Οικονομικό HOME CINEMA

dimitris.40

Established Member
Καλημέρα σε ολους τους συνφορμήτες.Εχω λίγο καιρό που ψάχνω για ένα οικονομικό HOME CINEMA τις τάξης των 300 εως 500 .Διάβασα εδώ μέσα μήπως κ βρω καποιο αξιόλογο αλλα δεν αναφέρεται κάτι αντοιστιχο.Σκεφτόμουν κατι σε COMPACT που να περιλαμβάνει ραδιοενυσχιτη κ να παιζει τα περισσότερα FORMAT κ αν ειχε κ είσοδο HDMI δεν θα ειχα πρόβλημα.Το παραπάνω σύστημα θα χρισημοποιηθει σε εναν ενιαιο χώρο 60 τετραγωνικων στο υπόγειο του σπιτιού μου κ θα ήθελα να συνδεθει με την LCD που εχω.Θα ηθελα να με βοηθήσει καποιος αν ειναι σωστή η λύση COMPACT που σκεφτομαι η να πάω σε κατι αλλο, αλλα δεν θα ήθελα να πάω πανω απο 600 .Το παραπάνω σύστημα θα χρησιμοποιηθει κυρίως για ταινίες κ επίγεια τηλεόραση.Ευχαριστώ σε όλους εκ το προτέρων:BDGBGDB55:

Για χρήση Home Cinema και χωρίς εξειδικευμένες απαιτήσεις σε μουσική, μπορείς να έχεις ένα αξιοπρεπές σύστημα με τα λεφτά που διαθέτεις:

Yamaha RX-V363 περίπου στα 220
Teufel Kompakt 30 στα 150 + 30 μεταφορικά για Ελλάδα.
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στη Γερμανία και πουλάει μόνο online με στόχο την μείωση του κόστους. Για τα Teufel Kompakt 30 δες και αυτό το thread.
Δίνεις και περίπου 90 για ένα WD HD TV και με περίπου 500 με κάτι καλώδια κτλ είσαι αρχηγός...

Μόλις πρόσεξα τα 60τμ... Δεν ξέρω αν τα παραπάνω θα είναι αρκετά από πλευράς έντασης...

Για χρήση Home Cinema και χωρίς εξειδικευμένες απαιτήσεις σε μουσική, μπορείς να έχεις ένα αξιοπρεπές σύστημα με τα λεφτά που διαθέτεις:

Yamaha RX-V363 περίπου στα 220
Teufel Kompakt 30 στα 150 + 30 μεταφορικά για Ελλάδα.
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στη Γερμανία και πουλάει μόνο online με στόχο την μείωση του κόστους. Για τα Teufel Kompakt 30 δες και αυτό το thread.
Δίνεις και περίπου 90 για ένα WD HD TV και με περίπου 500 με κάτι καλώδια κτλ είσαι αρχηγός...

Μόλις πρόσεξα τα 60τμ... Δεν ξέρω αν τα παραπάνω θα είναι αρκετά από πλευράς έντασης...

Εγώ σκέφτομαι ακριβώς αυτό το συνδυασμό για δωμάτιο περίπου 30τ.μ. Καλύπτομαι;;

Απάντηση: Re: Οικονομικό HOME CINEMA

Εγώ σκέφτομαι ακριβώς αυτό το συνδυασμό για δωμάτιο περίπου 30τ.μ. Καλύπτομαι;;

Φοβαμαι οτι τα ηχεια ειναι μικρα για τετοιο χωρο. Συν του οτι δεν τα εχω ακουσει για να ξερω πως παιζουν. Παντως η εμπειρια που εχω με μικρουλια ηχεια δεν ειναι και η καλυτερη (εκτος και αν μιλησουμε για acoustimas που επαιζαν πολυ καλα).