Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Στην καλύτερη, θα αμαυρωσουν την λαίκή διαδηλωση και θα τα ριξουν στους μπολσεβικους που θελουν να μας παρουν τα σπιτια και τα μαγαζιά.

Και δεν βγαινει τιποτα με την μπουκα και θα βρουν ευκαιρια τα ματ να επεμβουν και να "σκουπισουν" την ημερα..

Ετσι οπως το σκεφτομαι μονο να κανεις οτι μπαινεις θελεις μεσα ή να φτασεις μεχρι ενα σημειο, να πεσει ενα χοντρο περικυκλωμα κατι να τους κανει να φοβηθουν και να μην το ψηφισουν ωστε να οδηγηθουμε σε εκλογες.

Μια ματοβαμμενη κυριακη μονο χαος θα εφερνε. Απο την αλλη μια μπατσοβαμμενη κυριακη ειναι το πιθανοτερο με τα μυαλα που κυκλοφορουν.

Σου εξήγησα πάντως πως εφόσον μιλάς σε τρίτο πληθυντικό μόνος σου βγάζεις τον εαυτό σου απέξω. Το να τους υπερασπίζεσαι απλά είναι σαν να τους αφήνεις να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ενώ ζητωκραυγάζεις από την πολυθρόνα σου βλέποντας τους στην TV.

Το πως θα μιλω επιτρεψε μου να το κρινω εγω. Εσυ συνεχιζε να βγαζεις οτι συμπερασματα θες. Ορεξη ειχα να σε πεισω για το οτιδηποτε.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και δεν βγαινει τιποτα με την μπουκα και θα βρουν ευκαιρια τα ματ να επεμβουν και να "σκουπισουν" την ημερα..

Ετσι οπως το σκεφτομαι μονο να κανεις οτι μπαινεις θελεις μεσα ή να φτασεις μεχρι ενα σημειο, να πεσει ενα χοντρο περικυκλωμα κατι να τους κανει να φοβηθουν και να μην το ψηφισουν ωστε να οδηγηθουμε σε εκλογες.

Μια ματοβαμμενη κυριακη μονο χαος θα εφερνε. Απο την αλλη μια μπατσοβαμμενη κυριακη ειναι το πιθανοτερο με τα μυαλα που κυκλοφορουν.

Αν δεν σε ήξερα θα έλεγα ότι είσαι ένας στημένος καναπεδάκιας. Ελπίζω αυτά να τα λες από άγνοια και μόνο.

Το πως θα μιλω επιτρεψε μου να το κρινω εγω. Εσυ συνεχιζε να βγαζεις οτι συμπερασματα θες. Ορεξη ειχα να σε πεισω για το οτιδηποτε.

Δε σου ζήτησα να με πείσεις για κάτι. Ούτε να λογοδοτήσεις για τον τρόπο που εκφράζεσαι. Από τον τρόπο που μιλάει ο καθένας κρίνεται για τις απόψεις του. Εγώ απλά σου είπα τι συμπέρανα από αυτά που είπες. Τώρα αν δεν σου άρεσε το συμπέρασμά δεν με πολυαπασχολεί. Εφόσον εσύ έτσι θες να εκφράζεσαι εγώ έτσι θέλω να σε κρίνω.

Δεν θυμαμαι ποτε ΠΑΜΙτες να εμποδιζουν πχ τους αγανακτισμενους να κανουν μια δραση. Οποιαδηποτε.

Αυτο που λες ειναι υποθετικο. Ας γινει πρωτα μια αντιδραση και καλα υπερασπισης των "μεσα" και τοτε θα εχεις δικιο.

Την τελευταια φορα που πλακωθηκαν στο Συνταγμα το ΠΑΜΕ με τους κουκουλοφορους θυμαμαι πασιγνωστο μελος εδω μεσα που δεν προσκειται στο ΚΚΕ και επιβεβαιωνε οτι περνουσαν απο τις γραμμες τους μια χαρα χωρις να τους ενοχλουν.

Και εγώ το είχα πει τότε και το ξαναλέω ότι πέρασα μέσα από το παμε. Όταν έγιναν τα επεισόδια δεν ήμουν μπροστά,
Το πρόβλημα μου είναι η δήλωση του Νίκου
‘’ Βέβαια, τα αστικά κόμματα θα έχουν φροντίσει να έχουν τις γνωστές αναρχοεφεδρίες’’

Αρκεί να παίξουμε ξύλο. Αν πλακωθούμε μεταξύ μας δεν θα περάσουν τα μετρά, αλλά τι μας νοιάζει, θα έχουμε βρει το ποιος είναι ο αριστερότερος. Το βαρέθηκα δεν το θέλω άλλο ρεεεε.

ΥΓ. πρέπει να φύγω

Καλα lepa77 ο καθενας λεει οτι θελει δημοκρατια εχουμε. Τσαμπα ειναι η παρλα.

Επίσης να μιλάμε και σωστά Ελληνικά. Όταν αναφέρομαι σε κάποιους λέγοντας "ΑΥΤΟΙ" τότε μάλλον δεν είμαι κομμάτι τους....

Εισαι καθηγητης Ελληνικης lepa77 ?

Δεν ειμαι κομματι κανενος εφοσον αναρωτιεσαι. Αυτο βεβαια προφανως και ειναι ενοχλητικο για καποιους που δεν ανεχονται "ανεξαρτητους" "ακομματιστους" η οτι παρεμφερες αλλα ξερουμε που τα γραφω αυτα εε ? :D

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Προς τι το μίσος ρε παιδιά...; Εκεί θα είναι και το ΠΑΜΕ, εκεί θα είναι και όλοι οι άλλοι, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και χρόνια. Καθείς εφ ω ετάχθη. Μόνο να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουμε για ποιον λόγο είναι ο καθένας εκεί, οι προθέσεις κάνουν τη διαφορά όχι η αμφίεση.

Τους Παμιτες τους χρειαζομαστε στις πορειες όπως χρειαζομαστε τους παντες - εκτος απο τους φασιστες- γιατι δυστυχως δεν υπαρχουν πολυτελειες για διαχωρισμους.
Αλλά χωρίς:

να εχουν τις πλατες στην βουλη

να λειτουργουν ως πρωτη ασπιδα για τα ματ που πινουν καφε πιο πισω αραχτοι

να εμποδιζουν υπολοιπες ομαδες να προσεγγισουν την βουλη με την δικαιολογια οτι περιφρουρουν την πλατεια

Μαγκες απο περιφρουρηση χορτασαμε, λιγο σκ..ο από τα πωπουλακια της ανιερης τριπλετας με τον παπαδημιο μπορεί να βγει απο την τρομαρα?

Αν οχι , αν βοηθατε στην διατηρηση της ηρεμιας και πολιτισμου καθιστε σπιτι ρε μαγκες ... Ελεος ποσους μισθους πρεπει να χασετε ακομα για να χτυπηθητε πραγματικα με το καθεστως?

τόσο βολεμένοι ειστε? δεν νομιζω...

τόσο πλυση εγκεφαλου εχετε παθει? τα γεγονοτα αυτο δειχνουν... Κριμα γιατι ειστε πολυαριθμοι και κατεβαίνετε μαζικα , δεν ξερω φυσικα για ποιο λογο πια....

Last edited:

%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7.jpg

Συμφωνώ, αλλά πιστεψε με εχω γνωστους αστυνομικούς (και συνταξιουχους) που θέλουν να κατέβουν, αλλά φοβούνται τα επεισοδια (για τις γυναικες τους και τα παιδιά τους).

Οχι παιδια. Δεν χρειαζεται. Μια φορα εκανα την βλακεια και στο τσακ γλυτωσε το σπρευ.

Οι υπολοιποι ας αναλογιστουν οτι καποτε καποιοι ματωναν και πεθαιναν για να κερδισουμε δραμι δραμι αυτα που σημερα μας παιρνουν με την οκα.

