Οικονομικος HD READY !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ...

stylian_d

New member
12 October 2006
31
Παιδια καλησπερα Χρόνια πολλα σε ολους !!!

Λογω οικονομικης στενοτητας προσπαθω να βρω καποιον προβολεα με λιγα χρηματα αλλα αν γινεται να ειναι καπως ικανοποιητικη η εικονα που αποδιδει.

Βλεπω εναν στο Πλαισιο Sony VPL-BW7 με 586 ευρω HD ready .

Ξερει κανεις αν αξιζει εστω και αυτα τα χρηματα , μην τα δωσω τσαμπα και βερεσε..

Ξερετε κοντα σ' αυτα τα λεφτα κατι καλυτερο? επισης ο συγκεκριμενος απο τι ευρος αποστασης προβολης θα μου δωσει 2-2.20 μηκος οθονης?

ευχαριστω πολυ !!

Γενικά ΧαρακτηριστικάΤύποςHome Theatre Τεχνολογία3LCD ΕυκρίνειαHD Ready Μέγιστη Ανάλυση1280 x 800 pixels Φωτεινότητα2000 Αντίθεση1000:1 Τεχνικά ΧαρακτηριστικάAspect Ratio16:9 (Native) Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση1.3 m Μέγιστη Εστιακή Απόσταση10.8 m Ελάχιστη Διαγώνιος Οθόνης40 inches Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης300 inches Είσοδοι1xHDMI
Component
S -Video
Composite in
1xD-Sub 15 pin
1xAudio RCA

Τι εγινε ρε παιδια ανθρωπος δεν τον ξερει? :bigcry:

Απάντηση: Re: Οικονομικος HD READY !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ...

Γενικά ΧαρακτηριστικάΤύποςHome Theatre Τεχνολογία3LCD ΕυκρίνειαHD Ready Μέγιστη Ανάλυση1280 x 800 pixels Φωτεινότητα2000 Αντίθεση1000:1 Τεχνικά ΧαρακτηριστικάAspect Ratio16:9 (Native) Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση1.3 m Μέγιστη Εστιακή Απόσταση10.8 m Ελάχιστη Διαγώνιος Οθόνης40 inches Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης300 inches Είσοδοι1xHDMI
Component
S -Video
Composite in
1xD-Sub 15 pin
1xAudio RCA

Τι εγινε ρε παιδια ανθρωπος δεν τον ξερει? :bigcry:

Και μόνο από τα χαρακτηριστικά του, περισσότερο σε Data προβολέα φέρνει παρά σε Home Cinema. Επίσης, η ανάλυση 1280χ800 δεν είναι 16:9 αλλά 16:10, κάτι που μαρτυρά ότι είναι προσανατολισμένος περισσότερο σε παρουσιάσεις (η υψηλή φωτεινότητα και το χαμηλό κόντραστ, αυτό μαρτυρούν). Ο Epson ο 700άρης που έχει από κάτω, έχω τη γνώμη πως θα είναι καλύτερος (τον έχουν αρκετοί συμφορουμίτες).

Αν είναι ίδιος με αυτόν:

http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-BW5-projection-calculator-pro.htm

και δεν είναι διαφορετικά μοντέλα λόγω Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής αγοράς, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για την τοποθέτησή του στο κάδρο που σε ενδιαφέρει (από 3 μέχρι 3,6 μέτρα).

Θα ηταν καλυτερος σιγουρα αλλα ο συγκεκριμενος στα 599 ειναι εκθεσιακο κομματι .δεν θα ειναι λιγο ρισκο?

Θα ηταν καλυτερος σιγουρα αλλα ο συγκεκριμενος στα 599 ειναι εκθεσιακο κομματι .δεν θα ειναι λιγο ρισκο?

Έχεις δίκιο! Δεν μπήκα να τον δω αναλυτικά. Προσωπικά, δεν θα αγόραζα ποτέ εκθεσιακό κομμάτι για ευνόητους λόγους. Τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις έχουν ταβάνι στα 6 κατοστάρικα?

βλεπω και ενα Epson EH-TW450 στα 760 ευρω , μεχρι αυτην την κατηγορια των 800 , εχω αλλες επιλογες ?

Αυτο βλεπω και εγω . Οσον αφορα το reinb eff ειχα δει παλιοτερα εναν infocus x3 ( ετσι λεγοταν?) αυτος ηταν dlp αν δεν κανω λαθος ε?

Μαλλον δεν πρεπει να με πιανει ..

Η γυναικα μου ομως εχει μυωπικο αστιγματισμο αυτο μου φαινεται ειναι προβλημα , η κανω λαθος?

Αυτο το συνηθιζεις με τον χρονο ?
Επισης οσον αφορα την ελλειψη ευκολιων τοποθετησης , για να καταλαβω ποση αποκληση μπορει να εχει ενας dlp απο το κεντρο της οθονης στο πανω κατω και στο αριστερα δεξια ? Απο αποσταση προβολης ας πουμε 4,5 μετρα.

Αυτο το συνηθιζεις με τον χρονο ?
Επισης οσον αφορα την ελλειψη ευκολιων τοποθετησης , για να καταλαβω ποση αποκληση μπορει να εχει ενας dlp απο το κεντρο της οθονης στο πανω κατω και στο αριστερα δεξια ? Απο αποσταση προβολης ας πουμε 4,5 μετρα.

http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD200X-projection-calculator-pro.htm

Από τα 4,5 μ.(φακός) σου δίνει μίνιμουμ 113 ίντσες και θέλεις μια τοποθέτηση 23 εκατοστών πάνω ή κάτω από το πανί.

για να καταλαβω ποση αποκληση μπορει να εχει ενας dlp απο το κεντρο της οθονης στο πανω κατω και στο αριστερα δεξια ....

παιδια να ρωτησω σχετικα με το διαγραμμα που βλεπουμε στο projectorcalculator και τη δυνατοτητα αποκλισης του καθε προβολεα τοσο οριζοντια οσο κ καθετα απτην οθονη. Για τον optoma δειχνει γυρω στα 25 εκατοστα αναλογα με τα μετρα. Σε αλλους ακριβοτερους προβολεις κ οχι μονο απο που μπορουμε να διαβασουμε ή να καταλαβουμε τα ποσοστα αποκλισης που εχουν?

απο 4.5 μετρα μου δινει 113 ιντζες η 2.80 μετρα .Αν εγω ομως θελω μονο 2.20 με τερμα κλειστο το zoom το πετυχαινω?δηλαδη επο 4,5 μετρα ποια ειναι η ελαχιστη οθονη και ποια η μεγιστη ? η ειναι σταθερα 2.80?

απο 4.5 μετρα μου δινει 113 ιντζες η 2.80 μετρα .Αν εγω ομως θελω μονο 2.20 με τερμα κλειστο το zoom το πετυχαινω?δηλαδη επο 4,5 μετρα ποια ειναι η ελαχιστη οθονη και ποια η μεγιστη ? η ειναι σταθερα 2.80?

Στο έγραψα και πιο πάνω...

Από τα 4,5 μέτρα παίρνεις μίνιμουμ 113 ίντσες και μάξιμουμ (με το ζουμ ανοιχτό) 136 ίντσες. Τις 87 ίντσες των 2,2 μέτρων διαγωνίου, στις δίνει από τα 2,87 μέχρι 3,45 μέτρα.

Με τον Benq 1000+ απ'ότι ειδα δεν μπορώ να κάνω throw στα 4 μέτρα ή κανω λάθος;
Kαι στον Epson tw3600 δεν εχει την επιλογή "ceiling", why???

Last edited: