Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

προσοχή αύριο....

"xarisa: ΕΠΙΣΗς ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙς , ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤ,"

Ελπίζω να απομονωθούν όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" γρήγορα....

οι αγανακτισμένοι νέοι της Ισπανίας μέσα απο το group τους στο Facebook που αριθμεί πάνω απο 350.000 μέλη κάνουν αναφορά στο ξεκίνημα της 'Ελληνικής επανάστασης' όπως χαρακτηριστικά την λένε....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και γω λέω να κατέβω αύριο στον Λευκό πύργο για καμια μπυρίτσα. Αν και δεν πιστεύω να γίνει κάτι σοβαρό από πολιτικής απόψεως εντούτοις πιστεύω ότι θα έχει πολλές γκόμενες ...:ernaehrung004:

Παμε γερά λέμε......

demo.jpg

http://maps.google.com/maps/ms?ie=U...91971,20.764847&spn=0.12248,0.271912&t=h&z=12

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και γω λέω να κατέβω αύριο στον Λευκό πύργο για καμια μπυρίτσα. Αν και δεν πιστεύω να γίνει κάτι σοβαρό από πολιτικής απόψεως εντούτοις πιστεύω ότι θα έχει πολλές γκόμενες ...:ernaehrung004:

καλα κατεβα και εσυ , θα σου μεινει τουλαχιστον η δροσια της μπιρας!

κι αμα πεσει ξυλο ? αμα στειλουν κανεναν στο νοσοκομειο ? αμα γινει καμια παρεξηγηση η '' παρεξηγηση '' οτι ειχες μολοτωφ η λοστους η μαχαιρι η ο,τι αλλο ?

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο αφού η συγκέντρωση θα είναι ειρηνική. Αυτά που λες γίνονταν στις άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

πολυ φοβαμαι οτι οι γνωστοι που πετανε μολοτωφ και σπανε θα εμφανιστουν παλι ...

αλλα παλι ποτε δεν ξερεις ...

τελικά τα ΜΜΕ το κάνουνε γαργάρα ή το βγάζουν στον αέρα ???

τελικά από οτι βλέπω μάλλον "παίζει" σχεδόν παντού η είδηση ....

σκιάχτηκαν .........

κι αμα πεσει ξυλο ? αμα στειλουν κανεναν στο νοσοκομειο ? αμα γινει καμια παρεξηγηση η '' παρεξηγηση '' οτι ειχες μολοτωφ η λοστους η μαχαιρι η ο,τι αλλο ?

... κι' άμα φοβόμαστε ΚΑΙ την ίδια μας την σκιά, τί?!?!?!?

Καλώς και ορθώς τα σκέφτεσαι/στε/μαστε όλα τα παραπάνω, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε το σθένος και το θάρρος να "βγούμε" σαν άνθρωποι προς τα έξω, με το όποιο κόστος.

1 ενέργεια δεν θα φέρει τίποτα. Μπορεί να σαμποταριστεί, να τραμπουκιστεί, να... να...

2 ενέργειες... 3 - 4 - 10 - 20 όμως?
Ο αγώνας/κινητοποίηση αξίζει να δίνεται έστω και για να δοθεί.

Γνώμη μου... :ernaehrung004:

ανταπόκριση στη συναίνεση ...

μπροστά στο αδιέξοδο και τον φόβο της χρεωκοπίας είμαστε όλοι μαζί (αφού μαζί τα φάγαμε),

και τι καλύτερο από μια μαζική διαδήλωση αχρωμάτιστη (?) χωρίς οργάνωση ....

Μακάρι να μην ανοίξει μύτη....αλλά και να ανοίξει θα κλείσει....

Οπότε ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ!!!!!!!

Έλα δεν θέλω φόβους......

ανταπόκριση στη συναίνεση ...

μπροστά στο αδιέξοδο και τον φόβο της χρεωκοπίας

... όχι φόβο Μήτσο, γεγονός. Εκτός και αν γίνει κάποιο Μέγα Θαύμα και βρεθούν λεφτά απο το πουθενά, ειδάλως τα νούμερα δεν βγαίνουν.

http://pitsirikos.net/2011/05/το-κίνημα-των-κτισμένων/#more-10420

....(Για τους φίλους που μου γράφουν πως «ωραία τα λες, ρε πιτσιρίκο, αλλά είσαι αφελής και αθώος, και τίποτα δεν θα αλλάξει», να τους διαβεβαιώσω πως δεν είμαι ούτε αφελής, ούτε αθώος. Γράφω τις απόψεις μου –όσο αντέχω- και θα το παλέψω όσο μπορώ. Αν ηττηθούμε, θα παραδεχτώ την ήττα, θα σκύψω το κεφάλι και θα πάρω κι εγώ τον δρόμο της απόλυτης ιδιωτείας – τον βάδισαν και άνθρωποι πολύ καλύτεροι από εμένα. Υπάρχει και η ήττα στη ζωή. Αλλά όχι χωρίς να το παλέψεις. Μια φορά ζούμε και κάθε πουλάκι έχει έρθει στη ζωή για να πει το τραγούδι του – το δικό του τραγούδι. Ας το πει έστω μια φορά κι ας το φάει μετά ο γάτος – ας το πει πρώτα, όμως.)....