-- OLED --

Αν θες κανόνισε με τον teddy να περάσετε μια βόλτα από μενα να δούμε τπτ στη Β8.

εχεις ταινίες με ακροβατικά xxx? εγω μόνο τέτοια βλέπω
:p

θα τον πω αν ειναι να έρθουμε, αλλα μέχρι τότε δεν μας ενημερώνεις πως τα πάει απο ήχο;
χρειάζεται οπωσδήποτε soundbar ή όχι;
πχ τρίζει αν την βάλεις δυνατά; εχει ψευτικο ήχο; κτλ

εχεις ταινίες με ακροβατικά xxx? εγω μόνο τέτοια βλέπω
:p

θα τον πω αν ειναι να έρθουμε, αλλα μέχρι τότε δεν μας ενημερώνεις πως τα πάει απο ήχο;
χρειάζεται οπωσδήποτε soundbar ή όχι;
πχ τρίζει αν την βάλεις δυνατά; εχει ψευτικο ήχο; κτλ

εκ πρώτης, έχω την εντύπωση ότι σκέτη παίζει κάπως χειρότερα από τη samsung f6500 που είχα πριν. Αλλά έχει τόσο καλή συνεργασία μέσω arc με τον marantz sr7007 που έχω πάαααρα πολύ καιρό να την ακούσω. Η όποια εντύπωση θα είναι από την πρώτη μέρα που την τοποθέτησα... Σε κάθε περίπτωση πάντως, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είμαι ο καλύτερος για να σου μεταφέρω εντυπώσεις...

εκ πρώτης, έχω την εντύπωση ότι σκέτη παίζει κάπως χειρότερα από τη samsung f6500 που είχα πριν. Αλλά έχει τόσο καλή συνεργασία μέσω arc με τον marantz sr7007 που έχω πάαααρα πολύ καιρό να την ακούσω. Η όποια εντύπωση θα είναι από την πρώτη μέρα που την τοποθέτησα... Σε κάθε περίπτωση πάντως, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είμαι ο καλύτερος για να σου μεταφέρω εντυπώσεις...

τι εννοεις καλή συνεργασία;
το arc, η δουλεύει ή δεν δουλεύει.. υπάρχει κατι άλλο που αγνοώ;

παντως εκει που θα τοποθετηθεί, θα ειναι χωρις avr και ηχεια.
το πολύ πολύ, soundbar απο κάτω απο την B8.

Εννοώ ότι μπορώ και έχω το arc ενεργό όλη την ώρα και δε με βρίζει η γυναίκα μου όταν ανοίγει τα μηχανήματα και λείπω από το σπίτι. Αυτό με τη samsung απλά δεν υπήρχε. Δεν είχα ενεργοποιημένο το arc. Απλά.

Παίζει και ο avr

Σε γνωστό επαιζε σωστα με plasma παλια και όχι με τη b7.

Άλλοι δεν έχουν πει προβληματα ...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

CES 2019 – Another new panel for OLED tvs....https://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/ces-2019-encore-nouvelle-dalle-pour-televiseurs-oled-n82391.html

μετάφραση google fr to en

oled-2019-pixel.jpg

The sub-pixels of the OLED panel from early 2019 (Panasonic 65GZ2000).

source :[lesnumeriques.com]

Απάντηση: Re: -- OLED --

20190123-01-720x720.jpg

Μπα;! Κοίτα να δεις, η Samsung βγάζει OLED για Hi-End laptop. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί το ποίημα με το burn-in και τη φωτεινότητα φέτος...

https://www.digitaltrends.com/computing/samsung-156-inch-oled-display/
Μα το παραμυθι αλλαξε και ειναι γραμμενο στο λινκ που εβαλες. Οπως:

"an astonishing brightness range of*0.0005 to 600 nits, and a spectrum of 34 million colors.*"

"Samsung also boasts that the black that colors its panels can get up to*200 times darker and twice as bright as traditional LCD panels to maximize HDR for the best quality video and images"

"overwhelming HDR, excellent color reproduction, and high outdoor visibility,*Consumers will enjoy a higher level of visual experience through OLED notebooks"

Ουτε μιση λεξη για burn in. Μονο...superior image.

Aπορια...αυτο το 0.0005 nit πως το μετρησαν στην oled οθονη. ?

Μπα;! Τί έγινε; Δεν είναι οι microled το μέλλον; :flipout:

Tο ποιηματάκι με το burn-in περιμένω πώς θα το φέρουν τούμπα... :p

Σήμερα η Hisense ανακοίνωσε τη κυκλοφορία της πρώτης OLED τηλεόρασής της την Hisense A8.

Πριν 8 χρόνια η Hisense είχε ανακοινώσει πως θα επικεντρωθεί στην παραγωγή Laser και ULED τηλεοράσεων.

Όμως εδώ και δύο χρόνια τα καθαρά κέρδη της εταιρείας παρουσιάζουν πτώση με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναζητά νέους τρόπους ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον Liu Buchen αναλυτή στην εταιρεία Sohu Finance όλο και περισσότερες εταιρείες πιστεύουν πως οι OLED είναι το μέλλον της βιομηχανίας τηλεοράσεων και πως σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή τους σε μεγάλες κλίμακες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Hisense επέλεξε να ξεκινήσει τη παραγωγή OLED.

9d9a3f8015404b6889f1657e07abc30e.jpeg

https://translate.google.com/transl...u.com/a/299719128_100001551/?pvid=000115_3w_a

Περισσότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με τις νέες τηλεοράσεις OLED της Hisense.

Η εταιρεία ισχυρίζεται πως έλυσε τα προβλήματα του image retention και burn in που αντιμετωπίζουν οι τηλεοράσεις OLED.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή του τμήματος R&D της εταιρείας η Hisense ανέπτυξε 6 τεχνολογίες αποτροπής του φαινομένου burn in δίνοντας τη δυνατότητα στη τεχνολογία OLED να αποδείξει την ανωτερότητά της στους τομείς της απεικόνισης, διαύγειας και κίνησης

Τα τεχνικά επιτεύγματα της Hisense πιστοποιήθηκαν από τον κινέζικο οργανισμό πιστοποίησης.

Σύμφωνα με αυτόν το brightness uniformity της Hisense 65OLEDA8 φτάνει το 94.7%, το color gamut coverage rate (BT.709) το 130.5%, καθώς και αντίστοιχες κορυφαίες τιμές στους τομείς dark field brightness, dynamic contrast, color accuracy

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της Hisense θα παρουσιαστούν στο κοινό στις 14 Μαρτίου

https://translate.google.com/transl...//www.zngh.com/articleshow.php?cid=14&id=6551
https://translate.google.com/transl...hqkjw.com.cn/index.php/jiadiankeji/15396.html

ChMlWlyA3tCIdjD2AANOK3CvyZAAAIp7gNdbkQAA05D376.jpg

ChMlWlyA3MKIM3o1AAKqDasMbycAAIp6gOe4UwAAqol995.jpg

509b98d1c3b04f309b8fb00ccbda89b5.jpeg

ce00bc2684d845dabdd6afc2b35dbaa8.jpeg

1551970818.png

Πιστεύω πριν από τους ολυμπιακους του Τόκυο θα δούμε προσιτές 8κ 88 τηλεοράσεις