Οικονομικό & ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ GPS Navigation ?

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Έχετε δοκιμάσει και προτείνετε κάποιο από τα οικονομικά GPS Navigation Apps του AppStore?

Δεν ψήνομαι πολύ να δώσω 90 εούρος για το Navigon αν και είναι ότι καλυτερο έχω δοκιμάσει.

Το Sygic αν αγοράσεις τον Χάρτη, δεν πάει κανά 40ρι ευρά ή κάνω λάθος?

@nektar: Το έχεις δοκιμάσει φίλε μου το Don't Panic? Διαβάζω καλές κριτικές...

Οικονομική λύση είναι Mireo Don't Panic Greece (κατά καιρούς γίνονται και προσφορές) με ίσως τον καλύτερο ελληνικό χάρτη και καλό αλγόριθμο δρομολόγησης.
Δυστυχώς σαν πρόγραμμα έχει κάποιες ελλείψεις (πχ δεν υπάρχει αναζήτηση με βάση τη διασταύρωση).

Το Sygic έχει καλό χάρτη (ένα κλικ κατώτερο ίσως του mireo) αλλά ο αλγόριθμος δρομολόγησης είναι κακός.

Τα υπόλοιπα φτηνά ούτε να τα σκέφτεσαι.

Για πιο ακριβά υπάρχει το Tomtom (κορυφαίο πρόγραμμα, καλός χάρτης teleatlas) και Navigon (υποδεέστερο του tomtom, καλός ειδικά σε επαρχία, χάρτης Navteq)
Δυστυχώς για Ελλάδα δεν μπορώ να συστήσω το igo διότι αν και εξαιρετικό πρόγραμμα έχει απαράδεκτο χάρτη)

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Αγόρασα τελικά το Mireo και δείχνει όντως καλό.
Εντυπωσιακό είναι το πόσο γρήγορα βγάζει "σήμα"... που παλαιότερα με το Navigon παιδευόμουν λίγο.
Βέβαια αυτό με τι διασταυρώσεις είναι μεγάλο μείον, αλλά αν τα βάλεις όλα κάτω και συνυπολογίσεις την τιμή του, μάλλον είναι το πιο πλήρες, αξιόπιστο και τίμιο.