Ολα τα ονόματα των 105 γαλαζοπράσινων δημοτικών αρχόντων,που ελέγχονται...

Re: Απάντηση: Ολα τα ονόματα των 105 γαλαζοπράσινων δημοτικών αρχόντων,που ελέγχονται

Το θέμα της αυθαίρετης δόμησης σε ζώνη παραλίας ή δασικής περιοχής δεν είναι αρμοδιότητα των Δήμων και κακώς ο κόσμος θεωρεί τους Δήμους υπεύθυνους. Ούτε χορηγεί καμμιά άδεια, ούτε προβαίνει σε αυτοψίες, σύνταξη πρωτοκόλλων κατεδάφισης ούτε ασφαλώς και εκτέλεσης. Η αρμοδιότητα ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο, την Δασική Υπηρεσία, την Πολεοδομία, την Περιφέρεια (για την εκτέλεση. Πριν τον Καλλικράτη η εκτέλεση ανήκε στην δικαιοδοσία των κατά τόπους Νομαρχιών).

συναρμόδιοι όλοι
Υπεύθυνος κανείς …

Re: Απάντηση: Ολα τα ονόματα των 105 γαλαζοπράσινων δημοτικών αρχόντων,που ελέγχονται

Ο Βαξεβάνης είναι ακέραιος (μέχρι τώρα) και άντρας. Αυτά.

Είπες κανείς ότι δεν είναι άντρας ?????

Για το ακέραιος δεν το ξέρεις ποτέ, εκτός και αν είσαι η γυναίκα του ή ο κολλητός του !!!!!

Ξέρω από κει που πρέπει να ξέρω. Αυτό αρκεί.
Θεωρώ επίσης αδιανόητο να αφήνονται σκιές για το ξεμπρόστιασμα των λαμογιών ,που κατά καιρούς αποκαλύπτει. Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει σε ευνούχους, εγώ όχι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ολα τα ονόματα των 105 γαλαζοπράσινων δημοτικών αρχόντων,που

συναρμόδιοι όλοι
Υπεύθυνος κανείς …

Όχι Τάσε, δεν είναι όλοι συναρμόδιοι, ωστόσο οι αρμοδιότητές τους είναι σαφείς. Τώρα, γιατί οι παραλείψεις τους ή οι παραβάσεις καθήκοντος δεν τιμωρούνται, το γνωρίζουμε όλοι όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα.

Ξέρω από κει που πρέπει να ξέρω. Αυτό αρκεί.
Θεωρώ επίσης αδιανόητο να αφήνονται σκιές για το ξεμπρόστιασμα των λαμογιών ,που κατά καιρούς αποκαλύπτει. Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει σε ευνούχους, εγώ όχι.

Όπως ξέρεις εσύ Μήτσε μου για αυτόν έτσι ξέρουμε και μερικοί χιλιάδες για τον Πανταζή......

Δεν είμαστε τρελοί που τον στηρίζουμε ούτε λαμόγια.....

Παιδί μάλαμα...λέμεεεεεεεεεεεε.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
http://tiresias-press.blogspot.gr/2010/03/mafia.html

"Δικαιωμένοι νιώθουν από χθες (4/12) οι συγγενείς των 36 τραγικών θυμάτων των φονικών πυρκαγιών του 2007, ύστερα από την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας που έκρινε ένοχους τους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους επιβάλλοντας αρκετά βαριές ποινές φυλάκισης, με συνολική διάρκεια τα 224 χρόνια και για τους πέντε, ενώ αθώωσε τον έκτο του κατηγορητηρίου, Φώτη Παππά, τότε υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ειδικότερα το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης, ύστερα από αρκετές διασκέψεις, 59 χρόνια και 5 μήνες για τους Πανταζή Χρονόπουλο, πρώην δήμαρχο Ζαχάρως και Παναγιώτη Τσούρα, τότε πυροφύλακα Μίνθης, 49 χρόνια και 7 μήνες για την κάτοικο Παλαιοχωρίου, Σοφία Νικολοπούλου και τον τότε Νομάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφύρα και τέλος 5 έτη για τον τότε προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων, Νίκο Μιχαλόπουλο."

http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=14786

Η έφεση που έχει γίνει λέει κάτι ???? δεν έχει τελεσιδικίσει, όταν θα γίνει να τα ξαναπούμε !!!

Μήπως έχεις ψάξει για το καμάρι της Πυροσβεστικής Πύργου που δεν εκτέλεσε εντολές εκείνη τη μαύρη μέρα ??? Μπαααα....

Για ρώτα μιας που έχεις και πηγές στη περιοχή να σου πουν Διονύση....

Μπα πρίτς:Banane0:...έχει πιστόλι κι... εκτελεί κι εύκολα κόσμο απ' ότι λέει στο βίντεο...

Έχει άδεια οπλοφορίας όπως έχει και η Κανέλλη !!!!!

Ότι και να λες έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, αν δεν είσαι εκεί να τα βλέπεις όλα τότε δεν μπορείς να ξέρεις...αυτοί που τον ψηφίζουν (όλων των αποχρώσεων και μη) δεν είναι παλαβοί.....απλά σε κάποιους (ονόματα δεν λέμε) δεν έκανε χάρες οικονομικές....

