OLED LG και ταυτόχρονα σύνδεση 2 ακουστικών μέσω Bluetooth

komaster

New member
1 November 2012
25
Χαιρετώ την ομάδα,

Να ρωτήσω είμαι σε διαδικασία αγοράς οθόνης με μέγεθος 55 θα ήθελα να είναι τεχνολογίας OLED και κατά προτίμηση LG ποια μου προτείνεται ;

Βασικό κριτήριο εκτός από την ποιότητα εικόνας είναι να δέχεται ταυτόχρονα σύνδεση 2 bluetooth ακουστικών έτσι ώστε όταν βλέπω π.χ. ένα έργο να φοράω εγώ ακουστικά δικά μου και το άλλο άτομο τα δικά του και να δεχόμαστε τον ήχο από την ταινία ταυτόχρονα.
Το λέω αυτό γιατί σε μια LG τηλεόραση που είχα πάρει το 2021 μια LG nanocell 8000 series δεν το υποστήριζε δεχόταν μόνο ένα ακουστικό bluetooth κάθε φορά.

Έχετε να μου προτείνεται LG OLED που να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία ;

οσες εχουν Βluetooth 5 μπορουν να το κανουν αυτο θεωρητικα.
Οι lg των τελευταιων 2 / 3 ετων μπορουν απ οτι βλεπω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
οσες εχουν Βluetooth 5 μπορουν να το κανουν αυτο θεωρητικα.
Οι lg των τελευταιων 2 / 3 ετων μπορουν απ οτι βλεπω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Γιάννη αυτό ισχύει σε όλα τα μοντέλα της LG δηλαδή και στα ποιο φτηνά που αρχίζουν από τα 500 ευρώ αρκεί να έχει bluetooth 5.0 ?

Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα... Αλλά αφού ενδιαφέρεσαι για OLED , δεν υπάρχουν τόσο φτηνές.

Γιάννη σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Επειδή η τηλεόραση θα μπει σε μια κρεβατοκάμαρα , με απόσταση θέασης γύρω στα 3 με 3,5 μέτρα σε τοίχο που μπορεί να δεχτεί οριακά μέχρι μια 55άρα, προτίμησα να πάρω μια 55άρα.

Όμως ,επειδή η τηλεοράση στην κρεβατοκάμαρα θα παίζει μια φορά στο τόσο, πιστεύω πως δεν αξίζει να πάω σε OLED που είναι και πανάκριβες και λέω να πάω σε μια φτηνή που να υποστηρίζει σύνδεση ταυτόχρονα 2 bluetooth ακουστικών και να έχει ένα webOS που να δέχεται την εφαρμογή media station x από το store της LG.

Επειδή είδα στην αγορά διάφορες προτάσεις είμαι μεταξύ αυτών :

1) LG 55UT81006

2)LG 55NANO82T

3)LG 50QNED80T

Εάν μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για τα παρακάτω μοντέλα.
Ευχαριστώ και πάλι!