικροπαντευτήκαμε :firstprize: )

δύο γιοι, ο μεγάλος 5 και ο μικρός 15 μηνών.

Re: Απάντηση: Re: Οικογενειακή κατάσταση

αυτο αναρωτιεμαι .......

ρε σεις τραβατε γραμμες καθε μερα που περναει ;;;;;
:flipout: :flipout: :flipout:

είναι σαν το ανέκδοτο...

"
- Γιατί δάκρυσες αγάπη μου?
- Ξέρεις αγάπη μου, θυμάσαι που μας είχε πιάσει ο πατέρας σου στα πράσα τότε στο Λύκειο και μου είπε 'ή την παντρεύεσαι ή πας μέσα 20χρόνια για αποπλάνηση'?
- Ε, ναι, και?
- Ε, σήμερα θα αποφυλακιζόμουν...

:flipout: :flipout: :flipout:

Συνηθως (δεν λεω για σενα μην φωναζεις) αυτες που το λενε αυτό...ΨΩΦΑΝΕ για νυφικό!!!!:flipout: :flipout:

Ψυχολόγε μου εσύ!!!!!!!!!!! Δεν ψοφάω καθόλου για νυφικό.... μου αρέσουν οι γάμοι αλλά μόνο όταν παντρεύονται άλλοι!!!!! Μακριά από μένα όμως....
Να χαίρεστε όλοι τις οικογένειες σας!!!!!!!!

ο γαμος ειναι σαν του Ολυμπιακους Αγωνες χαιρεσαι στην τελετη εναρξης και στην τελτη ληξεως...στο ενδιαμεσο εχει πολλους αγωνες.....

Απάντηση: Re: Οικογενειακή κατάσταση

ο γαμος ειναι σαν του Ολυμπιακους Αγωνες χαιρεσαι στην τελετη εναρξης και στην τελτη ληξεως...στο ενδιαμεσο εχει πολλους αγωνες.....

Nαι, όμως απέφυγες να απαντήσεις στο θέμα :ernaehrung004:

διανυω αισιως και ευτυχισμενος 10 χρονια Γαμου με 3 παιδια( το πρωτο απο τον πρωτο μου γαμο )η Χριστίνα ειναι 14 χρονων η Κατερινα που γιοραζει σημερα 5 και μισο και ο Γιάννης 20 μηνων

Λίγη στατιστική το θέμα το έχουν διαβάσει κάπου 120 μέχρι τώρα, περίπου το 1/3 απάντησε είμαστε μόλις 3-4 που έχουμε περάσει τα 10 χρόνια γάμου.

Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ ??? :grinning-smiley-043

Κάνε υπομονή Νίκο, έχω 2+6=8, σε δύο χρονάκια θα σας κάνω παρέα
!!!:beee: :beee:

Re: Απάντηση: Οικογενειακή κατάσταση

επισήμως, διαζευγμένος ...
ανεπισήμως, ευτυχής!:aktion033:

Εύγε νέε μου.

Ξεκουράσου λίγο καιρό και έλα να μας βρεις μετά στο club των "δις εξαμαρτειν".

Η δεύτερη φορά είναι πάντα η καλλύτερη.....

:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: