Καλησπέρα.
Έχω 2 πιάτα. Ένα 0,80 και ένα 0,60m. Με το 0,80 πιάνω hotbird 13.0 & Astra 19.2. Με το 0,60 eutelsat 16.0 αλλά δυστυχώς με μεγάλη απώλεια σήματος. Πολύ χάλια.
Σκέφτομαι να πάρω ένα πιάτο τωρα 1.0m ώστε να χωρέσω σε αυτο και τα 3 lnb (τα αλλά 2 θα εγκατασταθούν στο χωριό σε μελλοντικό χρόνο).
Ποιο μου προτείνετε; Διάβασα για το Gibertini OP 100 L που το βρίσκω και στο skroutz. Αξίζει;
Είναι εξαιρετικό κάτοπτρο.
Καλύτερα gibertini.Το αντίστοιχα της edision τι λεει; Το εχει κατάστημα στην περιοχή μου και θα γλιτώσω μεταφορικά http://www.kafkas.gr/proionta/ilekt...o-100cm-aluminum_182195/?affid=4&skuId=182206
Λίγο που κοίταξα, δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά, δεν γνωρίζω αν τα εισάγει κάποιος, αλλά στο Ίντερνετ δεν υπάρχει αναφορά πουθενά.Ενα απο τα καλύτερα και ποιοτικά Κάτοπτρα είναι και τα Γερμανικά FUBA.
Λόγο χώρου και κινητό,η μεγαλύτερη διασταση που μπορώ να εχω στην εγκατασατση μου
ειναι ενα Κάτοπτρο 85εκ.Ειχε την καλύτερη απολαβή σε όλους τούς Δορυφόρους,απο όλα
τα Κάτοπτρα πού ειχα.Τωρα εχω το Gibertini OP85,ισως είναι το καλύτερο 85εκ Κάτοπτρο
αποδωσης ,τιμής ,απολαβής και ποιότητας.
Δεν γνωρίζω όμως εαν υπάρχουν στην Ελληνικη αγορά τα Κάτοπτρα της FUBA.
Ένα wave forntier t55 ή t90 τι διαφορά έχει σε λήψη σήματος σε σχέση με απλό πιάτο αντίστοιχων διαστάσεων;
Ένα wave forntier t55 ή t90 τι διαφορά έχει σε λήψη σήματος σε σχέση με απλό πιάτο αντίστοιχων διαστάσεων;
θα διαλεγα το offset γιατι ειναι ευκολο να γινει και σταθερο καποια στιγμη με 2-4 lnb...Καλησπερα σας
Ειμαι αναμεσα σε δυο κατοπτρα .
Μεταχειρισμενα και τα δυο..
MABO 1,72x1,89 Offset
Κatrin Παραβολικο 1,95
Και τα δυο με κινηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.