οικονομικο media player...

Stelioskrete

AVClub Enthusiast
4 March 2010
841
Για σας κ απο μενα ... ψαχνω player για τον brother εχει hd tv κατεβαζει ταινιες κ της αποθηκευει σε dvd δισκακι το που εινα 4,5giga μεσα στο δισκακι εχει 4-5 ταινιες κ νωμιζει οτι βλεπει σε 1080!!! λοιπον λεω να του βρω ενα player ωστε να βλεπει τα ταινικια του ...αλλα παιδια γατια κ οικονομικη κριση λεω μποιπος βρουμε καποιον με ενσωματομενο σκληρο ...αν δεν γινετε με ενσωματομενο τοτε καποιον καλο αλλα οικονομικο ...????

THNX

Να αναφερω οτι δεν εχει ηχοσυστημα οποτε πρεπει να κανει τον ηχο απο dts η AC3 σε στερεο...ή δεν υπαρεχει προβλημα ...?

Thnx για την απαντηση ... ελεγα για κατι πιο οικονομικο ...? ή κατι σαν αυτον που εδεινε δωρο το conn-x με τον δισκο ενσωνατομενο ....

Να αναφερω οτι δεν εχει ηχοσυστημα οποτε πρεπει να κανει τον ηχο απο dts η AC3 σε στερεο...ή δεν υπαρεχει προβλημα ...?

Thnx για την απαντηση ... ελεγα για κατι πιο οικονομικο ...? ή κατι σαν αυτον που εδεινε δωρο το conn-x με τον δισκο ενσωνατομενο ....

Σχεδόν όλα τα players υποστηρίζουν DTS μήν αγχώνεσαι
Το WD Live θα σε καλύψει απόλυτα
Μακρυά απο το player της Conn X Είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχω δεί
Σε ακόμα λιγότερα χρήματα ρίξε μια ματιά σε αυτό Βλέπω πολλούς ευχαριστημένους χρήστες Για τα λεφτά του φαίνεται διαμάντι
Είδα υπάρχει και έκδοση με ενσωματωμένο 3,5''

Σε ακόμα λιγότερα χρήματα ρίξε μια ματιά σε αυτό Βλέπω πολλούς ευχαριστημένους χρήστες Για τα λεφτά του φαίνεται διαμάντι
Είδα υπάρχει και έκδοση με ενσωματωμένο 3,5''

@Stelioskrete
Βάσει της δοκιμής του link που σου πόσταρε ο Σέργιος, το αγόρασα κι εγώ. Αν τελικά καταλήξεις σε αυτό το player, δες αυτόν τον πωλητή στο e-bay. Εμένα συνολικά μαζί με τα μεταφορικά βγήκε περίπου 77 και πήρα κι ένα stick wi-fi στα 7,70 .

Να πω την αληθεια δεν εχω ξανα παρει κατι απο ebay ... απο ελλαδα υπαρχει κατι ??στο scroutz που εβαλα βγαζει κατεβατο

φιλε Stelioskrete παρτο αφοβα απο το ebay.To μηχανακι μου ηρθε στις 17 ημερες.Ειναι απαιχτο.

Σου προτεινω κι εγω το live. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Καλο φαινεται και το himedia, αλλα αν δεν θες να αγορασεις απο ebay και σκεπτωμενος πιθανες βλαβες και εγγυησεις ισως ειναι καλυτερα να στραφεις προς το WD. Περιπου 20 euro διαφορα θα δωσεις. Εσυ κρινεις.:a0210:

Φίλοι μου τρέχω να το αγοράσω! ! ! ! ! !

Τί μου κάνετε χριστουγενιάτικα ρεεεεεεε!!!! Πάλι έξοδα.....

Δεν βολεύομαι με τίποτα. Όταν μου μπεί κάτι στο μυαλό καίω 50 ευρα !!!!

ΤΡΕΧΩ ΠΑΛΙ !!!