Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Θεωρω ότι το νήμα έχει την ιστορία και την μνήμη του και ως εκ τούτου ότι κινητοποιήσεις δρόμου οργανώνονται θεωρω ότι πρέπει να συζητιούνται εδω.

Για να βλέπουμε τι λέγαμε πως το λέγαμε γιατι το λέγαμε πως εξελιχθηκαμε εμείς οι και οι ιδέες μας για το κίνημα αντίστασης και ανατροπής της υφιστάμενης πολιτικής καταστας. Τα περι κινητοποιήσεων ηρακλειδεων και άλλων δεν έχουν θέση εδω και ποτέ δεν έχει γραφτεί ούτε μια αραδα γι δαυτα.

Αν τώρα για κάθε κινητοποίηση που οργανώνει ο κάθε φορέας φτιάχνουμε και ένα νέο νήμα νομίζω για μια δυο μέρες θα έχει λογική μετα όμως θα σβήνει.

Προτείνω το νήμα ως αυτός που το ξεκινησα να μείνει ως έχει.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν θα ηθελα να φανω αντιδραστικος αλλα σε απεργια που διοργανωνει η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ Ο Αποπροσανατολισμος ειναι βεβαιος γιατι αυριο στον δρομο θα βρεθουν δημοσιοι υπαλληλοι που τους πληρωναμε τοσα χρονια για να καθονται και να γραφουν ψευτικες υπερωριες και αντιστοιχως ανθρωποι που πιστευουν οτι η Ελλαδα θα ηταν καλυτερη αν γινοταν Αλβανια ή Κουβα.
Ε λοιπον οχι εγω δεν δεχομαι να ειμαι στην ιδια πορεια με αυτους.
Δεν θα είναι πολύ κόσμος αύριο,περίπου 1 εκατομμύριο,ρώτησε έναν έναν ποιοι τηρούν τις προϋποθέσεις που θέτεις και όταν τους βρεις απέφυγε τους.Έπειτα θυμήσου ότι βγήκες να διαμαρτυρηθείς για εσένα,βρες μια πορεία με τους υπόλοιπους τους σωστούς και βουρ..

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν θα απεργήσω γιατι δεν θεωρω ότι μπορει να αλλάξει κάτι μακροπρόθεσμα, κοινώς δεν βλέπω εναλλακτική...πλέον! Αν είχαμε ενεργήσει νωρίτερα ίσως κάτι να γινόταν!

Δεν θα ηθελα να φανω αντιδραστικος αλλα σε απεργια που διοργανωνει η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ Ο Αποπροσανατολισμος ειναι βεβαιος γιατι αυριο στον δρομο θα βρεθουν δημοσιοι υπαλληλοι που τους πληρωναμε τοσα χρονια για να καθονται και να γραφουν ψευτικες υπερωριες και αντιστοιχως ανθρωποι που πιστευουν οτι η Ελλαδα θα ηταν καλυτερη αν γινοταν Αλβανια ή Κουβα.

Φίλε και καθεστώς αυτο θέλει . Ο κάθε φορέας να κατεβαίνει μόνος του αποσπασματικά και μεμονωμένα και φυσικά να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο, μια δυο σειρές πλάκες πεζοδρομίων.

Όχι φίλε η μαζικοτητα μιας αντιδράσης έτσι πρέπει να είναι. Να κατεβαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές ομάδες, σύλλογοι, συνδικάτα, με πολυ συγκεκριμένα αιτήματα, καθαρά.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν θα απεργήσω γιατι δεν θεωρω ότι μπορει να αλλάξει κάτι μακροπρόθεσμα, κοινώς δεν βλέπω εναλλακτική...πλέον! Αν είχαμε ενεργήσει νωρίτερα ίσως κάτι να γινόταν!

Αν μπορείς να απεργησεις απεργησε. Σκέψου ανθρώπους στον σκληρό ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα, όπου η δουλεια δεν σταματάει δυστυχώς ποτε, ένας απο αυτούς και εγω, που ενω θέλουν δεν μπορον.

Φίλε αν μπορείς κατεβα για εμάς!

No worries, δεν εισαι αντιδραστικος.

Η αληθεια ειναι πως δεν χρειαζεται να κατεβεις, μη σου πω οτι καλυτερα ετσι.
Σκεψου οτι ετσι κι αλλιως ουτε παντεσπανι ουτε καπουτσινο θα σερβιρουμε.

Μην κατεβαίνεις σε πορείες και απεργίες. Μπορείς να πας σε καμιά συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που μας εκσυγχρόνισε και μας έκανε ισχυρή Ελλάδα ή σε καμιά επίδειξη της Amway να ζήσεις το Αμερικάνικό όνειρο.....

:flipout::flipout::flipout:

Και φυσικά κατεβαίνω για αυτά που πιστεύω εγώ , και όχι για να πειστεί ο κάθε πικραμένος αυτιστικός λούμπεν εχθρός του ίδιου του εαυτού και υποστηριχτής της σκωληκοειδής ποταπής τιποτένιας πλην όμως τα μάλα βλαβερής για το σύνολο θέσης του ,,
ας κάτσουν σπίτι τους αυτοί ,, να κρατάνε τα μπόσικα ,,, και να μετράνε τις κοπάνες που κάνουνε οι ΔΥ και πόσο κατέστρεψαν την κοινωνία μας οι καθαρίστριες

Και φυσικά κατεβαίνω για αυτά που πιστεύω εγώ , και όχι για να πειστεί ο κάθε πικραμένος αυτιστικός λούμπεν εχθρός του ίδιου του εαυτού και υποστηριχτής της σκωληκοειδής ποταπής τιποτένιας πλην όμως τα μάλα βλαβερής για το σύνολο θέσης του ,,
ας κάτσουν σπίτι τους αυτοί ,, να κρατάνε τα μπόσικα ,,, και να μετράνε τις κοπάνες που κάνουνε οι ΔΥ και πόσο κατέστρεψαν την κοινωνία μας οι καθαρίστριες

Ναι φυσικά και κατεβαινεις για αυτα που πιστεύεις εσύ και όχι για να πείσεις άλλους, ολοι που θα κατεβουν αυτο κανουν! Με το παραπάνω μήνυμα απευθυνεσαι σε αυτούς που δεν θα κατεβούν για τον χ,ψ λόγο? Γιατι αυτο φαίνεται και δεν είναι ωραίο να τους τσουβαλιαζεις όλους!

