Οικονομική 32άρα με 24p!

Τελικά δεν υπάρχει ούτε 1 Panasonic στα Praktiker Αττικης!!! Απ'ότι μου είπαν σε κατάστημα, έφυγαν όλες μέσα σε 3 ώρες!!!

Άρα πάμε γι'άλλα!

Τελικα η sony 32'' w4000 εχει χρονο αποκρισης 8ms λέτε να ειναι ενα μείον ας πούμε στην τηλεοραση σχετικά με αλλες με χρονο 6 και κάτω γιατην αναπαραγωγή αρχείων mkv??

Τελικα η sony 32'' w4000 εχει χρονο αποκρισης 8ms λέτε να ειναι ενα μείον ας πούμε στην τηλεοραση σχετικά με αλλες με χρονο 6 και κάτω γιατην αναπαραγωγή αρχείων mkv??

Οχι βέβαια. Στα παιχνίδια μπορεί δεν ξέρω. -bye-

Re: Απάντηση: Οικονομική 32άρα με 24p!

κανένα απολύτως προβλημα

Με την διαφορά τιμής μεταξύ V4500 και W4000 να είναι στα 100 πιστεύετε ότι αξίζει να το σκεφτώ να πάω για την δεύτερη?

αποσταση?πανω απο 2 μετρα δεν θα δεις καμια διαφορα μεταξυ 720p-1080p ετσι κι αλλιως ιδιες ειναι περα απο την αναλυση

Τελικά αγόρασα προχθές τη SONY 32L4000 απο Κολομβούνη στα 449. Πήρα και μια βάση τοίχου απο electroworld στα 65 ευρώ και έληξε το θέμα. Πολύ τίμια η τηλεόραση στα λεφτά της, και είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Για την κρεβατοκάμαρα που θα βλέπω μόνο τηλεοπτικό σημα είναι υπερ-αρκετή!

Νεκτάριε αποφάσισες ή ακόμα το ψάχνεις ?

Τελικά αγόρασα προχθές τη SONY 32L4000 απο Κολομβούνη στα 449. Πήρα και μια βάση τοίχου απο electroworld στα 65 ευρώ και έληξε το θέμα. Πολύ τίμια η τηλεόραση στα λεφτά της, και είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Για την κρεβατοκάμαρα που θα βλέπω μόνο τηλεοπτικό σημα είναι υπερ-αρκετή!

Καλές θεάσεις -bye-

Γιώργο ακόμα το ψάχνω. Βασικά έχω (είχα?) καταλήξει στην 32V4500. Την είδα και από κοντά και μου άρεσε αλλά μου την σπάει λίγο το βάθος της. Είναι αρκετά βαθύτερη από κάτι samsung, philips κλπ... και επειδή θα μπει κρεβατοκάμαρα είναι λίγο κουμούτσα :flipout:
Εμφανησιακά γουστάρω τρελά την philips 9603 αλλά με τα διάφορα προβλήματα που έχω διαβάσει λεω να μην ρισκάρω.

Κατά τ' άλλα έχω πήξει στο διάβασμα.... -bye-

Re: Απάντηση: Οικονομική 32άρα με 24p!

Αυτή τι λέει??? Είναι όντως καινούριο μοντέλο?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1220187

Καινούριο πρέπει να είναι, αλλά φαίνεται βασικό μοντέλο αφού έχει το απλό Bravia Engine που πλέον είναι 2ετίας.

Ο αντικαταστάτης της 32W4000 θα είναι η 32V5500:

http://www.sony.gr/product/t32-v-series/kdl-32v5500

το ιδιο καλη,χωρις πλεονεκτημα ομως...

Πλεονεκτήματα?

-Εμφάνιση και όχι γκουμούτσα σαν την sony
-1920x1024 ανάλυση (βασικό για TV κρεβατοκάμαρας που οι απόστάσεις μικρές
-Full HD !!!!!!!

το design ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα βεβαια,δεν θα χαρακτηριζα την σονυ γκουμούτσα αλλα τεσπα.οσον αο=αφορα το FHD στις 32" δεν εχει και καμια μεγαλη διαφορα....

H ανάλυση Full HD σε 32' δεν είναι ορατές για να μιλάμε για απόσταση θέασης,και είναι κολπο marketing για να πουλάνε νέα προιόντα .(ήδη η Funai έβγαλε 26' σε Full HD).Αντίθετα μάλιστα στο τηλεοπτικό σήμα θα υπάρχουν παραμορφώσεις λόγω αυτής της ανάλυσης,και μια καλή HD ready αποδίδει σαφώς καλύτερα.Οποιος επιμένει για Full HD πάει από 40' και πάνω και με πηγές σήματος τύπου Blue Ray κλπ προς το παρόν...και τα ίδια ισχύουν και για το 24p.

Last edited:
Αν το ζητούμενο είναι η σύνδεση με pc το full hd είναι μια χαρά και για 32".