Οικονομικη μηχανη με HD βιντεο

Αν μπορείς να ανέβεις στα 140 ευρώ, σου προτείνω την Sanyo Xacti VPC-CG10. Την αγόρασα πρόσφατα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Βέβαια και αυτή που προτείνεις, μου αρέσουν πολύ τα χαρακτηριστικά της για τα 66 ευρώ που έχει. Δεν ξέρω πολλά και ίσως να έχει κάποιο προφανές μεινόκτημα που δεν μπορώ να αξιολογήσω

Και εγώ θα πρότεινα την Sanyo αλλά μόνο για Video γιατί για Photos δεν είναι και ότι καλύτερο...

Κάτω από 100 ευρώ ότι πάρεις με χαρακτηριστικά κράχτη θα είναι για πέταμα,πχ θα λαγκάρει το Video,θα χει fixed focus,ή θα έχει φοβερό Grain και ειδικά στα low light,ή θα βγάζει φωτογραφίες σαν κινητό και τέτοια.

Αν θες κάτι που να συνδυάζει και τα δύο κάνε μια υπέρβαση και πάρε την DSC-W270.

Έχει κάτι μειονεκτήματα,έχει κάπως αργή εστίαση στο Video Mode και δεν ζουμάρει όταν γράφει,αλλά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή αν θες και εγγραφή Video σε 720p ανάλυση.

Ενδιαφερουσα φαινεται
Τη νυχτα πως παει ?
Οταν λες δε ζουμαρει δεν μπορεις να κανεις ζουμ οταν γραφεις βιντεο ?

Την νύχτα όπως και σε indoor με μέτριο φωτισμό έχει λιγάκι Grain στα Video αλλά δεν φαίνεται και δεν ενοχλεί πολύ,για παράδειγμα όπως στις φτηνές Toshiba που κοκκινίζει η εικόνα.

Σε Video δεν μπορεί να ζουμάρει,πρέπει να σταματήσεις αν θες ζουμ,να ζουμάρεις και να ξαναπατήσεις Record.

Γενικώς την έχω και μπορώ να πω ότι έχει ένα καλό balance απόδοσης 50-50 σε Video και φωτογραφίες αλλά σκέφτομαι να έπαιρνα κάτι καλύτερο (και αρκετά ακριβότερο) γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν.

Ας πούμε,ή η δικιά μου φταίει ή σε indoor με μέτριο φωτισμό και iso80-400 στο Program βάζει σχεδόν πάντα Exposure Time 2.5s και βάλε,και βγαίνει κουνημένη η φωτογραφία,και επίσης η εστίαση δεν είναι και τέλεια.

Νομίζω ότι η Sanyo σε Video τα πάει καλύτερα στο ποιοτικό θέμα,αλλά έχω την εντύπωση ότι λαγκάρει στα γρήγορα και οι φωτογραφίες δεν θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο.

Καλή φαίνεται να είναι και αυτή,την κοιτούσα πριν πάρω την w270 αλλά λέω δεν υπάρχει τρελή διαφορά,άσε που ήταν πιο ακριβή. :earmuffs:

Εντωμεταξύ χτες είχα την χαρά να τα "πω" με άλλες τρεις Sony,μια w310 και κάτι άλλες παρόμοιες με την w270.
Ε το κόλλημα με το Exposure Time που έχει η 270 το τρώγανε όλες στο Program και καταλήξαμε να έχουμε στο Meeting 3-4 φωτογραφικές μηχανές εκ των οποίων όσες έβγαλαν τις περισσότερες φωτογραφίες ήταν Sony και ήταν όλες κουνημένες εκτός αυτές με flash. :flipout:

Αν σε ενδιαφέρει μεγάλο Zoom και μια καλή σχέση απόδοσης σε Φωτογραφία/Βίντεο υπάρχει και η Sony Cybershot DSC-HX1 αλλά ξεφεύγεις απ'το budget της Panasonic.

Τελικα την Panasonic Lumix DMC TZ7 λεω να παρω
Ξερει κανεις που μπορω να τη βρω σε καλυτερη τιμη απο οτι εδω?
http://www.skroutz.gr/s/71707/Panasonic-Lumix-DMC-TZ7.html?keyphrase=tz7

Απο οτι ειδα υπαρχει και η TZ8 σε χαμηλοτερη τιμη
Ειναι καλυτερη?
Επειδή κι εγώ είμαι σε αναζήτηση για άμεση αγορά χαμηλού μπάτζετ ψηφιακής,βρήκα σήμερα στο saturn 2 κομμάτια demo TZ7 στα 185 μια κόκκινη και μια καφέ,αλλά το φοβάμαι λόγω του ότι θα είναι "ταλαιπωρημένες":huh2: