Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Οκ. Ξαναγυρνάει στον αρχικό τίτλο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος ως αύριο το απόγευμα.
Οκ. Ξαναγυρνάει στον αρχικό τίτλο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος ως αύριο το απόγευμα.
Το ΣΚΑΙ το κατέβασε το δημοσίευμα που αφορούσε την αυριανή πρόσκληση και έχει αναρτήσει οτι ακυρώθηκε....
Νομίζω ότι είναι επίσημο πια.....Δημοκρατία....
Αυτό που εγώ βλέπω ως μόνη λύση πια, είναι τον φόβο που μας ποτίζουν, να τους τον επιστρέψουμε στα μούτρα στο δεκαπλάσιο. Το πως θα γίνει αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Αλλά αν δεν χεστούν πάνω τους από το φόβο, πίσω δεν κάνουν.
Προσυπογράφω.
Πάντως οι προκηρύξεις τών ''αγανακτισμένων'' στην Αθήνα γράφουν ''Θερμοπύλες 480 π.χ-Συνταγμα 2011''..
Sorry δεν μέ πείθουν και μού μυρίζουν κιόλας,αλλά πάντα διατηρώ την ελπίδα οτι μιά μαζική αντίδραση θά απομονώσει γραφικούς και ουσιαστικά ''συναινούντες''.
απλα τα πραγματα. Στο χερι μας ειναι. Οσοι ποιο πολλοι κατεβουμε αυριο τοσο πιο ευκολα θα απομονωθουν οι γραφικοι. Αν αρχισουμε τις φιλολογιες απο τα πληκτρολογια εμενα μου μυριζουν , εμενα μου βρωμανε , για φασιστες μου φαινονται ο ενας, για αναρχικοι ο αλλος θα ειμαστε μια απο τα ιδια...
Προσυπογράφω.
Πάντως οι προκηρύξεις τών ''αγανακτισμένων'' στην Αθήνα γράφουν ''Θερμοπύλες 480 π.χ-Συνταγμα 2011''..
Sorry δεν μέ πείθουν και μού μυρίζουν κιόλας,αλλά πάντα διατηρώ την ελπίδα οτι μιά μαζική αντίδραση θά απομονώσει γραφικούς και ουσιαστικά ''συναινούντες''.
Και οι διαδηλώσεις ποτέ δεν ειναι εκδρομή,αλλά χρειάζονται περιφρουρηση καί εγρήγορση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.