Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το SEX αλλά φοβάστε να ρωτήσετε!!!!!!

Εγω μπηκα λιγο καθυστερημενος μονο και μονο για να εκφρασω μια απορια σχετικα με τον τιτλο. Αφορα τις αποριες σχετικα με το ατομικο σεξ ή το ομαδικο? :BDGBGDB55:

"Εγω μπηκα λιγο καθυστερημενος μονο και μονο για να εκφρασω μια απορια σχετικα με τον τιτλο. Αφορα τις αποριες σχετικα με το ατομικο σεξ ή το ομαδικο? "
όλα καλοδεχούμενα, μπράβο επισκεψιμότητα πάντως, είναι σαν να λέμε θέμα π...τάνα.

Προφυλάξεις έχετε πάρει οι υπόλοιποι ή θα κολλήσουμε κανα αφροδίσιο ?

Όπως έλεγε ο Πανούσης…
Καπότα στα δάχτυλα να μην κολλήσω τίποτα στο εντερ στο ζερο
Χεχεχε

δε μας διάβαζε…. Νόμιζε ότι τα ήξερα όλα…

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/26_10.html

Συνελήφθη 26χρονος για πώληση σκληρού πορνογραφικού υλικού

Συνελήφθη χθες το πρωΐ στο Κορωπί 26χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 805.000 DVD με σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο...

και 121.000 περιοδικά με ανάλογο περιεχόμενο, τα οποία σκόπευε να πουλήσει. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

805.000 ?!?!?!:bang::speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:bang: Μη μου πείτε οτι τα ειχε δει ολα? Δλδ ηξερε και την υποθεση απο καθε ταινια, προταγωνιστες, σκηνοθετες κλπ?
Τυφλα να εχει η imdb!!!

Διαχειριστή στη θέση του Kosh έπρεπε να τον έχουμε αυτόν!
Αυτό δεν ήταν "συλλογή με ταινίες sex και πορνοπεριοδικά"!
Μιλάμε για την αντίστοιχη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας περί sex! :flipout:

Re: Απάντηση: Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το SEX αλλά φοβάστε να ρωτήσετε!!!!!!

To antivirus ειναι always ON

Εγώ έχω Μακ και δεν έχω αντιβάιρους, υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τίποτα από αυτό το νήμα; Παρακαλώ γρήγορα μια απάντηση από το administration team.

P.S.αν η απάντηση με ικανοποιήσει για ανταμοιβή θα σας εξηγήσω και το "κοφινάτο βιδωτό".

Ελάτε κύριοι τώρα.. Το πρόβλημα είναι απλό.

Τα δύο κεφάλια του ανδρός είναι ανεξάρτητα ποοοοοοοοοοοοολύ περισσότερο απο αντίστοιχα κεφάλια της γυναίκας :FSGSFGS4: