Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Αν τολμήσουν κάτι τέτοιο θα μυρίσει η Αθήνα ψημένο γουρουνόπουλο!
Εδώ, μέσα στη Βουλή είναι, βγάζουν στο δρόμο 10.000 μπάτσους και ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες, και πάλι κακάκια μυρίζει... Θα εκθέσουν δημόσια τους ψηφοφόρους τους και θα βγουν και αυτοί στο δρόμο;
Αν ρίξουν καπνογόνα για να αποτρέψουν τα επεισόδια θα ψοφήσουν τα γρίδια που τους ψηφίζουν και δεν θα βγάλουν ούτε 3%!

Κύριοι, ψυχραιμία. Μην κάνετε τέτοια σχόλια γεμάτα απειλές και αντιδημοκρατισμό. Τι θέλετε δηλαδή, να τους τρομάξετε και να μην γίνει τελικά η συγκέντρωση; Πάτε να τα χαλάσετε όλα;

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει μάλλον είναι ότι προφανώς αφού ο Βενιζέλος θα φρουρείται σαν το Φορτ Νοξ, ο κόσμος θα την πέσει στα ζώα με τα σημαιάκια. (Και πολύ καλά θα κάνει βέβαια, αφού αυτοί είναι το ίδιο υπεύθυνοι με τον ομιλητή).

Re: Απάντηση: Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Κύριοι, ψυχραιμία. Μην κάνετε τέτοια σχόλια γεμάτα απειλές και αντιδημοκρατισμό. Τι θέλετε δηλαδή, να τους τρομάξετε και να μην γίνει τελικά η συγκέντρωση; Πάτε να τα χαλάσετε όλα;

Πες τα...! Ποτέ στη ζωή μου δεν ανυπομονούσα τότε για την προεκλογική του PASOK.... :Banane0:

Προσωπικά σκέφτομαι να κατέβω και αν μου δώσει το λόγο ο κ. Βενιζέλος να του κάνω μία ερώτηση, την οποία φυσικά θα μου έχει υποδείξει από το προηγούμενο βράδυ. Είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιποι αυτό έχετε στο μυαλό σας!

Ε; Πως με βλέπεις; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Προσωπικά σκέφτομαι να κατέβω και αν μου δώσει το λόγο ο κ. Βενιζέλος να του κάνω μία ερώτηση, την οποία φυσικά θα μου έχει υποδείξει από το προηγούμενο βράδυ. Είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιποι αυτό έχετε στο μυαλό σας!

Ε; Πως με βλέπεις; :p

Μπράβο ρε Tzimisce, μέσα στο μυαλό μου είσαι!
Λοιπόν θα πρέπει να γεμίσουμε τα φατσομπούκια και τα τουίτερ και τα μπλογκς και όλα τα μέσα με ποσταρίσματα του στυλ "Ναι στην ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα, όχι στην τρομοκράτηση των οπαδών μας", "Δημοκρατία = ελεύθερη συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ" και τέτοια.
Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι η συγκέντρωση θα γίνει, θα έχουμε πράγματα να λέμε στα εγγόνια μας.

Σύνδεσμος παιδεραστών "Ο Ιησούς Χριστός" με μοτό "Αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου"; :flipout:

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6ΜΜ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ #greekrevolution

Το κινημα των πλατειων,αποτελεσε τον προπομπο για ολα αυτα που ζουμε σημερα.
Αποτελεσε τον προπομπο,του τελους της μεταπολιτευσης και τον ερχομο της νεοπολιτευσης,ενος πολιτευματος που ακομη διαμορφωνεται και ελπιζουμε να αγγιξει αυτο που λεγαμε περισυ "Πραγματικη Δημοκρατια".
Σημερα Παρασκευη,25 Μαϊου,συμπληρωνεται ενας χρονος απο τοτε που βγηκαμε ομαδικα στους δρομους και στις πλατειες,χωρις κομματα και λοιπους νταβαδες και διαδηλωσαμε μαζικα και ειρηνικα,εναντια σε ολα αυτα που μας ετοιμαζαν και εξακολουθουν να μας ετοιμαζουν.
Σημερα λοιπον,επιστρεφουμε ξανα στους δρομους και διαδηλωνουμε ,κατα του μνημονιου και της δανειακης συμβασης,τα οποια μας επιβαλλουν μονιμη φτωχεια και εξαθλιωση και φυσικα προεξοφλουν το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας.
Διαδηλωνουμε εναντια στη προπαγανδα και εναντια σε ολους αυτους που υποτιμουν τη νοημοσυνη μας,θελοντας να ευνουχισουν την κριτικη μας σκεψη...διοτι η ανεργια...δεν εχει "νομισμα".
Παρασκευη 25 Μαϊου,στις 6μμ,ραντεβου στις πλατειες σε ολη την Ελλαδα.

http://prezatv.blogspot.com/2012/05/6-greekrevolution.html

Re: Απάντηση: Re: Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Λάθος κίνηση κατά τη γνώμη μου. Η συγκέντρωση πρέπει να γίνει Δευτέρα 18/6 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, σαν καλοσόρισμα...

My thoughts exactly!

Δεν εχει νοημα τωρα, αλλα εχει σημειολογικη σημασια τοτε. Ανεξαρτητως ποιος βγει.

Re: Απάντηση: Re: Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Λάθος κίνηση κατά τη γνώμη μου. Η συγκέντρωση πρέπει να γίνει Δευτέρα 18/6 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, σαν καλοσόρισμα...

My thoughts exactly!

Δεν εχει νοημα τωρα, αλλα εχει σημειολογικη σημασια τοτε. Ανεξαρτητως ποιος βγει.

+ πολλά.

:grinning-smiley-043

Προσέλευση μόνο με κεράκια να υποθέσω ε;

Ε όχι και κεράκια! τους προσβάλεις. Ρεσό. Δεν είναι τίποτα κατίνες που πάνε για προσκύνημα στην παναγία τη δενξερωγωτί. "Ευρωπαϊστές" είναι οι άνθρωποι..
Συνδυάζουν την καταγωγή από το Άνω Κατσικάκι Αρκαδίας και την ευρωπαϊκή "παιδεία" από τα 3-4 ταξίδια στο Λονδίνο για ψώνια. Άντε και στο Παρίσι στη Ντίσνεϊλαντ, για "τα παιδιά".

Μην κοροιδεύετε ρε, οι άνθρωποι έχουν έναν στόχο, σαν τον Μπογδάνο. Το λένε καθαρά.

Ως ενεργοί πολίτες, ανεξάρτητα από κομματικές και πολιτικές τοποθετήσεις, από την κοινωνική και οικονομική μας θέση, αλλά και από κάθε διαφορά που μας χωρίζει, ενωνόμαστε και διαδηλώνουμε την 10η Ιουνίου στις 7μμ στη Πλατεία Συντάγματος. Στέλνουμε ένα απλό αλλά αταλάντευτο μήνυμα:

Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

Καταλάβατε; Διότι σημασία δεν έχει να έχεις μεγάλη αγοραστική δύναμη αρκεί να είναι σε ευρώ. Δεν έχει σημασία αν δεν θα έχεις φράγκο για να ταξιδέψεις αλλά το γεγονός ότι θεωρητικά θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς διαβατήριο, κτλ.

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι προς το παρόν αναφέρει μόνο 2.000 ηλίθιους που έχουν τις παραπάνω προτεραιότητες.

Ε όχι και κεράκια! τους προσβάλεις. Ρεσό. Δεν είναι τίποτα κατίνες που πάνε για προσκύνημα στην παναγία τη δενξερωγωτί. "Ευρωπαϊστές" είναι οι άνθρωποι....
Συνδυάζουν την καταγωγή από το Άνω Κατσικάκι Αρκαδίας και την ευρωπαϊκή "παιδεία" από τα 3-4 ταξίδια στο Λονδίνο για ψώνια. Άντε και στο Παρίσι στη Ντίσνεϊλαντ, για "τα παιδιά".
:worshippy: :SFGSFGSF:

"Τρολλάκια δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι η σοβαρή κουβέντα έχει πάει σε άλλη σελίδα; Εδώ μπαίνουμε πλέον μόνο για να σπάμε πλάκα μαζί σας..."

Σχόλιο....