Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

πηγη zougla.gr
Κάτσε κάτω ρε!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 19:00
Δ. Κ.
Απαξιωτικά και υποτιμητικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθύνθηκε στο βουλευτή του ΛΑΟΣ, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος από τα πίσω έδρανα της Ολομέλειας προσπάθησε να διακόψει την ομιλία του που αφορούσε στα επεισόδια της πλατείας.

«Κάτσε κάτω ,εσύ τώρα !»είπε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ,κάνοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγάζει αφρούς από το στόμα.

«Κύριε Γεωργιάδη, χθες τα αγαπημένα σας παιδιά,τα ακροδεξιά παιδιά δρούσαν χέρι χέρι με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Εγώ θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα συνέβησαν σ’όλους τους δρόμους της πρωτεύουσας Χθες είχαμε κατάλυση Δημοκρατίας ,είχαμε αντιδημοκρατική εκτροπή» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναμένουμε στο ακουστικό μας την αντίδραση του, ως συνήθως, «ψύχραιμου» Άδωνι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 19:00

υ.γ
Αλεξη Τσιπρα:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

πηγη zougla.gr
Κάτσε κάτω ρε!

Δ. Κ.
Απαξιωτικά και υποτιμητικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθύνθηκε στο βουλευτή του ΛΑΟΣ, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος από τα πίσω έδρανα της Ολομέλειας προσπάθησε να διακόψει την ομιλία του που αφορούσε στα επεισόδια της πλατείας.

«Κάτσε κάτω ,εσύ τώρα !»είπε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ,κάνοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγάζει αφρούς από το στόμα.

«Κύριε Γεωργιάδη, χθες τα αγαπημένα σας παιδιά,τα ακροδεξιά παιδιά δρούσαν χέρι χέρι με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Εγώ θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα συνέβησαν σ’όλους τους δρόμους της πρωτεύουσας Χθες είχαμε κατάλυση Δημοκρατίας ,είχαμε αντιδημοκρατική εκτροπή» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

υ.γ

Το ρε, δεν το είπε αλλά το εννούσε, και λίγα είπε στον αποχαυνωμένο "νέστωρα":rifle:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τελικά τι ειναι καλυτερο σημερα...Νάσαι Καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ ή Χρυσή Αυγή..??

Ιδού η απορια..Μάλλον σαμπουάν και κοντίσιονερ 2 σε ένα.

πηγη zougla.gr
Κάτσε κάτω ρε!

Δ. Κ.

υ.γ

Ο μονος που παλευει να οργανωσει μιαν αντιπολιτευση. Το θεμα ειναι οτι ειναι μικρος εκλογικα ο Συριζα, ειναι συντεταγμενα τα υπολοιπα κομματα εναντιον του, το ΚΚΕ αρνειται την συνεργασια και ειναι κουφος και τυφλος ο λαος. Ας ξυπνησει ο κοσμος και να υποστηριξει αυτους που τον υποστηριζουν γιατι μεχρι τωρα υποστηριζει αυτους που τον βιαζουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:grandpa: Μαζί τα αναπνέαμε!
Αφού όταν έπαιρνα τηλέφωνο, μία εσένα, μία τον Θ που ήταν μαζί με τον Παντελή μου λέγατε και οι δύο ότι είσαστε το κέντρο της πλατείας...
Μου αρέσει που κατέβασα τα γυναικόπαιδα στη Φιλελλήνων για να μη φάνε πολλά χημικά και μετά φάγαμε τόσα που δεν μπορούσα να ανέβω να σας βρω...

(BTW αν διάβαζε η κουμπάρα μου ότι την βάζω στα γυναικόπαιδα θα έτρωγα πολύ ξύλο...
Μεταξύ μας αυτά Αιμίλιε έτσι; :rofl: )

Φίλε με το που έγινε το ντου από τους μπάτσους στο μετρό, άρχισα να τρέχω προς το μετρο ευτυχώς την πήρα χαμπάρι τι θα γινει και γυρισα προς τη φιλελληνων νομίζω όπου έφτασα μοναστηράκι σε κατάσταση λιποθυμίας για να φύγω...

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/331289.html

Δηθεν εγκλωβισμένοι στο μετρό για τον Λοβέρδο...

Εχει δίκιο...Αλλως τε στην Ελλάδα τώρα εχουμε χειμώνα και ο ήλιος ανατέλλει απο την δύση και η Γή ειναι επίπεδη.

Λές να κάναμε τόσο καλή δουλειά και δεν το προσέξαμε ?

"Διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ ή προσήλθαν στο ΕΣΥ 181 πολίτες ( εκ των οποίων 56 αστυνομικοί ), "

μπράβο .....
56 ...

4.000 προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας με... υπογραφή Πάγκαλου-Βενιζέλου
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85257&catid=3

θα βάλουν τους μισούς να φυλάνε τις μοσχαροκεφαλές τους και τους άλλους γύρω από το Σύνταγμα.

Δυο περιστατικά στην δουλειά...
Σκάει χθες ένας ειδικός (my ass) φρουρός (τεμπέλης του κερατά δηλαδή) με σπυράκια (νεοπας)...Παίρνει την Ελεύθερη Ώρα (τύφλα να χει το strange )..

-Για κράτα την εφημερίδα (μου λέει)
-Όχι για κράτα-του απαντώ-Κρατήστε είναι το σωστό.....Δεν με ξέρεις και από χθες...

Έβαλε την ουρά στα σκέλια και την έκανε διακριτικά....(Δεν ήταν μαζί με άλλους έξι μάλλον για να κάνει τον μάγκα)..

Σήμερα το απόγευμα...δεύτερο περιστατικό..Βαθμοφόρος με τρία αστέρια...
-Είναι καλό το σάντουιτς-με ρωτάει...
-Εαν δεν ήταν καλό δεν θα το είχα στο ψυγείο-του απαντώ
-Αρπαγμένο σε βλεπω μου λέει,,έχεις πρόβλημα με την στολή? (είναι σίγουρο πια πως βλέπουν φαντάσματα)
-Τι πρόβλημα να έχω του απαντώ...Αυτό που παρατηρώ είναι πως έχει ''ξεθωριάσει'' τις τελευταίες μέρες...Μάλλον πρέπει να πάρεις άλλη....

Για τσάι ο αστερατος....NO MERCY στα κωθώνια λέμε....

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

)

..
-Είναι καλό το σάντουιτς-με ρωτάει...

-Αρπαγμένο σε βλεπω μου λέει,,έχεις πρόβλημα με την στολή? (είναι σίγουρο πια πως βλέπουν φαντάσματα)
.

Οχι εγώ κύριε...Τό σάντουϊτς έχει..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: