Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κατέβηκα κι εγώ εχτές το βράδυ, δύο διαφορετικές εικόνες, η φασαρία και τα συνθήματα πάνω, η διάθεση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων κάτω.

Μου άρεσε που είδα αρκετούς ηθοποιούς, ανάμεσά τους και κάποιους που δεν είχαν δώσει "σημάδια", χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής να γυρνάνε στο πλήθος ή να παρακολουθούν τη συνέλευση.

Ενα κοινό στοιχείο όμως, μια φρεσκάδα υπέροχη σε όλη αυτή την κίνηση, μια ελπίδα ότι ίσως κάτι θα γίνει.....

Πρέρπει να οργανωθούμε εδώ μέσα, να έχουμε ένα σημείο όπου θα μπορέσουμε να γνωριστούμε από κοντά, να προσωποποιηθούν οι φωνές επί τέλους!
Μια καλή ευκαιρία είναι η Κυριακάτικη πανευρωπαική (λέω εγώ τώρα)....

Τελευταία σκέψη που έκανα στο Μετρό στην επιστροφή, όλοι αυτοί οι άνεργοι, όλα αυτά τα παιδιά που τελείωσαν την όποια εκπαίδευση και μένουν χωρίς δουλειά δεν θα έπρεπε να είναι εκεί κάτω κατασκηνωμένοι, να υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες μόνιμοι συν εμάς τους "βολεμένους", να πηγαίνουμε μετά τις δουλειές μας?

Αυτούς τι τους κρατάει σπίτι, στον καναπέ?

Το χαρτζηλικι του μπαμπά

Το οποιο αν δεν υπηρχε, ισως πολλα ατομα να μην επιζουσαν.

Αν δεν υπήρχε, θα ήμασταν από πέρσι εκεί... τη στιγμή που υπογραφόταν το Μνημόνιο ήμασταν με το ζόρι απ'έξω 4-5 χιλιάδες άτομα...

Εγω θα ήμουν ήδη νεκρός... Καλα τώρα ειδικά που υπηρετώ... Αλλα τι λέω; Φρόντιζει ο Στρατος... 8,62 το μήνα δεν φτάνουν;;;

Αν δεν υπήρχε, θα ήμασταν από πέρσι εκεί... τη στιγμή που υπογραφόταν το Μνημόνιο ήμασταν με το ζόρι απ'έξω 4-5 χιλιάδες άτομα...

Δε νομιζω πως πολλοι απο μας αδυνατουν να καταλαβουν την κατασταση και να δουν ρεαλιστικα πως πραγματι ειμαστε βαρος στον περιγυρο μας. Τουλαχιστον πολλοι γνωστοι μου ειναι συνειδητοποιημενοι. Και να μην υπηρχε το γονικο "επιδομα", παλι θα υπογραφοταν το μνημονιο, με τη μονη διαφορα πως ενα μεγαλο ποσοστο των νεων θα ειχε πραγματικα εξαθλιωθει, και ισως, στραφει σε πηγες παρανομου εισοδηματος.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πάντως εύχομαι από την καρδιά μου και ελπίζω κι εγώ, όπως η πλειοψηφία, πως θα αλλάξει ο κόσμος, χωρίς να ανοίξει μύτη, χωρίς ούτε ένα τρέντυ μάρκας τζιν να σκιστεί...

το μόνο που με χάλασε χθες ήταν οι wannabe πολιτικοί στην μέση της πλατείας που μίλαγαν ασταμάτητα για ώρες... φυσικά όλοι κατάλαβαν τι αντιπροσωπεύουν και γιαυτό κανείς δεν τους έδινε σημασία.

χαχαχα!!!

Κάθαρμα που προσπαθείς να γυρίσεις προς το μέρος της "ιδεολογίας" σου, μια προσπάθεια απο ανθρώπους με ιδεολογία και όνειρα...

Ας περάσει μιά βόλτα από την πλατεία του να δει τι υποδοχή θα έχει. Να εύχεται μόνο να έχει κλείσει το περίπτερο ή να έχουν τελειώσει τα γιαουρτάκια.

Αλλά όταν πάρει σάρκα και οστά και υπόσταση, δεν θα σου μείνει χώρος για να "αναπνέεις" και τότε θα πας στα μέρη που δεν θα έχεις "μολύνει".....στο εξωτερικό.

Χθες ενας ομιλητής είπε ότι προτείνει να μην φύγει κανείς με ελικόπτερο, γιατί και αυτό εμείς θα το πληρώσουμε....

´Ετσι κι αλλιώς δε φτάνει ένα ελικόπτερο για να τους σώσει. Μάλλον κάτι άλλο θα χρειαστούν...

http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67896&stc=1&d=1306592718

Attachments

• district_9_movie_image__1_.jpg
    district_9_movie_image__1_.jpg
    119.7 KB · Views: 18

´Ετσι κι αλλιώς δε φτάνει ένα ελικόπτερο για να τους σώσει. Μάλλον κάτι άλλο θα χρειαστούν...

HTML:
[URL="http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67896&stc=1&d=1306592718"]http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67896&stc=1&d=1306592718[/URL]

χαχαχαχα!!!!!:ernaehrung004:

Υ.Γ Χωρίς τον Πάγκαλο εννοείς, γιατί με αυτόν δεν πρόκειται να απογειωθεί καν....

Μιας και ψήφισα και εγώ...

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης πλατείας Συντάγματος 27-5-2011

Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.

Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.

Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς.

Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα.

Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!​

Υ.Γ Το πρώτο ψήφισμα και κάτι σαν βάση....λείπουν πολλά και ευελπιστώ να υπάρξουν οι ευκαιρίες ώστε να γίνουν.....πραγματικότητα.

FACE.jpg

4η μέρα σήμερα...:fahne90:

Σε λίγο ξεκινάμε. Σήμερα ξεσήκωσα και τον αδελφό μου. Ελπίζω να έχει ακόμα περισσότερο κόσμο από χθες.

Και μια συγνώμη στη δεύτερη κυρία της καρδιάς μου που δε θα τη δω απόψε. Ελπίζω το βράδυ να είναι ...

κυπελούχος!!:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ

4η μέρα σήμερα...:fahne90:

Σε λίγο ξεκινάμε. Σήμερα ξεσήκωσα και τον αδελφό μου. Ελπίζω να έχει ακόμα περισσότερο κόσμο από χθες.

Και μια συγνώμη στη δεύτερη κυρία της καρδιάς μου που δε θα τη δω απόψε. Ελπίζω το βράδυ να είναι ...

κυπελούχος!!:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ

Αντε βαλτε κανενα προτζέκτορα να δειτε και το ματς ολοι μαζι. Θα μαζευτεί και πιο πολύς κοσμος...

Για ποιο λόγο δεν εχει δημιουργηθεί κάποιο blog το οποίο θα ενημερώνεται τακτικά με διάφορα Νεα, θα ανεβαίνουν τα πρακτικά των συνελεύσεων κλπ;