Οικονομικο cd player?

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδια ειμαι σε φαση στησηματος του συστηματος μου και εχω ψιλοκολησει στο cd player.. Βασικη πηγη μου θα ναι το pc με καποιο dac αλλα θα θελα να χα κ καποιο cd εστω κ για δοκιμες, γιαυτο δε θελω κατι ακριβο. Το πολυ 100-150ε λεω να δωσω.. Υπαρχει τιποτα αξιολογο σ αυτα τα χρηματα; Ακουω κυριως rock-metal- κ ελληνικο εντεχνο!

κοίτα το Yamaha CDX-397 MK2 λίγο πιο πάνω από το budget σου ή κάποιο μεταχειρισμένο.

Απάντηση: Re: Οικονομικο cd player?

κοίτα το Yamaha CDX-397 MK2 λίγο πιο πάνω από το budget σου ή κάποιο μεταχειρισμένο.

+1.
το 397 ειναι πολυ αξιολογο και αξιοπιστο μηχανημα.
Αν εχεις υπομονη θα βρεις σιγουρα καποιο καλο σε μεταχειρισμενο, σιγα σιγα περναει η μπογια των cdp και πολλοι πλεον αρχιζουν και τα πουλανε

τελικα παιδια αποφασισα να παρω ενα philips dvd player και βλεπω στο μελλον..αν βρω κατι εξερετικο σε αγγελια θα το παρω..

τελικα παιδια αποφασισα να παρω ενα philips dvd player και βλεπω στο μελλον..αν βρω κατι εξερετικο σε αγγελια θα το παρω..
λεπον τελικα τελικα και οριστικα, την τελευταια στιγμη βρεθηκε ενα Marantz cd 63 se..ο κυβος εριφθει!..σε 2-3 μερες θα το χω στα χερια μου..οποτε την λυση dvd την αφηνω για την ωρα..