Ολόφρεσκα reviews..

December 2014

Hegel
H 160 amplifier @ 6Moons

1.png

http://www.6moons.com/audioreviews2/hegel/1.html

Αυτο δεν ειναι λαθος και το κανουν πολλα περιοδικα. Μονο που οταν γίνετε πρέπει να ειναι για τον πιθανο ελεγχο απο την εταιρία για τεχνικά λαθη. Κανονικα ο εκδοτης στελνει στην εταιρια το αρθρο και αυτοι μπορούν να σχολιάσουν μονο οσον αφορα τυχόν αστοχίες στην περιγραφη πχ της τοπολογίας του προϊόντος.

Πριν λιγες εβδομαδες βεβαια ειχαν ανεβασει μια πελωρια @@ρια...

το οποιο προφανώς και δεν ισχυει, μια που ο Frank Kuzma εχει κατασκευάσει εδω και 20+ χρονια τους Stogi. Ο δημοσιογράφος πρεπει να εκανε το άρθρο ψιλοαγγαρεία και δεν μπηκε καν στον κοπο να κανει μια υποτυπώδη ερευνα ενω απο αναλογικά δεν πρεπει να το έχει και πολυ το θεμα μια που ακομα και παιδάκια να ρωτήσεις ξερουν για τους βραχίονες του Kuzma.

Και ο εκδοτης που το ενέκρινε και δεν το πηρε χαμπάρι εχει μερίδιο της ευθύνης. Και δεν μιλαμε για καμια άγνωστη κινέζικη μαρκα που μας προέκυψε περυσι, οι βραχίονες του Kuzma ειναι πασίγνωστοι (εχω ενα και εγω, εξαιρετικός)

http://www.theabsolutesound.com/art...int-tonearm-and-car-40-moving-coil-cartridge/

Μάλλον αναφέρεσαι στον Stogi S που είναι unipivot. Οι Stogi είναι καρντανικοί.

Μάλλον αναφέρεσαι στον Stogi S που είναι unipivot. Οι Stogi είναι καρντανικοί.

Μάλλον δεν εχεις καταλάβει τις κατηγορίες βραχιόνων Εκτωρα. Αναφέρομαι στον Stogi. Αν θες πες μου να στα εξηγήσω.

Ακριβώς. Οι unipivot είναι υποκατηγορία των pivotal στους οποίους ανήκουν και οι gimbal.

Ναι...παντελώς αδιάβαστος..εννοεί τους παράλληλους, αγνοεί πόσο παλιά σχέδια είναι οι stogi και δεν έχει ξαναδεί 4point.

Ενδιαφέρον, ο reviewer λεει οτι το Grandioso παίζει σχεδόν οσο καλα ενα πικάπ Walker

First, they effectively disregarded the conventional distinctions between analog and digital music reproduction that exist even today for the vast number of audio components. Did the P1-D1 combo sound like a Walker Audio Proscenium Black Diamond turntable? No, but I don’t think that you’ll feel that the Grandiosos give up anything to the Walker.