- 31 March 2008
- 37
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να φτιάξω ένα σύστημα -όσο το δυνατόν καλύτερο- για να το μικρό χώρο μου - είναι 10τ.μ. Διαθέτω λίγα χρήματα (500 ευρώ περίπου) όμως διατηρώ τις ελπίδες μου για καλό ηχο.. Τα ηχεία θα μπουν είτε μέσα σε βιβλιοθήκη ή πολύ κοντά σε τοίχο. Η πηγή θα είναι ο υπολογιστής μου. Στην αρχή στράφηκα προς τον trends αλλά δεν ξερώ αν θα καταφέρω να ταιριάξω μικρά και οικονομικά ηχεία μαζί του. Επίσης έχω σκεφτεί τους παρακάτω ενισχυτές και ηχεία:
1) Nad c315 bee
2) Nad c 320 bee
3) Cambridge Azure 340 A
4) Rotel ra – 04
1) Tannoy Mercury Fusion 2
2) Wharfedale Diamond 9.2
3) Quad 11L (έχουν οπή πίσω..)
4) Kef iQ3
5) Dali Concept 2
6) B&W 685 (πολύ ακριβά..)
Ποιον συνδυασμό από αυτούς θα μου προτείνατε και αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία κόστους σε ενισχυτή ή ηχεία;
Τα Monitor ηχεία πιστεύω ότι πρέπει να τα αποφύγω γιατί δεν παίζουν με ‛’χρώμα’’ ενώ μουσική μου είναι κυρίως mp3 κάτι που δεν βοηθά (αν τα λέω καλά..)
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι ρολό παίζουν τα Ω ενός ηχείου σε σχέση με τον ενισχυτή .:2thumb22sup:
1) Nad c315 bee
2) Nad c 320 bee
3) Cambridge Azure 340 A
4) Rotel ra – 04
1) Tannoy Mercury Fusion 2
2) Wharfedale Diamond 9.2
3) Quad 11L (έχουν οπή πίσω..)
4) Kef iQ3
5) Dali Concept 2
6) B&W 685 (πολύ ακριβά..)
Ποιον συνδυασμό από αυτούς θα μου προτείνατε και αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία κόστους σε ενισχυτή ή ηχεία;
Τα Monitor ηχεία πιστεύω ότι πρέπει να τα αποφύγω γιατί δεν παίζουν με ‛’χρώμα’’ ενώ μουσική μου είναι κυρίως mp3 κάτι που δεν βοηθά (αν τα λέω καλά..)
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι ρολό παίζουν τα Ω ενός ηχείου σε σχέση με τον ενισχυτή .:2thumb22sup: