oli i alithia

Status
Not open for further replies.
Όση αλήθεια και να περιέχει το ποστ, δεν καταλαβαίνω τί προσφέρει. Λέει κάτι που δεν το ξέρει ο "μέσος δορυφορομανής" στην Ελλάδα? Ότι δλδ υπάρχει κόσμος που "σμπρώχνει" συγκεκριμένα πράγματα στα φόρα (όπως και σε κάθε άλλο είδος και hobby) ?

Είναι σα να να γράφει κάποιος ότι τα τελευταά 20 χρόνια ο ήλιος βγαίνει απ' την Ανατολη!

5205139352425.jpg

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Το να υποστηρίζουν κάποιοι συγκεκριμένα προϊόντα σε φόρα, δε τους κάνει κατ' ανάγκη έμπορους. Μπορεί απλώς να είναι "οπαδοί". Για παράδειγμα, δε νομίζω πως όλοι αυτοί που υπερασπίζονται μετά μανίας τα άθλια (κατά τη γνώμη μου) προϊόντα της Apple, είναι και έμποροι προϊόντων της ή έχουν κάποιοι οικονομικό όφελος. Απλώς είναι φανατικοί οπαδοί.

Γνωμες ειναι ολα και γω ειχα την ιδια αποψη για την apple μεχρι που αγορασα και ειδα οτι ειμουν υπερβολικος,το ιδιο υπαρχει και σε αλλα πραγματα π.χ εχω και alpha romeo τι θα μου πεις οτι ψωνιζω οτι μ@λ@κι@ κυκλοφορει,γιαυτο υπαρχει και πληθωρα προιοντων,ποτε ομως δεν εγινα οπαδος γιατι θα υπαρχει παντα το καλυτερο.
Εκει παιζει η αντιληψη του καθενος και στο φιλτραρισμα πληροφοριων,και γω την εχω φαει και εχω αχρηστους 2 δεκτες και αυτος ειναι ο λογος που δεν ασχολουμε πια με το σπορ,και φαντασου οτι ειχα πορωθει τοτε τοσο πολυ που χωρις να εχω καμια σχεση μεσα σε 2 μηνες ειχα μαθει τα παντα και ειχα στησει usals πιατο,επι ενα μηνα ειμουν στην ταρατσα πανω κατω,αλλα με αυτους τους δεκτες ξενερωσα ασχημα.
Το παιδι που ανοιξε το νημα εχει τα δικια του απλα δεν το εγραψε καλα.
Οπως κι εγω που βιαζομαι και γραφω εν ταχυ.

Απάντηση: Re: oli i alithia

Όση αλήθεια και να περιέχει το ποστ, δεν καταλαβαίνω τί προσφέρει. Λέει κάτι που δεν το ξέρει ο "μέσος δορυφορομανής" στην Ελλάδα? Ότι δλδ υπάρχει κόσμος που "σμπρώχνει" συγκεκριμένα πράγματα στα φόρα (όπως και σε κάθε άλλο είδος και hobby) ?

Είναι σα να να γράφει κάποιος ότι τα τελευταά 20 χρόνια ο ήλιος βγαίνει απ' την Ανατολη!

Άμα τα υποψιαζόταν αυτά ο μέσος δορυφορομανής – θα μασταν όλοι Αϊνστάιν σε θέματα δορυφορικής. Και σχετικά με το ότι τα μασάει και δεν τα γράφει,
για πάντε μια βόλτα από το thread της νόβα ή των dreambox να δείτε πως τα BigMembers μασάνε πράγματα και υπονοούν άλλα τόσα κι όποιος βγάλει νόημα

Re: Απάντηση: Re: oli i alithia

Άμα τα υποψιαζόταν αυτά ο μέσος δορυφορομανής – θα μασταν όλοι Αϊνστάιν σε θέματα δορυφορικής.

Πρέπει να είσαι Αϊνστάιν για να "υποψιαστείς" ότι παντού και πάντα και σε όλους τους χώρους υπάρχουν κάποιοι που προμοτάρουν συγκεκριμένα προϊόντα???

Και σχετικά με το ότι τα μασάει και δεν τα γράφει, για πάντε μια βόλτα από το thread της νόβα ή των dreambox να δείτε πως τα BigMembers μασάνε πράγματα και υπονοούν άλλα τόσα κι όποιος βγάλει νόημα

Αυτό δεν το κατάλαβα...τί εννοείς?

gia sas filarakia..misologa den grafoyme me telies na min kinigane to forum edo.px..agoges:fahne90::ernaehrung004:

den grafoyme oloklira ta name alon foroym .prepei na sebomaste to xoro filksenias kai na min klp..

enas grafikos me to nicn xaris den dielise to sat..o foroym..o daskalos den diafimize ta coma...er kai i skatzoxereiki kompania ta drum ..b,x..ta opia poylagane.

o seres den diafimize visio...et.o methana o hontafreiak den dielisane to episimo mvis..on forum gia na ftiaksoyne to hellas ...sat to diko toys..

posoi apo esas den exete dextes sta pataria poy pirate sas tazane lagoys me petraxi.a.:Banane0:

kapios egrapse ena agrioxortaro kobis me tin kosa deka fitronoyne..

daskaloi den yparxoyn pia toys patisan ta trena...

Last edited:
a kai kati alo..

poy einai oi tzonides me ta spid...ox..tora poy klisane tis krifes xares...eksafanistikan kai apo ta ala forumm...

o elinas ksxnai efkola...:afro:

gia sas filarakia..misologa den grafoyme me telies na min kinigane to forum edo.px..agoges:fahne90::ernaehrung004:

den grafoyme oloklira ta name alon foroym .prepei na sebomaste to xoro filksenias kai na min klp..

enas grafikos me to nicn xaris den dielise to sat..o foroym..o daskalos den diafimize ta coma...er kai i skatzoxereiki kompania ta drum ..b,x..ta opia poylagane.

o seres den diafimize visio...et.o methana o hontafreiak den dielisane to episimo mvis..on forum gia na ftiaksoyne to hellas ...sat to diko toys..

posoi apo esas den exete dextes sta pataria poy pirate sas tazane lagoys me petraxi.a.:Banane0:

kapios egrapse ena agrioxortaro kobis me tin kosa deka fitronoyne..

daskaloi den yparxoyn pia toys patisan ta trena...

Ουτε misologa γράφουμε,ούτε με greeklish...

Eλα ρε kathara xeria καλα που εισαι και εσυ και φροντιζεις για ολα τα παιδια.......
Ποιοι χαθηκανε ? Ξερεις απο ποτε γραφω στα φορουμ για να χαθω ?
Μαλλον τα 'συστηματα' δεν επιτρεπουν να γραφω οπουδηποτε.
Η εκφραση 'Κρυφες χαρες' δεν εχει χρησιμοποιηθει απο μενα ποτε ,ουτε και στο συγκεκριμενο θεμα.Ουτε και αυτη ηταν η ουσια αυτου του θεματος.
Αλλα ο καθενας οπως θελει μπορει να τα λαμβανει αυτα που διαβαζει.......
Αν ανοιξεις και καλα τα ματια σου κατι θα δεις....

Χαιρετισματα σε ολα τα παιδια του φορουμ.
John78

Νατα τα παλικαρια, αρχιζουν και μαζευονται παλι.

Ο φιλος kathara xeria θυμηθηκε το forum για τον visionet (θυμαται και τα nicknames εκει) αλλα η αληθεια ειναι οτι εκεινο το forum δημιουργηθηκε επειδη μας πεταξαν εξω οι Τουρκοι σε ενα παλαιοτερο forum για τους mvision.
H εντυπωση μου παντως επειδη ημουν και εγω μελος εκει ειναι δεν τον προμοταρανε τον visionet οπως αφηνει να εννοηθει, ολοι ξεραμε οτι ειναι ενας δεκτης με ημερομηνια ληξης (κρατησε 5 χρονια παντως εστω και με καποια πληρωμη)
Ο φιλος john78 ειναι το στρατιωτακι του αλβανου Darkman απο το alsat forum που προωθουσε τους δεκτες του παντου. Με ειχε κανει και ban στο εκει forum επειδη τον ειχα κραξει εδω μεσα!!!

Καλως ηρθατε παιδια

Μήπως να αποσυρθεί το θέμα? Όποιος θέλει να δημιουργήσει φαγομάρα είναι πολύ εύκολο να το κάνει.
Το θέμα είναι, αν θέλουμε να το αφήσουμε αυτό να συμβεί.

+1. Γιατί να ασχοληθεί κάποιος με τις πάλιες ιστορίες των άλλων φόρουμ σε αυτό; Όποιος θέλει να το κάνει, μπορεί να κάνει ένα δικό του φόρουμ με την ανάλογη θεματολογία.

Eλα ρε kathara xeria καλα που εισαι και εσυ και φροντιζεις για ολα τα παιδια.......
Ποιοι χαθηκανε ? Ξερεις απο ποτε γραφω στα φορουμ για να χαθω ?
Μαλλον τα 'συστηματα' δεν επιτρεπουν να γραφω οπουδηποτε.
Η εκφραση 'Κρυφες χαρες' δεν εχει χρησιμοποιηθει απο μενα ποτε ,ουτε και στο συγκεκριμενο θεμα.Ουτε και αυτη ηταν η ουσια αυτου του θεματος.
Αλλα ο καθενας οπως θελει μπορει να τα λαμβανει αυτα που διαβαζει.......
Αν ανοιξεις και καλα τα ματια σου κατι θα δεις....

Χαιρετισματα σε ολα τα παιδια του φορουμ.
John78

για σου φιλε τζόνυ.μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πρόβαλες το "συγκεκρινο" δεχτεί,θα σου πω εγώ

σε έχει προσλάβει η πλατεία τυράννων..τώρα που τελειωσε η κρυφή χάρι arx...a "μεντολες".

Re: Απάντηση: oli i alithia

Μήπως να αποσυρθεί το θέμα? Όποιος θέλει να δημιουργήσει φαγομάρα είναι πολύ εύκολο να το κάνει.
Το θέμα είναι, αν θέλουμε να το αφήσουμε αυτό να συμβεί.

ναι φιλε σακί ότι δεν σε βολεύει να αποσύρεται.θυμάσαι ένα test που έκανες σε πεδιόμετρο σε άλλο φόρουμ και σε περίλαbε κάποιος και σου είπε ότι δεν είναι δικό σου ,,και ότι το αντέγραψες από αλλου..

η αλήθεια είναι πικρή..:SFGSFGSF:

Last edited:
αλλα μερικοί δεν είναι αθώοι όσο φαίνονται και όταν γράφονται αλήθειες τους τσούζει λιγάκι..:violent-smiley-030:

Υπενθυμίζω ότι οι διπλοί / πολλαπλοί λογαριασμοί χρηστών απαγορεύονται.

Last edited:
Status
Not open for further replies.