Είπαμε, άγιος δεν είναι, αλλά ορισμένα πράγματα απέχουν πολύ απ' την πραγματικότητα. Και αν κάποιος δεν ξέρει, σχηματίζει λάθος εντύπωση....

Με μπερδεύεις...Δεν έχω ξαναδεί έστω...όσιο,που να πυροβολέι μέσα στον δρόμο έτσι και να απειλέι μ' εκτελέσεις αντιφρονούντων...ούτε καταδικασμένο για εμπρησμούς και θανάτους μάρτυρα...

Μάλλον έχει συνωμοτήσει το σύμπαν εναντίον του...

Eπειδή σέβομαι τη μνήμη κάποιων ανθρώπων το σταματάω εδώ.
Το τι θα βγάλει το δικαστήριο αφορά τους εμπλεκόμενους. Προσωπικά αδιαφορώ παντελώς για την απόφαση.
Τη δική μου άποψη την έχω μπετοναρισμένη. Πιστεύω τους χαροκαμένους.

Υ.Γ. Για να μην ανοίξει και θέμα με το τι χτίστηκε στη Μάκιστο...

Με μπερδεύεις...Δεν έχω ξαναδεί έστω...όσιο, που να πυροβολέι μέσα στον δρόμο......

Δεν έχεις πάει στην Κρήτη φαίνεται..... :laugh:

Υ.Γ. Για να μην ανοίξει και θέμα με το τι χτίστηκε στη Μάκιστο...

:hmmmm2:

Αυτό ομολογουμένως με μπέρδεψε. Τι εννοείς;

Ο Δημήτρης εννοεί μάλλον κάποιες καταπατήσεις και μερικές βιλάρες που ξεφύτρωσαν από το πουθενά.... ίσως και κάτι περί χρηματισμού μερικών, κάτι που είναι φήμες που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα....

Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Χρονόπουλο Δημήτρη... έχουν πέσει μηνύσεις αλλά δεν έχει βγει στην φόρα..

Είπαμε, η υπόθεση φωτιά έχει από πίσω της πολλά και πολλούς για διαφορετικούς λόγους, δεν θέλω να αναφερθώ στο τι περιουσίες χάσαμε (και εγώ μέσα) μόνο και μόνο για τη μνήμη των νεκρών...

Είναι μια κουβέντα που θα τη κάνουμε από κοντά Δημήτρη και Διονύση...

το μόνο που θα παραθέσω είναι μία γραμμή από ένα blog μίας κυρίας που είναι και δούλεψε για την ανοικοδόμηση στη Μάκιστο, "Πάντως ευχαριστημένοι 100% δεν είναι κανένας γιατί πολύ απλά η αχαριστία βασιλεύει!" .....

Κι άλλα "αστέρια' της ΤΑ...Μιλάμε δεν έχουν καμιά τσίπα...

Αίσχος! "Έφαγαν" τα χρήματα που είχαν δοθεί για τα παιδιά στα Τέμπη
18/02/2013 - 09:52

Τα χρήματα είχαν δοθεί ως επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ στο δήμο Αποστόλου Παύλου Ημαθίας προκειμένου να κατασκευαστούν αθλητικά έργα στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών...

Για υπεξαίρεση χρημάτων που είχαν δοθεί στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών στα Τέμπη, τον Απρίλιο του 2013, παραπέμπονται σε δίκη ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ημαθίας και ένας δημοτικός ταμίας.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την κατηγορία ότι υπεξαίρεσαν πάνω από 1.300.000 ευρώ, την περίοδο 2003 – 2006.

Στα χρήματα, που φέρεται να έκαναν φτερά από τα ταμεία του δήμου, περιλαμβάνονται και 400.000 ευρώ, που είχαν δοθεί ως επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ στο συγκεκριμένο δήμο, προκειμένου να κατασκευαστούν αθλητικά έργα στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.
Το έλλειμμα στο συγκεκριμένο δήμο προσδιορίστηκε στο 1.323.905,73 ευρώ και στο πόρισμα των οικονομικών επιθεωρητών περιγράφεται κακοδιαχείριση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες, καθώς οι πληρωμές γίνονταν με πρόχειρες χειρόγραφες αποδείξεις χωρίς νόμιμα δικαιολογητικά.
Σύμφωνα με το βούλευμα η επιχορήγηση του ΟΠΑΠ ύψους 300.000 ευρώ είχε δοθεί στο δήμο για την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου στο Μακροχώρι έργο, το οποίο δεν κατασκευάσθηκε ποτέ, ενώ άλλα 100.000 ευρώ που προοριζόταν για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην Κουλούρα δεν δόθηκαν στον εργολάβο.
Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται ύστερα από σχετική αναφορά της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τον Μάρτιο του 2007, έπειτα από σχετικό έγγραφο του δημάρχου Αγίου Παύλου για την προηγούμενη διαχείριση.
Ακολούθησε διαχειριστικός έλεγχος των οικονομικών επιθεωρητών, με πόρισμα των οποίων τον Μάιο του 2009 προέκυψε το οικονομικό άνοιγμα στα ταμεία του δήμου.
Ο πρώην δήμαρχος αρνήθηκε την υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας ότι έγιναν εξωλογιστικές πληρωμές, που αφορούν προμήθειες για έργα και μισθοδοσίες υπαλλήλων. Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, ο πρώην δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ, ενώ περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν και στον ταμία.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=54998&categories_id=632