Οικονομικη αγορα 47''

tileorasakias

New member
27 August 2011
66
Mykonos
Καλησπερα,

Εχω την SAMSUNG UE46 d6530 την αγορασα πριν 1 χρονο περιπου αλλα επιδη ουσιαστικα δεν την χρησιμοποιω πολυ και συνειδοτοποιησα οτι δεν χρειαζομαι ολα αυτα που εχει την πουλαω και ψαχνω να αγορασω μια πιο οικονομικη μεχρι τα 600 ευρω.

Ουσιαστικα αυτο που με ενδιαφερει να εχει:

Να ειναι 46-47'', FULL HD και LED

Βλεπω πολλες ταινιες HD και κανα playstation που και που, αλλα δεν με ενδιαφερουν ουτε τα 3D ουτε τα wifi τελικα.

Εχετε καποια προταση? ειδα αρκετα καλες τιμες οπως αυτην εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.156814 (βεβαια ο χρονος αποκρισης που λεει 100Mci με ανησυχει λιγο)

Επισης δεν βιαζομε μπορω να αγορασω την καινουργια σε κανα μηνα, λετε να πεσουν και αλλο οι τιμες?

Ευχαριστω πολυ!

Αυτός που την αγοράζει μάλλον είναι άσχετος από τηλεοράσεις τελείως. Η 46F6400 (δυο μοντέλα μετά την δική σου) ξεκινάει στα 999 ευρώ στο skroutz.

Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα η συγκεκριμένη LG είναι 50 Hz και γενικά είναι χειρότερη σε εικόνα (αντίθεση , κίνηση , τηλεοπτικό κτλ) από την τηλεόραση που πουλάς.

δεν ξερω τι ειναι, αφου την αγοραζει τοσο τι να του πω... :)

Εχεις καποια αλλα τηλεοραση να μου προτεινεις πανω κατω στα ιδια λεφτα??

Σε ευχαριστω πολυ

Η D6530 ήταν από τις καλύτερες σε τιμή και απόδοση τηλεοράσεις 2 χρόνια πριν
Σου προτείνω να το σκεφτείς πιο σωστά το όλο θέμα,από τη στιγμή που βλέπεις HD ταινίες...
Με 600,προσωπική άποψη,δεν πρόκειται να βρεις καλύτερη
H διαφορά που θα δεις θα σε απογοητεύσει

Last edited:
Γνώμη μου, μην τη δώσεις. Πρώτον, γιατί δύσκολα θα βρεις καλύτερη μέχρι τα 600 και δεύτερον λόγω ηθικής. Κρίμα να πιάσεις κορόιδο τον άλλο και να του τη δώσεις τόσο ακριβά.

λογω ηθικης? δεν καταλαβαινω, την τηλεοραση την αγορασα μετρητοις 1250 ευρω πριν 1 χρονο και επιδη ελειπα ειναι ζητημα αν εχει παιξει 300 ωρες, εχω θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα της. Τωρα αν μπορει να βρει καλυτερη με αυτα τα λεφτα ειναι προβλημα του αγοραστη οχι του πωλητη

ευχαριστω για τις αποψεις σας

δηλαδη οτι ειναι μια τηλεοραση full hd και μια αλλη παλι full hd ποσο διαφορα μπορει να εχει στην εικονα?

Last edited by a moderator:
Υπάρχουν από μικρές έως πολύ μεγάλες διαφορές,όπως συμβαίνει και με τις τιμές
Κράτα την τηλεόραση σου,όπως είπα και παραπάνω

δηλαδη οτι ειναι μια τηλεοραση full hd και μια αλλη παλι full hd ποσο διαφορα μπορει να εχει στην εικονα?

Υπάρχει διαφορά στην τεχνολογία του πάνελ , η Samsung έχει VA , η LG έχει IPS (μεγαλύτερη γωνία θέασης , χειρότερο μαύρο και αντίθεση σε σκοτεινό χώρο) , επίσης η τηλεόραση σου έχει καλύτερη κίνηση (100 Hz έναντι 50).

Γενικά βγαίνεις χαμένος σε κάθε περίπτωση εκτός από την γωνία θέασης και τις λιγότερες ανακλάσεις (η συγκεκριμένη LG είναι σχεδόν ματ).

Επειδή πάντως η τιμή που πιάνεις είναι καλή θα το σκεφτόμουν στην θέση σου για την αγορά της F6400 (πρέπει να βάλεις και 100-200 ευρώ βέβαια).

999 την βλεπω στο σκρουτζ, δεν παιζει να βαλω πολλα λεφτα για αλλη τηλεοραση, πλεον στο σπιτι αυτο ειμαι 2-3 μηνες το χρονο επιδη ταξιδευω πολυ, αυτος ειναι και ο βασικος λογος που πουλαω την 6530, την λυπαμαι ουσιαστικα μια τοσο καλη τηλεοραση να την απολαμβανουν οι τοιχοι, απλα θελω μια full hd 46-47'' να βλεπω καμια ταινια οταν ειμαι εκει