Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κάλεσμα! Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου όλοι Σύνταγμα!
Υποβλήθηκε από admin την Σάβ, 24/09/2011 - 11:14.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Eλπιζω οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ να ξανασκεφθουν τις ολοκληρωτικες απεργιες τους ειδαλλως απλα κανουν το κεφι των κυβερνουντων.

Το ξύλο δεν το είδα, αλλά αν υπάρξουν βίντεο πάω πάσο..

Στο πρωτο ντου των μαυροΜατ και στο πεζοδρομιο της πλατειας ειδα τουλαχιστον 3 να βαρανε με τα γκλομπς αλυπητα.

Εχουν μεινει τοσες μερες αγυμναστοι και ειπαν να ξεμουδιασουν.

Στο πρωτο ντου των μαυροΜατ και στο πεζοδρομιο της πλατειας ειδα τουλαχιστον 3 να βαρανε με τα γκλομπς αλυπητα.

Εχουν μεινει τοσες μερες αγυμναστοι και ειπαν να ξεμουδιασουν.

Ήμουν απο την απέναντι μεριά.....Μάλιστα, μάλιστα....

:rifle::rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγω που ήμουν ή εσύ ρε???

Μάλιστα κατεβήκαμε στο γρασίδι πίσω απο τα ιατρεία που ήταν πεσμένοι 3-4 άνθρωποι απο το δακρυγόνο που έφαγαν και σε ψάχναμε.....αναμέσα στους σταυροφορεμένους....χαχαα!!!

Με αιφνιδίασαν, καθώς ερχόμουν από Ξυλόκαστρο και με το που ξεφορτώσαμε,πέσαν τα τηλέφωνα για το ντού και έφυγα Βέγγος.
Ούτε μπάνιο δεν έκανα.
Μόνο το μπλουζάκι φόρεσα και πήρα μαζί τα 'απαραίτητα" .
Μετά πλακωθήκαν μεταξύ τους οι πλατειώτες,διαλύθηκε η Συνέλευση για αρκετή ώρα,άστα να πάνε.
Ομορφιές εκ των έσω και των εγκαθέτων...

Την Τρίτη ΤΙ ώρα ??????

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Με αιφνιδίασαν, καθώς ερχόμουν από Ξυλόκαστρο και με το που ξεφορτώσαμε,πέσαν τα τηλέφωνα για το ντού και έφυγα Βέγγος.
Ούτε μπάνιο δεν έκανα.
Μόνο το μπλουζάκι φόρεσα και πήρα μαζί τα 'απαραίτητα" .
Μετά πλακωθήκαν μεταξύ τους οι πλατειώτες,διαλύθηκε η Συνέλευση για αρκετή ώρα,άστα να πάνε.
Ομορφιές εκ των έσω και των εγκαθέτων...

Την Τρίτη ΤΙ ώρα ??????

Πότε ρε???Μεταξύ τους???

Ότι να ναι...

Δεν έχουν πει ώρα Μητσάκο...

Last edited:

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πάντως στις ειδήσεις είδα οτι την Τρίτη μεταβαίνει το Γιωργάκη στην Μέρκελ.

Σίγουρα θα ψοφιστεί το νομοσχέδιο τότε?

Θα την κάνει ο ΓΑΠ μετά την ψόφιση ή θα ψοφιστεί ερήμην του??

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πάντως στις ειδήσεις είδα οτι την Τρίτη μεταβαίνει το Γιωργάκη στην Μέρκελ.

Σίγουρα θα ψοφιστεί το νομοσχέδιο τότε?

Θα την κάνει ο ΓΑΠ μετά την ψόφιση ή θα ψοφιστεί ερήμην του??

Αααα, δεν το είδα ρε Μήτσο...

Θα μάθουμε αύριο τότε....

Εντοπίστηκαν στην Οθωνος,από ομάδα δικιά μας και της Νομικής υποστήριξης,πιτσιρικάδες ανήλικοι,με μάρμαρα και καδρόνια.
Τους συνέστησαν ευγενικά να μην προχωρήσουν προς την Αμαλίας και δημιουργηθούν εκ νέου και (ασκόπως) επεισόδια.
Τα πιτσιρίκια με την μία το δέχτηκαν και γύρισαν στην πλατεία,όπου εμφανίζονται δυο τρείς τσαμπουκαδόροι μπυράτοι (με την μπύρα στο χέρι) και ζήτησαν τον λόγο.
Τους εξηγήθηκε το άτοπο της πράξης αλλά αυτοί θερμάνθηκαν περισσότερο φωνάζοντας "άστα τα παιδιά να ρίξουν".
Και τότε επενέβηκαν και άλλοι και έγινε τουρλουμπούκι.

-Τι σας κόφτει τι κάνουν τα παιδιά?Εμείς τους είπαμε να ρίξουν και να χτυπήσουν
-Να πας εσύ ρε αν έχεις αρ@@ια να πετάξεις μάρμαρα και όχι να στέλνεις τα μικρά και εσύ να πίνεις την μπύρα σου εκ του ασφαλούς.
-Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τί θα κάνω?Ξέρεις ποιός είμαι εγώ?
-Γιατί εσύ ξέρεις ποιός είμαι εγώ?

