Οικονομικό ευαισθητο ηχείο για μικρό λαμπάτο ενισχυτή

14 July 2006
259
Καλησπέρα καλο μήνα,

Αποφάσισα να βγάλω απο την αποθήκη ενα εξαιρετικό λαμπάτο μηχανάκι (ενισχυτή) που είχα νεώτερος και να στήσω ενα 2ο συστηματακι.

Ενσιχυτής είναι ο Anthem Integrated - 1 (2 x 25 watt).

Τα τότε χρόνια οδηγούσε κατι Antal, Triangle 8ωμα/91Db αν δεν κάνω λάθος, και επαιζε περίφημα.
Τον δοκίμασα τώρα με κάτι ATC που εχω και δεν ....κουνιόταν φυλλο.....

Τι εχετε να προτείνεται γύρω στα 250-300 ευρώ (βασης πάντα)

σας ευχαριστώ

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ψάχνοντας επεσε το μάτι μου σε κάτι Cambridge audio S30, με διθυραμβικές κριτικές και τιμή γυρω στα 170 E.
Υπάρχει κάποια γνώμη/γνώσ/αποψη για αυτά?

καλημερα, ευχαριστώ για το Link. το κακό είναι οτι απο οτι μου λενε σε κανα 2 μαγαζια που ρώτησα το μοντ. αυτο δεν βγαίνει πλέον και εχει αντικατασταθει απο το SX-50. θα πάω να το ακούσω σημερα μαζι με το ενισχυτάκι.

Ωραια, μετεφερε εντυπωσεις αν θελεις γιατι ψαχνομαι και εγω για ηχεια σε αυτα τα λεφτα..

Ωραια, μετεφερε εντυπωσεις αν θελεις γιατι ψαχνομαι και εγω για ηχεια σε αυτα τα λεφτα..

Λοπόν να σε ενημερώσω οτι πηγα μαζι με τον ενισχυτή χθές και τα ακουσα. Δεν χρειάστηκε πάνω απο 2 λεπτά για να καταλάβω οτι σε αυτά τα χρήματα με´αυτή την απόδοση και για τον σκοπό που τα θέλω, δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά. Πάιζουν ολοκάθαρα, με την ένταση ακόμα και στο παρά τέταρτο η στάθμες είναι ικανοποιητικότατες (αν κάποιος μου ελεγε οτι παίζει κάποιο μεγαλύτερο ηχείο βάσης θα τον πιστευα). Και το μπασάκι του ικανοποιητικό και γενικά το ακουσαμα του πολυ γλυκόηχο.

Τα πήρα λοιπόν σπίτι τα εστησα και το αποτελεσμα το ιδιο καλο ισως και καλύτερο. Ακόμα και η φίλη μου που δεν είναι του αθλήματος, μου είπε τι ωραία που παίζουν αυτά τα ηχειάκια....

Φιλικά

Απάντηση: Re: Οικονομικό ευαισθητο ηχείο για μικρό λαμπάτο ενισχυτή

Λοπόν να σε ενημερώσω οτι πηγα μαζι με τον ενισχυτή χθές και τα ακουσα. Δεν χρειάστηκε πάνω απο 2 λεπτά για να καταλάβω οτι σε αυτά τα χρήματα με´αυτή την απόδοση και για τον σκοπό που τα θέλω, δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά. Πάιζουν ολοκάθαρα, με την ένταση ακόμα και στο παρά τέταρτο η στάθμες είναι ικανοποιητικότατες (αν κάποιος μου ελεγε οτι παίζει κάποιο μεγαλύτερο ηχείο βάσης θα τον πιστευα). Και το μπασάκι του ικανοποιητικό και γενικά το ακουσαμα του πολυ γλυκόηχο.

Τα πήρα λοιπόν σπίτι τα εστησα και το αποτελεσμα το ιδιο καλο ισως και καλύτερο. Ακόμα και η φίλη μου που δεν είναι του αθλήματος, μου είπε τι ωραία που παίζουν αυτά τα ηχειάκια....

Φιλικά

Αίσιο τέλος λοιπόν.
Καλορίζικα και καλές μουσικές!

Επίσης να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που ξοδεύω λιγότερα απο αυτά που είχα μπατζεταρει (σχεδόν τα μισά) και δεν νοιώθω οτι συμβιβάστηκα σε κάτι υποδεεστερο αλλα αντίθετα οτι βρήκα μια πολυ καλή ευκαιρεία (gem το λένε οι αμερικάνοι)....