Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

500.000;
Σίγουρα ήμασταν περισσότεροι από τις άλλες μέρες αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν και μισό εκατομμύριο!
Εκτός αν εννοεί ότι θα μπορούσε να μας παρουσιάσει τόσους... :p

ήταν πάνω απο 300.000 σίγουρα....

Δεν λέω κάτι γιατί πιστεύω ότι αυτό που γεννήθηκε την Τετάρτη 25/5, ήταν η αφετηρία για την επικείμενη εξέγερση του Ελληνικού λαού....

Highlight αν και με προβλήματα, ήταν η realtime, μέσω Skype, σύνδεση με τους Καταλανούς.........

Ιστορικές στιγμές.....και χαίρομαι που τις ζω, παρέα με φίλους....!!!!

Να μαστε καλά παιδιά, να ζήσουμε την ανατροπή.

Last edited:

Μόλις γύρισα από σύνταγμα. Ο κόσμος πάρα πολύς, πηγα στην πλατεία σχετικά νωρίς και με τα πόδια βλέποντας ορδες λαού να κατεβαίνει αλλά δε μπορώ να υπολογίσω νούμερα.
Το σημαντικότερο για μένα ήταν ότι και σήμερα με τόσο κόσμο η συνέλευση κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, γιατί με αυτή τη λαοθάλασσα και τόσο κόσμο που κατέβαινε πρώτη φορά κάτω θα ήταν εύκολο να ξεφύγει η θεματολογία και να επικρατήσει ασυνενοησία και χάος. ΣΥνεχίζουμε γερά.
Ο κόσμος είναι πολύ περισσότερο αποφασισμένος από όσο φαντάζεται κάποιος που δεν έχει κατέβει κάτω να το δει από κοντά.

Πλάκα πλάκα δεν έχω πετύχει ποτέ κανέναν...
Καλά, δε μιλάω για σήμερα που και ραντεβού να δίναμε θα έπρεπε να είναι εκτός Συντάγματος...

Κρίμα που εφημερεύω και δεν μπόρεσα να πάω σήμερα αλλά δεν πειράζει, μέρες υπάρχουν κι άλλες με αποκορύφωμα την 15η Ιουνίου. :a0210:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μόλις γύρισα από σύνταγμα. Ο κόσμος πάρα πολύς, πηγα στην πλατεία σχετικά νωρίς και με τα πόδια βλέποντας ορδες λαού να κατεβαίνει αλλά δε μπορώ να υπολογίσω νούμερα.
Το σημαντικότερο για μένα ήταν ότι και σήμερα με τόσο κόσμο η συνέλευση κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, γιατί με αυτή τη λαοθάλασσα και τόσο κόσμο που κατέβαινε πρώτη φορά κάτω θα ήταν εύκολο να ξεφύγει η θεματολογία και να επικρατήσει ασυνενοησία και χάος. ΣΥνεχίζουμε γερά.
Ο κόσμος είναι πολύ περισσότερο αποφασισμένος από όσο φαντάζεται κάποιος που δεν έχει κατέβει κάτω να το δει από κοντά.

''Δέν χρωστάμε ,δεν πουλάμε,δεν πληρώνουμε''..

Αψογο σύνθημα απο χιλιάδες κόσμου...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Βεβαια ο Παπατζής έβγαλε ''αυστηρή ανακοινωση'' και μάλιστα μέ ιδιαίτερα απειλητικό ύφος,γιά τά ΜΜΕ και τις εφημερίδες ,πού σήμερα μιλούν γιά ''εισβολή τής Τροϊκας στά Υπουργεία'',πού ειναι γεγονός.

Εχουν αρχίσει και ταρακουνιούνται άσκημα..Τό Καθεστώς ψάχνει γιά ''στήριξη προθύμων'' και φυσικά τό επόμενο βήμα,θάναι ή επίταση τής συκοφάντησης κάθε κινητοποίησης και η καταστολή..

Οσο περισσότεροι πολίτες παραμένουν ενεργοί,τοσο θα ξεδοντιάζονται.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πήγα για μία ώρα περίπου (λόγω κατ οίκον νοσηλείας) και ανατρίχιασα με αυτό που έζησα.
Κόσμος πολλύς,παραπάνω απ όσο είπαν στις ειδήσεις !
Κόσμος απ το πουθενά,αζύμωτος αλλά με θέρμη,άνθρωποι όλων των ηλικιών,φύλων και τάξεων,είχαν ένα κοινό γνώρισμα:
Το βλέμμα στα μάτια.
Και αυτό δεν περιγράφεται ,με τίποτα...

Υ.Γ. Προς Σπύρους,Αιμίλιο,Ηλία, κλπ.
Αν την επόμενη φορά φτάσετε τόσο δίπλα μου(υπενθυμίζω οτι μένω Ακαδημίας και Αμερικής) και δεν μου στείλετε έστω ένα μήνυμα να βρεθουμε,θα κάνω άνω-κάτω το φόρουμ !!!!!!!!!!!!!!:argue:-bye-

Οσο περισσότεροι πολίτες παραμένουν ενεργοί,τοσο θα ξεδοντιάζονται.

Οι ενεργοί θα αυξάνονται μέρα με την ημέρα, αυτή την αίσθηση έχω.

Πρέπει να πούμε δυό λόγια και για όλους αυτούς που είναι καθημερινά κάτω ατελείωτες ώρες και οργανώνουν αυτό το πρωτοφανές κίνημα. Αυτό που έχουν παράγει είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

όποιος έχει μια μικρή εμπειρία απο γήπεδο και κόσμο θα κατάλαβε ότι μιλάμε για πάνω απο 200,000 άτομα ,,

φοβήθηκα κάποια στιγμή ότι ένα υπήρχε έστω και ένα δακρυγόνο ,,, θα είχαμε ποδοπάτημα μέχρι θανάτου ,,,

κατά τις 9 και κάτι δεν υπήρχε περίπτωση να πλησιάσεις την πλάτεία έυκολα ,,

highlight τα φάσκελα που πέφτανε με μεταδοτικό ρυθμό ,,, να ρε πουσ@ηδες !!! να !!!!

ξεματιάστηκαν για κανα 20αρι χρόνια

Last edited:

Καταγγελίες απο κόσμο που κατέβαινε απο Αμαλίας και δεν τον άφηναν οι μπάτσοι.
Έκαναν τον γύρο απο Κολωνάκι οι πιο πολλοί, αλλά υπήρχαν και αυτοί που γύρισαν πίσω.

Υ.Γ Μητσάκο.....την επόμενη, χτυπάω κουδούνι.....-bye-

Πρέπει να πούμε δυό λόγια και για όλους αυτούς που είναι καθημερινά κάτω ατελείωτες ώρες και οργανώνουν αυτό το πρωτοφανές κίνημα. Αυτό που έχουν παράγει είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Οι εθελοντικές ομάδες πραγματικά δεν υπάρχουν.....Ατελείωτες ώρες και οργάνωση που στήθηκε σε χρόνο dt.....!!!!!!

Μπράβο τους!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και κάτι ακόμα, αυτό που δεν κατάφεραν για ένα χρόνο τα σωματεία και όλοι οι οργανωμένοι φορείς με τις απεργίες τους και τις πορείες το κατορθώνουν τώρα οι "αγανακτισμένοι".

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Έκαναν τον γύρο απο Κολωνάκι οι πιο πολλοί, αλλά υπήρχαν και αυτοί που γύρισαν πίσω.

Υ.Γ Μητσάκο.....την επόμενη, χτυπάω κουδούνι.....-bye-

Μά αυτο με το Κολωνάκι μου προεκυψε και μένα.

Προφανώς φύλαγαν τό ''μαγαζί'' (γιατί παραμάγαζο τής Τροϊκας τοχει κάνει το Μαξίμου)τού λαοφιλούς πρωθυπουργού .

Υ.Γ.
Μήτσε μέ τον γύρο του Κολωνακίου,φίλε,δεν μπορεσα νά μιλησω με κανεναν..

Καποια στιγμή ειδα μια κληση τού Ηλια μονον,μετά το κινητό του δεν απαντουσε (τόχε ψεκάσει ο ΓΑΠ:BDGBGDB55::BDGBGDB55:) καί δεν ειδα κανενα απο τα παιδιά.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Υ.Γ. Προς Σπύρους,Αιμίλιο,Ηλία, κλπ.
Αν την επόμενη φορά φτάσετε τόσο δίπλα μου(υπενθυμίζω οτι μένω Ακαδημίας και Αμερικής) και δεν μου στείλετε έστω ένα μήνυμα να βρεθουμε,θα κάνω άνω-κάτω το φόρουμ !!!!!!!!!!!!!!:argue:-bye-

Από το σπίτι σου ακριβώς πέρασα βρε!! Καλώς εχόντων θα πάω και αύριο, θα στείλω πμ-bye-

Έχει να ρίξει βροχή στις 15 του μήνα...
Μας βλέπω να κατεβαίνουμε με τα καΐκια στο Σύνταγμα!

http://dikaioma.gr/

Ενδιαφέρον site μέ ειδήσεις και πληροφορίες γιά τίς κινητοποιήσεις καί οχι μόνον..

Ασχολείται και μέ τά δικαιώματα τών εργαζομένων...Ξέρω ,ξέρω,δέν ειναι in.:D:D:D

Τι έγινε λέει;;;; 500.000 κόσμο διαβάζω;;;;
Καλά κάτσε να ξυπνήσουμε αύριο και βλέπουμε... αυτούς δεν τους πιστεύω με τίποτα. Καλημέρα να μου πουν θα κοιτάζω να δω μήπως νύχτωσε.:afro:

Έχει να ρίξει βροχή στις 15 του μήνα...
Μας βλέπω να κατεβαίνουμε με τα καΐκια στο Σύνταγμα!
ετσι μπορει να την κοπανησουν με το ¨Παπανικολης¨ που γερνει,το ελικοπτερο δεν τους παιρνει ολους!

Καλα ρε σεις ....καθε μερα συμβαινει αυτο. Και το προηγουμενο Σαββατο το ιδιο γινοταν και μαλιστα απο το μεσημερι. Δεν εμπαινες με τιποτα.απο Συγρου εως Αλεξανδρας. Μονον γυρω γυρω και αν εισουν με μηχανη....