Last edited:

Η διεύθυνση του Μετρό και η Αστυνομία ανακοίνωσαν πως αύριο θα είναι κλειστές οι έξοδοι του Μετρό στον Ευαγγελισμό και το Σύνταγμα. Η κίνηση δεν είναι πρωτοφανής, όπως γράφουν διάφορα σάιτ – οι ίδιοι σταθμοί ήταν κλειστοί στην περσινή πορεία του Πολυτεχνείου, ενώ ο σταθμός του Ευαγγελισμού ήταν κλειστός σε πολλές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό -με τους οποίους ήμασταν μαζί σε δεκάδες πορείες και διαδηλώσεις- μπορούν και πρέπει να ανοίξουν τους δυο σταθμούς.

Ακόμα κι αν οι δυο σταθμοί δεν ανοίξουν, δεν πειράζει. Αύριο οι διαδηλωτές θα είναι τόσοι πολλοί που θα φτάνουν μέχρι την Ομόνοια, το Μοναστηράκι και την Ακρόπολη.

http://pitsirikos.net/2011/10/μπήκαμε-στο-στενό-πήραμε-το-μετρό/

πέστο και έτσι ...

εδώ ακούσαμε πάλι μαλακίες για υπερωρίες και πιπιλίσματα για των εχθρών της οικονομίας ΔΥ και καθαριστριών ,,

τι μήνυμα θες να πω ?

μανιφέστο θες να βγάλω για τα αυτονόητα ?

πέστο και έτσι ...

εδώ ακούσαμε πάλι μαλακίες για υπερωρίες και πιπιλίσματα για των εχθρών της οικονομίας ΔΥ και καθαριστριών ,,

τι μήνυμα θες να πω ?

μανιφέστο θες να βγάλω για τα αυτονόητα ?

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του προσωπικό λόγο που δεν κατεβαίνει αύριο, μόνο αυτο έχω να πω!

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του προσωπικό λόγο που δεν κατεβαίνει αύριο, μόνο αυτο έχω να πω!

Γι αυτο μας μαμαει ο γαμπρός του μπακατσελου προσωπικά και έναν έναν ξεχωριστά τον καθένα ...

Έτσι ήταν πάντα παιδιά, μην απελπίζεστε.
Άρχιζε μία μαχητική απεργία και κάποιοι δε συμμετείχαν για τους δικούς τους χ ψ λόγους. Αν η απεργία δεν επιτύγχανε τους στόχους της, οι απέχοντες δικαιώνονταν στα μάτια τους γιατί το "είχαν προβλέψει".
Αν όμως επιτύγχανε (και υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα) τα οφέλη τα καρπώνονταν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν είχαν σηκώσει το μικρό τους δαχτυλάκι.
Έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Συνεχίζουμε...

F:
Έτσι ήταν πάντα παιδιά, μην απελπίζεστε.
Άρχιζε μία μαχητική απεργία και κάποιοι δε συμμετείχαν για τους δικούς τους χ ψ λόγους. Αν η απεργία δεν επιτύγχανε τους στόχους της, οι απέχοντες δικαιώνονταν στα μάτια τους γιατί το "είχαν προβλέψει".
Αν όμως επιτύγχανε (και υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα) τα οφέλη τα καρπώνονταν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν είχαν σηκώσει το μικρό τους δαχτυλάκι.
Έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Συνεχίζουμε...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Παιδιά οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό όχι απλά θα είναι κλειστοί, αλλά οι συρμοί δε θα σταματούν καθόλου εκεί. Με εντολή της Αστυνομίας. Και την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη.

Η πληροφορία είναι από εργαζόμενο στην ΑΜΕΛ.

Παιδιά οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό όχι απλά θα είναι κλειστοί, αλλά οι συρμοί δε θα σταματούν καθόλου εκεί. Με εντολή της Αστυνομίας. Και την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη.

Η πληροφορία είναι από εργαζόμενο στην ΑΜΕΛ.

Μου μυρίζει λιάνισμα από τα "παιδιά των 700 ευρώ" χωρίς διέξοδο διαφυγής προς τις αποβάθρες. Αν και, ακόμα και εκεί, δεν έχουν διστάσει να κάνουν έφοδο. Για να δούμε; Θα έχουμε επανάληψη της 5ης Μαϊου;

Τι πρωτότυπο αλήθεια..

Η αστυνομία (Το Κράτος δηλαδή) θέλουν άδεια την πλατεία Συντάγματος.
Εξ ού και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ την στάση των συρμών στο Σύνταγμα και ΔΙΕΤΑΞΑΝ να παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί.

Αλλίμονο στους όποιους τραυματίες (Θεός φυλάξοι) που θα πρέπει να διακομιστούν.Πώς ????
Απάνθρωπα υποκείμενα !

Το κρίμα και το αίμα στο κεφάλι τους,για να μην πω κάτι χειρότερο...