Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

τον λουκ ??

με ανάποδο γκλομπ ???

247985_206576996050605_100000949194381_512579_6425279_n.jpg

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τόχουν κάνει ξανά ..Φιλαράκια μου ,μού ειχαν αναφέρει πώς χαμηλά στην Σκουφά ,εξω απο μπαράκι,βαριόντουσαν κάτι καλοπαιδα (σαν και τά παραπάνω)και άρχισαν νά χτυπούν τά σκυλιά..

Χουγια ειναι αυτά..............

Εχουν ρε παιδί μου εκπαιδευτεί να ειναι ''αποστασιοποιημένοι'' απο οτιδηποτε ζωντανο περνά απο δίπλα τους..

Εκτελούν αντικειμενικό λειτούργημα έτσι...Δέν εμπλέκονται ''συναισθηματικά'' ..Πάνω απολα τό ''λειτούργημα''.:smash::smash:

Last edited:

http://www.youtube.com/watch?v=gl8knxh7RHY

Τον πετύχαμε στις σκηνές των Ιατρείων........

Για ποιόν λες, αυτόν με την ασπρίλα του malox στα μάγουλα; :chinscratch:
Δε νομίζω, ήταν διαφορετική φάτσα, αλλά με τόση χημεία που είχε εκείνη την ώρα η πλατεία δε μπορώ να είμαι και σίγουρος...

Για ποιόν λες, αυτόν με την ασπρίλα του malox στα μάγουλα; :chinscratch:
Δε νομίζω, ήταν διαφορετική φάτσα, αλλά με τόση χημεία που είχε εκείνη την ώρα η πλατεία δε μπορώ να είμαι και σίγουρος...

Ναι τώρα που το λες....Μάλλον όχι....

Ρε παρόν τα παπαδαριά......!!!!!!!!:grinning-smiley-043

Καταπληκτικό βίντεο, thanx που το έβαλες.

Είμασταν με άλλα παιδιά από εδώ μέσα ακριβώς μπροστά στο χορό,
απίστευτος ο τύπος με τη λύρα, να το ξαναπώ :grinning-smiley-043

Και μπουκάρανε οι δολοφόνοι ρίχνοντας σε αυτόν τον κόσμο που βλέπετε, σε ανθρώπους που χορεύανε και ούτε που ασχολούνταν μαζί τους. Καλά, κάτω ήταν ταραξίες που τους πετάγανε σπασμένα κομάτια μάρμαρου, εδώ γιατί να ρίξουν;;;
Μα γιατί είναι δολοφόνοι, τους αξίζει το σύνθημα, με την αξία τους το κέρδισαν.

τον λουκ ??

με ανάποδο γκλομπ ???

247985_206576996050605_100000949194381_512579_6425279_n.jpg

Αμα ο αντρας δεν τα γεμιζει τα παντελονια του... τι να κανει...

Αιμιλιε και Ηλια, ηταν δυο οι παπαδες, αυτος με τo Maalox στο προσωπο και εκεινο το χοντρο ξυλινο ραβδι που στο πανω μερος εκανε ενα μικρο μικρο σταυρο (κατι σαν τις ωραιες σημαιες των ΚΝΑΤ if yoy know what I mean) και ενας ακομα, πιο κοντος, γκριζομαλης. Χωρις "μακιγιαζ" Αβοριγινων.

Αιμιλιε και Ηλια, ηταν δυο οι παπαδες, αυτος με τo Maalox στο προσωπο και εκεινο το χοντρο ξυλινο ραβδι που στο πανω μερος εκανε ενα μικρο μικρο σταυρο (κατι σαν τις ωραιες σημαιες των ΚΝΑΤ if yoy know what I mean) και ενας ακομα, πιο κοντος, γκριζομαλης. Χωρις "μακιγιαζ" Αβοριγινων.

Τους θυμάμαι, σε κανέναν από τους δύο δε μου φέρνει η φάτσα του αλλά, ξαναλέω, δεν είμαι σίγουρος.
πάντως η εκκλησία ήταν παρόν στην επανάσταση με δυό παπάδες τουλάχιστον, αυτό είναι σίγουρο :music-smiley-006:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αυτόν εννοείς..??
2n9cabq.jpg

ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Άνδρας της Ασφάλειας έγινε αντιληπτός χθες στην πορεία του ΠΑΜΕ ενώ έδινε πληροφορίες μέσω ασυρμάτου. Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα σύμφωνα με τον "Ριζοσπάστη" που δημοσιεύει και την ταυτότητα του αστυνομικού, Χρήστου Τασσακόπουλου.

Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:

«Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση. Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

http://www.alterthess.gr/content/χαφιές-της-ασφάλειας-στην-πορεία-του-παμε

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αυτό ειναι σοβαρό...Γιά νά τού βγάζουν το όνομα θάχουν στοιχεία..
Το ΚΚΕ σε τέτοια θέματα δεν ''κιτρινίζει''.

ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

...

Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:

«... Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».

...

Συγνωμη ρε Αιμιλιε που σου μαμαω την ειδηση, προφανως και συμφωνω με τη διαπομπευση των ρουφιανων.

Αλλα εχω δυο αντιρησεις ο πουτιν.

1ο και σημαντικοτερο. Τι παει να πει στη συγκεντρωση μας;;;
Ειμαι μακακας που νομιζα οτι κατεβαινει ο ολος λαος; Ή υπηρχαν δυο απεργιες δυο πορειες κλπ. του λαου και του ΠΑΜΕ; Αν ειναι ετσι παω πασο... ειμαι πολυ μακακας τελικα

2ο και οχι τοσο σημαντικο, εκτος και αν εισαι παπια...
Τι θα κανουν δηλαδη αφου δεν ανεχονται αυτη την κατασταση. Δεν θα ξαναπανε στον κηπο με σακουλακι με ψιχουλα;