Oled η 4κ

Ilzals

Senior Member
1 May 2014
447
Γεια θα ήθελα να ρωτήσω ποια ειναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε αυτα τα 2 για 55";

Oled παιδιά ;καλα 4κ και oled δεν το σκέφτομαι θα ειναι η τιμη στο θεό .Δλδ παιδιά το μαυρο ειναι μαυρο ;δεν θα εχω αυτη τη διάχυση φωτός που βλέπω στις γωνιές των led;

Καλο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καληςπερα Γιάννη όχι είπαμε εμείς dlp σταθερη αξία για τα ΣΚ benq απλά πάει για αντικατασταση η 42αρα .Εδω δεν έχουμε θέματα τοποθέτησης ειναι ξεκάθαρο το τοπίο

Mαυρο θες. ? OLED !
Αναλυση 4Κ θες. ? Στις 55" τι να την κανεις και που θα βρεις και υλικο. Αφηνουμε και στην ακρη τον scaler της τηλεορασης , το κατα ποσο καλη εικονα θα φτιαξει οταν θα κανει upscale το τηλεοπτικο σημα σε 4Κ.

Στη θεση σου θα πηγαινα σε οσο μεγαλυτερες ιντσες oled μπορει να αντεξει η τσεπη μου. (τηρουμενων των αναλογιων του vfm)

Απάντηση: Re: Oled η 4κ

Oled παιδιά ;καλα 4κ και oled δεν το σκέφτομαι θα ειναι η τιμη στο θεό .Δλδ παιδιά το μαυρο ειναι μαυρο ;δεν θα εχω αυτη τη διάχυση φωτός που βλέπω στις γωνιές των led;

Kοιτα, καποια θεματακια με τη φωτεινοτητα (ως προς την ομοιομορφια) θα τα εχεις.
Εχε ομως υποψη οτι τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει καθως επισης και οτι οποιαδηποτε θεματα ομοιομορφιας ειναι σαφως περιορισμενα σε σχεση με led/lcd και plasma.
Προσθεσε σε αυτα τις βελτιστες γωνιες θεασης και το ασυγκριτα καλυτερο μαυρο που συνεπαγεται την καλυτερη δυνατη αντιθεση. Δε νομιζω οτι τιθεται καν θεμα συγκρισης. Οποιος ειχε την ευκαιρια να δει 4k και oled στην προσφατη εκθεση, καταλαβε. Οι led/lcd 4k εμοιαζαν απλα ξεπλυμενες μπροστα στο αντιπαλο δεος

Καληςπερα ευχαριστω για την βοήθεια σας τελικά πήρα σημερα την lg oled 55"eg910v.Η ec930v αν και είχα διαβαςει άριστες κριτικές σε κριτικές όμως πελατών απο Amazon και απο διαφορά forum είχε κάποια θεματάκια δεν ξέρω αν ισχύει και σε αυτη το ίδιο θα δείξει στο μέλλον .Η τιμη που την πήρα ήταν στα 1979e και πήρα και δωροεπιταγή 200e για επόμενες αγορές .Προσοχη όμως γιατι η προσφορά της lg με την δωροεπιταγή εχει λήξει .Μονο σε συγκεκριμένο καταςτημα ισχύει και υπαρχει και η δυνατότητα 36 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής .Τελος μου είπαν οτι υπαρχει doa 7 ημερών Εγω ήξερα για 14 οποίος ξέρει κατι άλλο ας απαντήσει .Αυριο θα νου ερθει εντυπωσεις σε νήμα με αυτο το θέμα .Ευχαριστω

Σε ποια ακριβως θεματακια αναφερεσαι?
Καποια τα εχει κληρονομησει και η καινουρια απ'οτι γραφεται...
Καλοριζικη και καλες θεασεις btw!

Κατι καμένα pixels και αναμοιομορφια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ομοιομορφία ήθελα να πω

Για την ομοιομορφια εγραψα ηδη παραπανω.
Ως προς τα καμμενα πιξελς, υπαρχει ο κινδυνος σε ολες τις tv, εκτος απο οσες προσφερονται με εγγυηση 0 καμμενων πιξελς. Δεν ξερω και τι ισχυει με το DOA στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Ελπιζω η δικη σου να μην εχει κανενα ψεγαδι ως προς το τελευταιο...