oldschool

spiros32

New member
13 March 2012
58
Yπάρχει κανείς που να ακούει old school rave breakbeat, jungle,techno,house και γενικότερα ηλεκτρονική μουσική;

Γενικώς ψάχνομαι να βρω μουσική κυρίως βινύλια από διάφορα 90ς σχήματα.Και από ηλεκτρονική Klaus schulze o οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο μοναδικός του είδους.

βινυλια δυστυχως τωρα πια δεν εχω μετα απο μια ζημια που ειχα στο σπιτι,και ειχα πολλα..και καλα..
τι ακριβως ψαχνεις σε electronica εκτος απο Schulze?

Δυστυχώς δεν θυμάμαι συγκεκριμένους δίσκους.Πρόσφατα βρήκα Komakino, baby d, liqouid και διάφορες συλογές της XL ,αυτά από 90ς rave αν έχεις υπόψη σου.Από ηλεκτρονική μόνο ο Klaus με ενδιαφέρει , ο Παπαθανασίου και οι tangeray dream.

Ωραία χρόνια.Αυτά όλα που θημήθηκες είναι ο λόγος που ψάχνω να τα βρώ φαντάσου τα περισσότερα τα έχω σε κασσέτες από τότε ,αγόραζε ένας φίλος δίσκους και εγώ τους έγραφα. Όπως επίσης ψάχνω και psychedelic 90s αλλά αυτά κι αν είναι σπάνια.

Έχω μια μικρή συλλογή απο gοa και psychedelic σε βινυλιο και cd. Βασικά σιγά σιγά μάζεψα αρκετά της tip records πριν γίνει world tip. Σπάνια εώς καθόλου τα ακούω πια. Klaus Schulze θέλεις μια ζωή για να διαβάσεις τα εξώφυλλα των δίσκων του και δυο για να τους ακούσεις.

τα βινύλια τα δίνεις;Όσο για τον klaus o αδερφός της γυναίκας μου τον έμαθε και κολλήσαμε .Έχω κολλήσει με την μουσική synthsaiser τελευταία.Μπορεί να μην έχουν άμεση σχέση αυτά που ακούω ,απλά το rave και το psychedelic είναι παλιές πληγές .Έκανα μια ανταλλαγή με φίλο συλλέκτη και πήρα μια διπλή συλλογή trance experience , διπλό order donata και διπλο platipus records σε βυνίλια . Σιγά σιγά μαζεύω.

Κι εγώ άκουγα, και ακούω πότε πότε oldskool !

Κι εγώ σαν κι εσένα είχα μουσική "rave" από το 1990-1993 σε κασέτες που μας έγραφε φίλος DJ σε club. Κι εγώ μετά μανιωδώς έψαχνα να βρω ποια ήταν αυτά τα tracks που άκουγα στις κασέτες για να τα αγοράσω σε CD. Βινύλια έχω 3-4 μόνο, θυμάμαι οτι βρήκα μπροστά μου σε δισκοπωλείο του Manchester το 1999 δύο maxi-singles, το "Manic - I'm coming Hardcore" και το "Johnny L - Hurt you So", και τα αγόρασα προς 15 λίρες, τα θεωρούσα σπάνιο θησαυρό. Τι τρελός που ήμουν τότε !!!

Λίγο άσχετο, αλλά αν θες μια μοντέρνα οπτική για τους ήχους εκείνων των καιρών, ή αλλιώς μια αποδόμηση της "rave", μπορείς να βρεις το παρακάτω album:
Zomby - Where were U in '92

Last edited:
Yπάρχει κανείς που να ακούει old school rave breakbeat, jungle,techno,house και γενικότερα ηλεκτρονική μουσική;

Ωπ! Δικός μας!

Έχω αρκετό βινύλιο από την εποχή, κάποια CD, πολλά FLAC και άπειρα MP3..

Βασικά, overall μπορώ να πω ότι έχω ότι κυκλοφορούσε τότε (και άξιζε)...

και εγώ έχω αρκετό βινύλιο από την εποχή. Απο white labels , xl recording κτλ κτλ.
Αν σε ενδιαφέρει αγορά pm me.