Όλοι Seat όλοι!!!

antonios

AVClub Addicted Member
14 July 2006
1,366
Τέτοια ατυχία δεν θα μπορούσε να την περιμένει ο Θανάσης Τσίγκας. Ο νεαρός άσος ειδοποιήθηκε από συγγενικά του πρόσωπα ότι το αυτοκίνητό του, μάρκας SEAT Leon, τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στην Καλλιθέα.

Ο λόγος για το απρόσμενο συμβάν, ήταν ένα βραχυκύκλωμα, ενώ αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το εσωτερικό της καμπίνας, παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής να σβήσει το συντομότερο δυνατό τη φωτιά. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του «τριφυλλιού» δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από τους συμπαίκτες του, καθώς, όπως είναι φυσιολογικό, το ατύχημα αυτό του χάλασε την διάθεση, ενώ παράλληλα η ζημιά θα του κοστίσει και αρκετά χρήματα.

σε τέτοια τιμή ξεφτίλα που το πουλάνε...

(ναι προβοκάτορας γιαπωνεζόφιλος είμαι...)

Οπως λέει (περίπου) και η διαφήμισή του "χτές το βράδυ ένα πύρινο τέρας σερνόταν στην πόλη..."

BIOS said:
Οπως λέει (περίπου) και η διαφήμισή του "χτές το βράδυ ένα πύρινο τέρας σερνόταν στην πόλη..."
:flipout: :flipout: :flipout:

Ο τιτλος, τι σχεση εχει? Ειμαι λιγακι στην χωνεψη και δυσκολευομαι...

antonios said:
Μπα είναι να μην έχεις Seat...

Eγώ συμφωνώ με προηγούμενη αναφορά στο ότι είναι να μην σου τύχει.
Sh!t happens... Δεν μπορώ να δεχτώ ότι συνέβη επειδή είχε seat.

Απάντηση: Re: Όλοι Seat όλοι!!!

antonios said:
εντάξει Leon τότε!

Δεν μας είπε αν ήταν πειραγμένο όμως...

Γιατί ρε αδερφέ τέτοια προκατάληψη, θα μπορούσε να έχει συμβεί σε ποιοδήποτε αμάξι!!! Εντάξει δεν είμαι φαν των σεατ

από όλα αυτά τα γκρουποβάγκ, το μόνο που θα αγόραζα είναι το Skoda Oktavia RS, 5, GT όπως θέλει να λέγεται.
Τα άλλα, Seat, VW, Audi όχι.

κανενα αυτοκινητο πλεον δεν δικαιολογειται να πιασει φωτια απο βραχυκυκλωμα. ολα τα καλωδια που μπαινουν στην καμπινα ειναι ασφαλισμενα κοντα στην μπαταρια.
φυσικα μια κακη εγκατασταση ενος συναγερμου η ενος ηχοσυστηματος μπορει να φερει την καταστροφη...

Εγώ είδα πάνω στην Εγνατία, λίγο πριν την έξοδο γιά Καβάλα, πριν 3-4 χρόνια, ένα ολοκαίνουργιο Opel Astra, να γίνεται μπουρλότο... Σταματήσαμε 2-3 αυτοκίνητα και κατέβηκα με τον πυροσβεστήρα και το σώσαμε αλλά με χοντρές ζημιές τουλάχιστον στη λαμαρίνα (οι άλλοι βρήκαν τους δικούς τους μετά την πυρόσβεση αφού έπρεπε να βγάλουν όλες τις αποσκευές από το πορτμπαγκάζ για να τους βρούν)...
Η φωτιά φαινόταν να βγαίνει κάτω από τον χώρο του καταλύτη, απλωνόταν και αγκάλιαζε τον πίσω χώρο του αυτοκινήτου αριστερά και δεξιά μέχρι τα παράθυρα. Φυσικά και τον χώρο του ρεζερβουάρ... Ευτυχώς ο τύπος δεν είχε γυναικόπαιδα μαζί του... Είχε αρπάξει φωτιά ή τουλάχιστον έτσι έδειχνεη πίσσα (την χρησιμοποιούν ακόμη?) ή ότι άλλο χρησιμοποιούν γιά επίστρωση από κάτω...

ΥΓ1 Ο τύπος ΔΕΝ είχε δικό του πυροσβεστήρα
ΥΓ2 Δεν είχα ξαναδεί άνθρωπο να τραβάει στα σοβαρά τα μαλλιά του...

Last edited: