-- OLED --

Νάτα, νάτα..

lg_oled01.jpg

http://www.hwupgrade.it/news/multim...si-appende-al-muro-con-le-calamite_57334.html

Επιτελους !
Δεν πα να ειναι 300 ιντσες .... την διπλωνεις κανονικα.
Δεν καταφευγεις σε τετοιους μπελαδες (και αστειοτητες).
Να σε ξεφωνιζει ολη η γειτονια .... :icon15: ... να γελαν οι γατες ! :laugh:

foto4.jpg

Φυσικά δεν γλιτώνεις από αυτά!! Δεν έχουν βγει ακόμα OLED καναπέδες, κρεβάτια, πλυντήρια και ψυγεία!!:D

Τι μουρμούρας είσαι μωρ' αδερφέ μου!! Τα βαριά αντικείμενα δίνουν δουλειά σ' ένα κάρο παλληκάρια, οι τηλεοράσεις τυλιχταράκια μόνο σε 5-6 Γιαπωνεζούλες!!:D

To βελτιστο θα ηταν να διπλωνεται και κατα μηκος και κατα πλατος (μουρμουρας το αναγνωσμα, εδαφιον δευτερον :p)
Σαν μαντηλακι τσεπης. Θυμασαι την οθονη-τοιχο στο Total Recall του Βερχοφεν (το 1990) ? Eκεινο, ακομα και αν το
διπλωσεις κατα μηκος ... το υψος του φτανει τα δυο μετρα !!!!! :laugh:

Φλασια ! :idea:

Oποτε αγοραζεις την ειδικη βαφη πολυμερων, μαζι με δυο φιλμ ανοδου και καθοδου .... και "βαφεις" ολο τον τοιχο !
Καλο ? :Banane0:

Last edited:
Απάντηση: Re: -- OLED --

To βελτιστο θα ηταν να διπλωνεται και κατα μηκος και κατα πλατος (μουρμουρας το αναγνωσμα, εδαφιον δευτερον :p)
Σαν μαντηλακι τσεπης. Θυμασαι την οθονη-τοιχο στο Total Recall του Βερχοφεν (το 1990) ? Eκεινο, ακομα και αν το
διπλωσεις κατα μηκος ... το υψος του φτανει τα δυο μετρα !!!!! :laugh:

Το θυμάμαι, αλλά, το τσαντάκι του Sport Billy ήταν καλύτερο!!:laugh:

Τι μαγνητακια στον τοιχο. ?
Κυκλωματα, επεξεργαστες, τροδοδοσιες κλπ που βρισκονται ολα αυτα. ? Σε καποιο box. ?

Κανα ρεζουμε μεταφρασμενο εχουμε. ?
Θα βγει, βγηκε, ποσο θα κανει, κλπ

Να ο δευτερος μουρμουρης .... :laugh:
Και ειναι και του βασιλικου ναυτικου ! :crown:
Ανωτερη ρατσα ....

Αλλα μονο εμενα μαλωνετε .... :bigcry: ... κυρ προεδρα :smash:

Απάντηση: Re: -- OLED --

Να ο δευτερος μουρμουρης .... :laugh:

Αλλα μονο εμενα μαλωνεις .... Γιαννη .... :bigcry:

Tι λες καλε. ? Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου. :smile:

Εγω ρωτω τεχνικα θεματα και θεματα κοστους.
ΕΣΥ μουρμουρας και "γκρινιαζεις" γιατι δεν διπλωνει σαν τυροπιτακι για να την βαλεις στην κωλοτσεπη. :eviltongue:

A ενταξει, εκανα google-μεταφραση.

Θα, θα , θα, στο μελλον....
Μεχρι να βγει και να πεσει και η τιμη εγω θα εχω βγαλει καταρρακτη και θα χρειαζομαι περισσοτερο την κοπελιτσα για εντριβη λογω αρθριτικων.

Μανο...τωρα πες με μουρμουρη. :rolleyes:

Eμενα μου κανει εντυπωση κατι αλλο ....

Ο αφρος του αφρου, απο τεχνολογικες καινοτομιες, προερχονται απο την LG.
Πριν λιγο καιρο, δεν υπηρχε ατομο εδω μεσα, που να μην αμολαγε μπηχτη για την LG μου.
Και τοτε (πριν 2μισυ χρονια) δεν ειχα αγορασει καποιο εισαγωγικο μοντελο, αλλα την κορυφη.

Χμμμμμμ ......

Φυσικά δεν γλιτώνεις από αυτά!! Δεν έχουν βγει ακόμα OLED καναπέδες, κρεβάτια, πλυντήρια και ψυγεία!!:D

Τι μουρμούρας είσαι μωρ' αδερφέ μου!! Τα βαριά αντικείμενα δίνουν δουλειά σ' ένα κάρο παλληκάρια, οι τηλεοράσεις τυλιχταράκια μόνο σε 5-6 Γιαπωνεζούλες!!:D

Και τα χαλαει τα παλληκαρια να βρουν απο μια τετοια Γιαπωνεζουλα να τα ζει απο τις πωλησεις των τυλιχταριων?

Eμενα μου κανει εντυπωση κατι αλλο ....

Ο αφρος του αφρου, απο τεχνολογικες καινοτομιες, προερχονται απο την LG.
Πριν λιγο καιρο, δεν υπηρχε ατομο εδω μεσα, που να μην αμολαγε μπηχτη για την LG μου.
Και τοτε (πριν 2μισυ χρονια) δεν ειχα αγορασει καποιο εισαγωγικο μοντελο, αλλα την κορυφη.

Χμμμμμμ ......

Είχες αγοράσει πριν 2 χρόνια OLED; Πώς τα πάει χρωματικά 2 χρόνια μετά; Από κίνηση;