panos_adgr
Supreme Member
Ο καθένας. :smile:
Κι επειδή εδώ είναι Ελλάδα, θα ορίζει συνήθως το λάθος. :frown:
Άχ αυτή η Ελλάδα...
Πάντως πριν από μία εβδομάδα βρέθηκα στη στον Ορφέα κι άκουσα τα μεγάλα Acapella Campanile MK III κι έπαθα πλάκα.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ο καθένας. :smile:
Κι επειδή εδώ είναι Ελλάδα, θα ορίζει συνήθως το λάθος. :frown:
Το πώς αρέσκεται κάποιος να ακούει τη μουσική είναι σεβαστό δικαίωμά του, αλλά το να ισχυρίζεται ότι η προτίμησή του είναι και η σωστή αναπαραγωγή της μουσικής από ένα σύστημα αναπαραγωγής που διαθέτει ή ακούει, χωρίς αυτός ο ισχυρισμός να υποστηρίζεται από κάποια *παιδεία*, [όπως εμπειρίες ακροάσεων ζωντανής ακουστικής μουσικής], τότε είναι λάθος. Λ.Σ.
Συμφωνώ μαζί σας. Αλλά πιστεύω το ζητούμενο πρέπει να είναι το να απολαμβάνουμε τη μουσική μας και να πορευόμαστε με αυτόν το σκοπό, ο καθένας στη προσωπική του Ιθάκη.
Με λίγη *παιδεία* το μουσικό ταξείδι στην Ιθάκη και στην δισκογραφική απεραντοσύνη είναι ό,τι καλύτερο μπορεί κανείς να φανταστεί. Λ.Σ.
Το παράδειγμα του αλατιού στο φαγητό που παρέθεσε ο Θέμης νομίζω ότι τα λέει όλα. Πέρα από το γούστο του αλατιού δεν νομίζω ότι θα ισχυριστεί κάποιος ότι το μπόλικο αλάτι στο φαγητό είναι και ο σωστός τρόπος διατροφής, αλλά το αντίθετο. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι και επιστημονικά επιχειρήματα γιαυτό. Φυσικά το γούστο, γούστο. Προσωπικά βάζω πολύ λίγο ή και καθόλου αλάτι όταν μαγειρεύω και αν δεν το ξέρετε, ποτέ σας δεν θα φανταστείτε ότι του λείπει το αλάτι. Η επιλογή των υλικών και άλλων συμβάλλουν τα μέγιστα στο αποτέλεσμα.Λ.Σ.
Το πώς αρέσκεται κάποιος να ακούει τη μουσική είναι σεβαστό δικαίωμά του, αλλά το να ισχυρίζεται ότι η προτίμησή του είναι και η σωστή αναπαραγωγή της μουσικής από ένα σύστημα αναπαραγωγής που διαθέτει ή ακούει, χωρίς αυτός ο ισχυρισμός να υποστηρίζεται από κάποια *παιδεία*, [όπως εμπειρίες ακροάσεων ζωντανής ακουστικής μουσικής], τότε είναι λάθος. Λ.Σ.
Λες να ακολουθησει και το γλυκο ;;;![]()
Δεν αναφέρθηκε κανείς προσωπικά σε κανέναν για έλλειψη παδείας παρά μόνον θεωρητικά και γενικά. Ότι η ύπαρξή της μπορεί να είναι ο κατάλληλος οδηγός, η αναφορά την οποία μπορεί να έχει κάποιος. Που το παράλογο!!!
Το ότι κάποιοι έχουν σοβαρό κώλυμα με την συγκεκριμένη τοποθέτησή μου στο περί *εμπειριών ζωντανής ακουστικής μουσικής* είναι πλέον γνωστό στο πώς κάθε φορά αντιδρούν: Απειλές στο άτομό μου, δήθεν παρανόηση των γραφόμενών μου και με ban. Τώρα μάλιστα η απειλή αφορά και το αν θα παραμείνω στο φόρουμ ή όχι!!!
Μπείτε στον κόπο και ξαναδιαβάστε, μήπως και αντιληφθείτε το πού παρανοήσατε την τοποθέτησή μου. Λ.Σ.
Με τις λαμπες Τακη,μαλλον δεν θα "σφιξει" καλαλες να ριξουμε και καμια λαμπα να δεσει ;![]()
Αφού χώρεσε και στη φωτογραφία πάλι καλά!![]()
Ωραίο! Και πολύ καλός διαδικτυακός ερευνητής!:award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.