Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Λαθος.Ο Φασιστας δεν υπαρχει περιπτωση να συμπλευσει με τους αλλους.Το ιδιο και ο μεγαλοαστος δεξιος.Ολα αυτα που πρεσβευει η σημερινη φασιστικη κυβερνηση ειναι ακριβως αυτα που θελουν(ο λαικος δεξιος ειναι αλλη ιστορια).
Οποτε ολοι μαζι τι ωραια ,τι καλα δεν παιζει.Εχουν γνωση οι φυλακες...

Ο φασίστας δεν έχει διαφορετικές ανάγκες στην καθημερινότητά του από σένα. Κι αυτός παίζει να'χει οικογένεια, κι αυτός παίζει να'ναι άνεργος, κι αυτός παίζει να δουλέυει σε 4 δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Ντάξει, προφανώς δε μιλάμε για μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες, μιλάμε για κάποιες ιδεολογικές αντιλήψεις..

O μεγαλοαστός προφανώς και δε θα συμπλεύσει, αλλά επίσης, δεν πρόκειται να είναι εκεί, οπότε δεν μας ενδιαφέρει...

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Estamos despiertos! Que hora es? Ya es hora de que se vayan!

"Ξυπνήσαμε. Ήρθε η ώρα να φύγετε...."

To πανό που σηκώθηκε....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αν μου ορίσεις ποιους εννοείς αγωνιστές της λευτεριάς, θα σου απαντήσω.

Πες μου τι εξυπηρετεί στην παρούσα κουβέντα το ποστ 153 και θα σου απαντήσω ποιοι είναι οι αγωνιστές της λευτεριάς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο φασίστας δεν έχει διαφορετικές ανάγκες στην καθημερινότητά του από σένα. Κι αυτός παίζει να'χει οικογένεια, κι αυτός παίζει να'ναι άνεργος, κι αυτός παίζει να δουλέυει σε 4 δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Ντάξει, προφανώς δε μιλάμε για μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες, μιλάμε για κάποιες ιδεολογικές αντιλήψεις..

O μεγαλοαστός προφανώς και δε θα συμπλεύσει, αλλά επίσης, δεν πρόκειται να είναι εκεί, οπότε δεν μας ενδιαφέρει...

Ο φασιστας εχει διαφορετικες προτεραιοτητες και στοχους.Μπορει θεωρητικα οι αναγκες να ειναι ιδιες αλλα δεν συμπλεεις με καποιον στο ονομα της αναγκης γιατι θα τον βρεις απεναντι μετα.Δευτερον αμφιβαλλω πολυ αν οι φασιστες που κατεβουν θα κατεβουν για διαμαρτυρια...

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Να ευχηθω και εγω να παει καλα, ειλικρινα.

Αλλά... προσφατο ποσταρισμα στο φατσομπουκι...

Εγω με αυτον δεν εχουμε κοινα για να συμπλευσουμε... συγνωμη...
Καλά αυτά τα παλληκάρια 5 κουβέντες είναι.Μου θυμίζουν το Μπορατ που νόμιζαν ότι ο Εβραίος είναι τέρας με κέρατα..

10.000 μέχρι στιγμής....Σύνταγμα.

Υ.Γ "Σε λίγο την κανω"....

Νομίζω ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...
Μακάρι να μαζευτεί κόσμος... πλήθος κόσμου.

Μέσα σε αυτούς, στατιστικά και μόνο, δεν μπορώ να μην περιμένω να υπάρχουν όλων των ειδών τα φιντάνια.
Το ζήτημα είναι μπας και κάποια στιγμή ο υπόλοιπος κόσμος, εγώ, εσύ, ο δίπλα, εσύ ο παραδίπλα... τους περιθωριοποιήσουμε.

Ας μην σταθούμε σε 5-10 γραπτά στο Μουτσουνοβιβλίο... :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Μπορει θεωρητικα οι αναγκες να ειναι ιδιες αλλα δεν συμπλεεις με καποιον στο ονομα της αναγκης γιατι θα τον βρεις απεναντι μετα.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα ''καπηλευθεί'' κατόπιν εορτής τον αγώνα. Αυτό θα το αντιμετωπίσω όταν έρθει εκείνη η ώρα. Ένα-ένα τα προβλήματα και με τη σειρά.

Καθείς τον κόπο του ας βάλει,
και είναι μικροί και είναι μεγάλοι,
άλλοι μαστόροι κι' άλλοι 'πουργοί...

λέει ο ποιητής.

Πες μου τι εξυπηρετεί στην παρούσα κουβέντα το ποστ 153 και θα σου απαντήσω ποιοι είναι οι αγωνιστές της λευτεριάς.

Δεν κατάλαβες καλά Γιάννη.
Θα σου απάνταγα αλλά δεν γουστάρω να μου απαντούν με ερώτηση και μάλιστα επιπέδου δευτέρας δημοτικού.
Οι ειρωνικές τοποθετήσεις του στυλ "αγωνιστές της ελευθερίας" όχι μόνο δεν εξυπηρετούν αλλά προκαλούν.
Αν θες πάντως διάλογο, να ξέρω ότι μιλάω με το μέλος και όχι με τον S/M της κατηγορίας.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Νομίζω ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...
Μακάρι να μαζευτεί κόσμος... πλήθος κόσμου.

Μέσα σε αυτούς, στατιστικά και μόνο, δεν μπορώ να μην περιμένω να υπάρχουν όλων των ειδών τα φιντάνια.
Το ζήτημα είναι μπας και κάποια στιγμή ο υπόλοιπος κόσμος, εγώ, εσύ, ο δίπλα, εσύ ο παραδίπλα... τους περιθωριοποιήσουμε.

Ας μην σταθούμε σε 5-10 γραπτά στο Μουτσουνοβιβλίο... :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:
Δεν νομίζω ότι στην Ισπανία κατέβηκαν στον δρόμο όλων των ειδών ούτε στον Αραβικό κόσμο πριν μήνες.Τα ακροδεξιά στοιχεία και τα κομματόσκυλα ήταν είναι και θα είναι ''ψωμί ελιά και Κώτσο βασιλιά''

Καθείς τον κόπο του ας βάλει,
και είναι μικροί και είναι μεγάλοι,
άλλοι μαστόροι κι' άλλοι 'πουργοί...

λέει ο ποιητής.

Μονο που οι υπουργοι εχουν κηρυξει τον πολεμο στους μαστορους Γιαννη.
Και μαλιστα χωρις ενδοιασμους.Προκειται για κανονικο μπλιτζκριγκ χωρις καν να περιμενουν να προετοιμαστει ο αντιπαλος,οπως επιτασει το δικαιο του πολεμου.Εισβαλουν και λεηλατουν.Στην κυριολεξια.
Ο Φασιστας ειναι ο πρωτος που τους στηριζει.Αλοιμονο λοιπον αν τον βαλεις να πολεμησει διπλα σου.Θα γυρισει να σου παρει το κεφαλι.

Δεν κατάλαβες καλά Γιάννη.
Θα σου απάνταγα αλλά δεν γουστάρω να μου απαντούν με ερώτηση και μάλιστα επιπέδου δευτέρας δημοτικού.
Οι ειρωνικές τοποθετήσεις του στυλ "αγωνιστές της ελευθερίας" όχι μόνο δεν εξυπηρετούν αλλά προκαλούν.
Αν θες πάντως διάλογο, να ξέρω ότι μιλάω με το μέλος και όχι με τον S/M της κατηγορίας.

Πολύ καλά κατάλαβα.

Το τι τάξη πάω στην επιχειρηματολογία μου άσε να το κρίνει ο δάσκαλός μου πριν να μου δώσει το ενδεικτικό. Ειρωνικές και χλευαστικές τοποθετήσεις κάνεις μόνο εσύ. Πουθενά δεν έβαλα εισαγωγικά στη φράση μου, οπότε η ντριπλίτσα για να αυτοπροκληθείς, δεν πιάνει.

Διάλογο μαζί σου θα κάνω όταν τελειώσω την έκτη δημοτικού για να μπορούμε να συνεννοούμαστε. Μέχρι τότε, δεν έχει σημασία αν είμαι sm, pm, fm, am κ.λ.π. (αυτό προς επεξήγηση του υπονοουμένου ότι ως sm έχω κάποια ειδικά προνόμια στο διάλογο ενώ εσύ ως απλό μέλος δεν έχεις κ.λ.π., κ.λ.π.)

End of off topic.

Have a nice evening.

Μονο που οι υπουργοι εχουν κηρυξει τον πολεμο στους μαστορους Γιαννη.
Και μαλιστα χωρις ενδοιασμους.Προκειται για κανονικο μπλιτζκριγκ χωρις καν να περιμενουν να προετοιμαστει ο αντιπαλος,οπως επιτασει το δικαιο του πολεμου.Εισβαλουν και λεηλατουν.Στην κυριολεξια.
Ο Φασιστας ειναι ο πρωτος που τους στηριζει.Αλοιμονο λοιπον αν τον βαλεις να πολεμησει διπλα σου.Θα γυρισει να σου παρει το κεφαλι.

Πάνο, χωρίς να διαφωνώ σε αυτά που γράφεις, δεν έχει η λέξη ''υπουργοί'' στο ποίημα την έννοια του χαρτοφυλακίου, αλλά, της διαφορετικότητας στην απασχόληση (π.χ. ο ένας είναι μάστορας και ο άλλος καλαμαράς). Θέλει να δείξει ότι όταν παλεύεις ενάντια σε κάτι, όλοι χρειάζονται με όποια αρετή διαθέτει ο καθένας και από όποιο πόστο υπηρετεί την κοινωνία.

Δεν ξερουμε αν θα "γινει κατι"...

Αλλα ρωτα τους 600-700.000 ανεργους στη χωρα , τι αλλο μπορουν κανουν !

Ρωτα τα παιδια των 18-25 χρονων, που δεν ξερουν τι να κανουν οσον αφορα το μελλον τους ... να φυγουν στο εξωτερικο ή να μεινουν Ελλαδα ?

Ρωτα τους συνταξιουχους των 500 ευρω τι αλλο μπορουν κανουν.

Σειρά μου να σου πω ότι τα είπες όλα!

Πάνο, χωρίς να διαφωνώ σε αυτά που γράφεις, δεν έχει η λέξη ''υπουργοί'' στο ποίημα την έννοια του χαρτοφυλακίου, αλλά, της διαφορετικότητας στην απασχόληση (π.χ. ο ένας είναι μάστορας και ο άλλος καλαμαράς). Θέλει να δείξει ότι όταν παλεύεις ενάντια σε κάτι, όλοι χρειάζονται με όποια αρετή διαθέτει ο καθένας και από όποιο πόστο υπηρετεί την κοινωνία.

Το ξερω Γιαννη μου πως το εννοει ο ποιητης.Απλα εγω εκανα την μεταφορα κυριολεξια για να σου πω τις ενστασεις μου...:a0210:

Πάνο σε καμία περίπτωση δε λέω πως όσα λες είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά έχω φρέσκια την εμπειρία του Πολυτεχνείου, όπου με Δίκτυο, ΕΑΑΚ, και ΠΚΣ να ζητούν ακριβώς το ίδιο πράγμα, δε μπορούσαν να κατέβουν όχι απλά σε κοινό μπλοκ, αλλά ούτε σε κοινή... πορεία, επειδή διαφωνούσαν σε κάποια παύλα στο πανώ.

Ορισμένες στιγμές είναι καλό να βάζουμε νερό στο κρασί μας, όσο γίνεται...

Ορισμένες στιγμές είναι καλό να βάζουμε νερό στο κρασί μας, όσο γίνεται...

Μαγικη λεξη το "οσο γινεται". Καποια πραγματα ωρε δεν γινονται.

Γιαννη δεν γινεται η συμπορευση με ολους, υπαρχουν και αρχες που σε χωριζουν. Κι ας λεει ο ποιητης.

Αν ειναι να συμμαχησεις με λυκους για να φυλαξεις προβατα το εχεις χασει το παιχνιδι. (οι λεξη προβατο δεν εχει κανενα προσβλητικο προσδιορισμο, ειναι για λογους παραδειγματος, η λεξη λυκος παλι, οχι).

Πως να το κανουμε, ακομα και για τη δημοκρατια δεν εχουν ολοι την ιδια γνωμη. Αν καποιος εχει καποια παρομοια να το δουμε, εχει νοημα. Αλλιως παμε με αεριες εκκρισεις να βαψουμε αυγα.