Οικογενειακή κατάσταση

Ανύπαντρος, ελεύθερος, φοιτητής, μικρός.
Μολις βγάλω τη σχολή, κάνω μεταπτυχιακό, πιάσω δουλειά, πάρω σπίτι και αυτοκίνητο, βάλω και μερικά λεφτά στη μπάντα... βλέπουμε!

Ούτε σε 20 χρόνια δε με βλέπω να παντρεύομαι... :grandpa:

Μολις βγάλω τη σχολή, κάνω μεταπτυχιακό, πιάσω δουλειά, πάρω σπίτι και αυτοκίνητο, βάλω και μερικά λεφτά στη μπάντα... βλέπουμε!

Βοήθεια! Έκανα post κατά λάθος 2 φορές και δε μπορώ να το σβήσω!
Αν το βλέπει κανένας moderator ας το σβήσει παρακαλώ!

Last edited:
Απάντηση: Re: Οικογενειακή κατάσταση

Παντρεμένος 4 χρόνια, έχω 1 αγόρι 2,5 χρονών (avatar) και η γυναίκα μου περιμένει κορίτσι κατά τον Απρίλιο

Κάπως σαν τον Δημήτρη κι εγώ:
Παντρεμένος 6 χρόνια, έχω 1 αγόρι 3,5 χρονών (avatar) και περιμένουμε κορίτσι (χθες μάθαμε τελεσίδικα το φύλο) κατά τον Απρίλιο

Να μας ζήσουν ολωνών τα βλαστάρια μας, καλή λευτεριά στις εγκύους και στους/στις ατυχήσαντες/σες, καλά στέφανα στους παντρεμένους to be, καλό κραιπάλιασμα στους ανύπαντρους και χωρισμένους, καλή πρόοδο και καλό πτυχίο στους φοιτητές και εις άλλα με υγεία γενικώς :D

Re: Απάντηση: Οικογενειακή κατάσταση

ΩΧ! σε βλέπω να παντρεύεσαι δυο φορές!

Tώρα μου θύμισες το ανέκδοτο με τους παντρεμένους που πέθαναν:
1ος:
Άγιος Πέτρος:"Εσύ τέκνον μου τι έκανες στη ζωή σου;"
Πεθαμένος 1:"Παντεύτηκα, παναγιότατε".
Άγιος Πέτρος:"Άρα είσαι μάρτυρας. Πέρνα μέσα".
2ος: βλ. 1ο
3ος:
Άγιος Πέτρος:"Εσύ τέκνον μου τι έκανες στη ζωή σου;"
Πεθαμένος 3:"Εγώ παναγιότατε παντρεύτηκα 2 φορές".
Άγιος Πέτρος:"Άκου να σου πω, εδώ δεχόμαστε μάρτυρες, όχι ηλίθιους!" Και του κλείνει την πόρτα.

Πεθαμένος 3:"Εγώ παναγιότατε παντρεύτηκα 2 φορές".
Άγιος Πέτρος:"Άκου να σου πω, εδώ δεχόμαστε μάρτυρες, όχι ηλίθιους!" Και του κλείνει την πόρτα.

Γι'αυτό τώρα τελευταία κάθε πρωί που με βλέπω στον καθρέπτη με χαστουκίζω ????:flipout: :flipout: :flipout:

Λές ???:flipout: :flipout: :flipout:

Πάμε για άλλα, ο επόμενος....

Βοήθεια! Έκανα post κατά λάθος 2 φορές και δε μπορώ να το σβήσω!
Αν το βλέπει κανένας moderator ας το σβήσει παρακαλώ!

μάλλον θα παντρευτείς σε 40 χρόνια.....

κουλάρησε και απόλαυσέ το...:grandpa:

Παντρεμένος και εγώ από τις 14/6/03 χωρίς παιδάκι ακόμα αλλά το δουλεύουμε που θα πάει θα κάτσει

Καλώς σας βρήκα! 1ο ποστ στο θρεντ των παντρεμένων..αχμμμ.....
Παντρεμένος λοιπόν εδω και 18 μήνες, χωρίς παιδάκια ακόμα, είμαστε και νέοι για τόσες ευθύνες!
παντρεμενος εδω και 3 χρονια...παιδια για την ωρα οχι ...ασε που μπερδευονται και στα καλωδια (πλακα κανω).....:flipout:
Άσε τα σάπια και σκαρώστε με τη Ντι κανα κουτσούβελο να παιζουμε ρεεεε :grinning-smiley-043

Παντρεμένος 2 χρόνια και 2 μήνες. Προς το παρόν ζω για μένα και τη γυναίκα μου... αν και το βλέπω να έρχεται σιγά σιγά.