Τους Παμιτες τους χρειαζομαστε στις πορειες όπως χρειαζομαστε τους παντες - εκτος απο τους φασιστες- γιατι δυστυχως δεν υπαρχουν πολυτελειες για διαχωρισμους.
Αλλά χωρίς:

να εμποδιζουν υπολοιπες ομαδες να προσεγγισουν την βουλη με την δικαιολογια οτι περιφρουρουν την πλατεια

Μαγκες απο περιφρουρηση χορτασαμε, λιγο σκ..ο από τα πωπουλακια της ανιερης τριπλετας με τον παπαδημιο μπορεί να βγει απο την τρομαρα?

Αν οχι , αν βοηθατε στην διατηρηση της ηρεμιας και πολιτισμου καθιστε σπιτι ρε μαγκες ... Ελεος ποσους μισθους πρεπει να χασετε ακομα για να χτυπηθητε πραγματικα με το καθεστως?

τόσο βολεμένοι ειστε? δεν νομιζω...

τόσο πλυση εγκεφαλου εχετε παθει? τα γεγονοτα αυτο δειχνουν... Κριμα γιατι ειστε πολυαριθμοι και κατεβαίνετε μαζικα , δεν ξερω φυσικα για ποιο λογο πια....

Δεν είμαι μελος του ΠΑΜΕ, αλλά αποσο ξερω, οσοι κατεβαίνουν πληρωνονται αδρά από τα μυστικά κονδυλια. Για να σου λυσω την απορία.

Και βεβαια χρειαζεται ηρεμία. Αν ετοιμαζεται ο βουλευτης να φυγει και ακουσει από το ραδιόφωνο πως ο κόσμος φτάνει το εκατομμυριο (του πουστη, δεν υπαρχουν 1εκ ιδιωτικοι υπαλληλοι στο λεκανοπεδιο, αν βαλεις και τις οικογένειες τους) μέχρι την Ομόνοια ε τοτε θα 'χει δευτερες σκεψεις. Αν όμως ακουσει πως γιναν επεισόδια και έχουν μεινει να δώσουν παράσταση αναρχικοί και ΜΑΤ, τότε θα το ψηφισει χαλαρά.

Αρα όπως καταλαβαίνεις, δε χωράμε όλοι γυρω από τη Βουλή. Γι αυτό κάποιοι πρέπει να 'ναι πιο πέρα.

Μπορεί να ακούσει από το ραδιόφωνο ότι έχει ένα εκατομμύριο κόσμο, να τρομάξει προς στιγμή, αλλά να τον καθησυχάσει η...Παπαρήγα!

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

[...]
Αρα όπως καταλαβαίνεις, δε χωράμε όλοι γυρω από τη Βουλή. Γι αυτό κάποιοι πρέπει να 'ναι πιο πέρα.

Αυτοί που "πρέπει να είναι πιο πέρα" είναι οι προδότες της τάξης τους και οι συνεργάτες των μπάτσων και του Κράτους σαν και του λόγου σου. Και γι' αυτό θα φροντίσουν όχι οι αναρχικοί, αλλά ο ίδιος ο λαός που ετοιμάζεται να περάσει από πάνω σας.

Συμφωνώ, αλλά πιστεψε με εχω γνωστους αστυνομικούς (και συνταξιουχους) που θέλουν να κατέβουν, αλλά φοβούνται τα επεισοδια (για τις γυναικες τους και τα παιδιά τους).

Μη λες τέτοια!

Εχουν τοποθετηθεί τα γνωστά σιδερένια κιγκλιδώματα στις εισόδους της Βουλής ενώ με κορδέλα και σχοινιά έχει κλέσει την Αμαλίας μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη η αστυνομία.

Την ίδια ώρα σε τράπεζες στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα έχουν τοποθετηθεί σιδερένια ρολά.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=121385&catid=3

Δεν καταλαβαινω καθολου την απεργια στα ΜΜΜ. Μονον ο κοσμος τα χρησιμοποιει για να μετακινηθει, ειναι τελειως βλακες ? Αν θελουν να κατεβει ο κοσμος γιατι τα παρκαρουν ?

Περασα τωρα απο κεντρο και τα γνωστα μποτιλιαρισματα απο ΙΧ που προσπαθουν να κατεβουν αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι.