Οικονομική 32άρα με 24p!

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Ακούω προτάσεις. Μέχρι 500 ευρώ αν γίνεται. Και μην μου αρχίσετε να γνωστά να πάρω μεγαλύτερη. Για την κρεβατοκάμαρα την θέλω και ναι θα συνδεθεί με htpc κρεβατοκάμαρας :BDGBGDB55:

Θενκς, αλλά η συγκεκριμένη δεν μου αρέσει εμφανισιακά :grinning-smiley-043 και δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για LG... Είμαι προκατειλημμένος λιγάκι μαζί τους!
Η παραπάνω LG υποστηρίζει 24p? Έτσι ενημερωτικά....

Τελικά αποφάσισα να ανεβάσω το budjet μου λιγάκι...

Επειδή κοιτάω στην samsung LE32A656 Μπορεί κάποιος να μου πει αν βγάζει πάνω από 1 μοντέλο με αυτό τον τύπο???? Κοιτάω στο skroutz και βλέπω και σκέτη και Α στο τέλος! Και η Α έχει 15,000 αντίθεση ενώ η σκέτη 50,000!

Επίσης σε σχέση με την sony W4000 πως το βλέπετε?

Δεν πρέπει να απέχουν πολύ. Θυμάμαι πως τις είχα δει δίπλα δίπλα στο ΜΜ πριν καιρό και δεν παρατήρησα σημαντικές διαφορές στην εικόνα.

ίδιες ειναι απλα απο δω και περα η samsung ανακοινωνει 50.000 κοντραστ για την 32Α656 εναντι 15.000:1 ως τώρα......φαντασου πολιτικη εταιρίας.....και η 32W4000 εξαιρετικη τηλεοραση,ειμαι υπερ ευχαριστημενος ως κατοχος και την συστηνω ανεπιφύλακτα

Για την LG 32'' 7000(620ευρω) καμμιά γνώμη σε σχεση με την samsung 656(700ευρω) και την 32w4000 (800ευρω).Ας τις δουμε ασχετα απο την διαφορά χρημάτων

Όταν λέμε υποστήριξη 24π φαντάζομαι εννοούμε χωρίς pulldown σωστά;Οχι μονο να δεχεται το σημα.

Σε αυτην την περιπτωση θα αμφεβαλλα πολύ για ολα τα μοντέλα στις 32 ίντσες....

Έκανα μια βόλτα στα πέριξ σήμερα και εκείνη που μου άρεσε τόσο από εμφάνιση όσο και από εικόνα είναι η Samsung 32le558.
Οι Sony έχουν πολύ μεγάλη πλάτη και δεν με βολεύουν.

Υπάρχει κάποια αντίρρηση για το παραπάνω μοντέλο? Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα?

Επίσης αυτό με το 24p δεν το κατάλαβα! Εφόσον το υποστηρίζουν γιατί να κάνουν pulldown?

Edit: Ήθελα επίσης να ρωτήσω αν παίζει ρόλο η έκδοση του hdmi input για να περάσει και ο ήχος από το laptop μου στην τηλεόραση. Στην κούρο π.χ. περνάει αλλά είναι σίγουρα 1.3

Last edited:
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=5155

Το "υποστηρίζω" με τους κατασκευαστές σηκώνει πολύ κουβέντα.
Το αυθεντικό 1080/24 προυποθέτει εκτός από FullHD πανελ, την ικανότητα της τβ να δέχεται ΚΑΙ να δειχνει το 24π σήμα σε πολλαπλασιο ρυθμό ανανέωσης : 48, 72, 96, ή 120 Hz. Αυτό δεν το κάνουν τόσο πολλές τηλεοράσεις σωστά, και οι περισσότεροι κατασκευαστές πετάνε ένα 24 π σηματάκι και εννοούν ότι δεχεται μεν η τβ το 24π σήμα αλλά το μετατρέπει σε σήμα 50 ή 100 Hz με την διαδικασία 3:2 pulldown

http://www.projectorpeople.com/resources/pulldown.asp

Με λίγα λόγια σε 32αρα δεν μπορούμε να δούμε σωστά τα 24p? Και αν ναι ποιες το υποστηρίζουν ανεξαρτήτως κόστους?:a0210:

To πρώτο λινκ που δίνω απαντάει στην ερώτησή σου, απλά με Αμερικάνικους κωδικούς. Δεν έχω βρει αντίστοιχη λίστα με ευρωπαικούς, ίσως ο Γιώργος μπορεί να βοηθήσει.

Η συγκεκριμενη εχει προβλημα με το 24p(judder) οποτε πας για 32Α656 απο samsung

Χρήστο υποθέτω πως αναφέρεσαι στην 558. Για την 32Α656 είσαι σίγουρος ?

Είχα μείνει με την εντύπωση πως όλες οι Samsung χωρίς 100Hz έχουν πρόβλημα με τα 24p.

Πάντως η Sony είναι ΟΚ νομίζω :a0210:

Χρήστο υποθέτω πως αναφέρεσαι στην 558. Για την 32Α656 είσαι σίγουρος ?

Είχα μείνει με την εντύπωση πως όλες οι Samsung χωρίς 100Hz έχουν πρόβλημα με τα 24p.

Πάντως η Sony είναι ΟΚ νομίζω :a0210:

δεν εχει αναφερθει για την 32Α656