Και άλλα τέτοια νόστιμα.

Μαζεύτηκαν και επικράτησαν οι ψύχραιμοι (η συνέλευση είχε διακοπεί) και τους πήραν κάμποσα λεπτά για να χωριστούν οι θερμοκέφαλοι.

Μετά συνεχίστηκε η συνέλευση αλλά τσουρούτικη και με λιγοστά πλέον άτομα..

Εντοπίστηκαν στην Οθωνος,από ομάδα δικιά μας και της Νομικής υποστήριξης,πιτσιρικάδες ανήλικοι,με μάρμαρα και καδρόνια.
Τους συνέστησαν ευγενικά να μην προχωρήσουν προς την Αμαλίας και δημιουργηθούν εκ νέου και (ασκόπως) επεισόδια.
Τα πιτσιρίκια με την μία το δέχτηκαν και γύρισαν στην πλατεία,όπου εμφανίζονται δυο τρείς τσαμπουκαδόροι μπυράτοι (με την μπύρα στο χέρι) και ζήτησαν τον λόγο.
Τους εξηγήθηκε το άτοπο της πράξης αλλά αυτοί θερμάνθηκαν περισσότερο φωνάζοντας "άστα τα παιδιά να ρίξουν".
Και τότε επενέβηκαν και άλλοι και έγινε τουρλουμπούκι.

-Τι σας κόφτει τι κάνουν τα παιδιά?Εμείς τους είπαμε να ρίξουν και να χτυπήσουν
-Να πας εσύ ρε αν έχεις αρ@@ια να πετάξεις μάρμαρα και όχι να στέλνεις τα μικρά και εσύ να πίνεις την μπύρα σου εκ του ασφαλούς.
-Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τί θα κάνω?Ξέρεις ποιός είμαι εγώ?
-Γιατί εσύ ξέρεις ποιός είμαι εγώ?

Και άλλα τέτοια νόστιμα.

Μαζεύτηκαν και επικράτησαν οι ψύχραιμοι (η συνέλευση είχε διακοπεί) και τους πήραν κάμποσα λεπτά για να χωριστούν οι θερμοκέφαλοι.

Μετά συνεχίστηκε η συνέλευση αλλά τσουρούτικη και με λιγοστά πλέον άτομα..

χαχαχαχα!!! Ότι να ναι....

Μού ειναι παντελώς αδιάφορο πλέον τι θα πεί ο κάθε εναπομείνας ΠΑΣΟΚΟΣ ,η υποστηρίζων το Μνημόνιο..

Ζούμε τήν φεουδαρχία κρετίνων και πουλημένων...

Η ελπιδα ακριβώς εγκειται στο οτι πέρα απο δοσίλογοι (χαρακτηρισμός πολλάκις χρησιμοποιηθείς εδώ και ενάμιση χρόνο,που δικαιώνεται απολύτως) ειναι και κρετίνοι .................................

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.youtube.com/watch?v=OZCpL9-4DW0&feature=share

Εμείς προλάβαμε και την ΥΕΝΕΔ με τον μακαριτη τον Καμπαφλή ,που ηταν ΕΣΑτζής και αφού πρώτα έδερνε κρατουμενους στο ΕΑΤ-ΕΣΑ εμφανιζόταν στην ΥΕΝΕΔ τις Κυριακές και λάλαγε την Ιτιά..:music-smiley-005::music-smiley-005:

Προκόπης Δουκας:"Δεν υπήρξε κανενός είδους βία, πλην της παραβίασης του στούντιο", "Θέλουν να διαμαρτυρηθούν "γιατί τα ΜΜΕ δεν παίζουν τις καταλήψεις- και θεωρούν δημοκρατικό τους δικαίωμα να το κάνουν απ' το δελτίο της ΝΕΤ", "το δελτίο δεν μου ανήκει, δεν είναι καν "εκπομπή μου", ούτε φέρει την υπογραφή μου".

Αξιοπρεπέστατος ο κύριος Δούκας..

Προβλέπω πως μετά απ´αυτές τίς δηλώσεις θα μπεί στό στόχαστρο τού Γενίτσαρου Μόσιαλου.

Προκόπης Δουκας:"Δεν υπήρξε κανενός είδους βία, πλην της παραβίασης του στούντιο", "Θέλουν να διαμαρτυρηθούν "γιατί τα ΜΜΕ δεν παίζουν τις καταλήψεις- και θεωρούν δημοκρατικό τους δικαίωμα να το κάνουν απ' το δελτίο της ΝΕΤ", "το δελτίο δεν μου ανήκει, δεν είναι καν "εκπομπή μου", ούτε φέρει την υπογραφή μου".

Αξιοπρεπέστατος ο κύριος Δούκας..

Προβλέπω πως μετά απ´αυτές τίς δηλώσεις θα μπεί στό στόχαστρο τού Γενίτσαρου Μόσιαλου.

Όντως ο πιο αξιοπρεπής δημοσιογράφος των ειδήσεων της ΝΕΤ....