Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αφιερωμένο στους ουτοπιστές....

http://www.youtube.com/watch?v=gKsZFD-kt-o#feature=player_embedded&

ENA VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ! ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΈΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ !! ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 25/5/20111 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
δημιουργία, μοντάζ: Δημήτρης Σαββαΐδης

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/327400.html

Σιγά πού θά φοβόταν ο Μίκης τον ''κύρ Γιάννη''..
Αντεξε άλλες και άλλες Χούντες και Ξερονήσια και Ζάτουνες και ξυλοδαρμούς και επιθέσεις απο τούς πραγματικούς Γκοτζαμάνηδες...

Σιγά πού θά σκιαζόταν απο τον φασίστα τον Μπουτάρη..

Και υπήρξε και ευγενής στίς δηλώσεις απέναντί του.

Eυγενεστατος ηταν ο Μικης.Αλλα ρομπα τον εκανε και μαλιστα μεγαλη τον καραγκιοζη.
"Πιεστηκε για το συγκεκριμενο ζητημα"...χιχιχι..

ΜΠΕΚΡΑ...

Σκνίπα στο μεθύσι βγήκε ο Μπουτάρης στο Mega. Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήξερε τι έλεγε, ξαναγύρναγε σε προηγούμενη ερώτηση, απαντούσε άλλα αντί άλλων και γενικά κανένας δεν έβγαζε συμπέρασμα τι ήθελε να πει. Ούτε φυσικά οι δημοσιογράφοι του Mega που κατάλαβαν...
ότι και να του κάνουν ερώτηση, σοβαρή απάντηση δεν πρόκειται να πάρουν...
στις 20:59

Εντάξει αυτό εμένα δέν μέ αφορά..Αν πίνει,άν δεν πίνει ..
Μέ αφορά η απαγόρευση..

Θεωρώ οτι τά άλλα ειναι προσωπικό του ζήτημα..

Εντάξει αυτό εμένα δέν μέ αφορά..Αν πίνει,άν δεν πίνει ..
Μέ αφορά η απαγόρευση..

Θεωρώ οτι τά άλλα ειναι προσωπικό του ζήτημα..
+1
Εξάλλου αυτές οι εξαρτήσεις αν υφίσταται είναι αρρώστια.

Κατά τ' άλλα η συμπεριφορά του απέναντι σε έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε σε δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα τον ξεφτιλίζει από μόνη της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όταν εκπροσωπείς μια πόλη, παύει να είναι προσωπικό ζήτημα.

Αποσα γνωρίζω είχε κάνει μεγάλο προσωπικό αγώνα και δεν έχω ιδέα αν τον συνεχίζει.

Απ´εκει και περα για μένα παραμένει ιδιωτικό θέμα...

Αλλως τε και άνθρωποι χωρίς πάθη δεν σημαίνει οτι ειναι καλυτεροι απο άλλους μέ πάθη.

Μέ αφορά οτι απαγόρευσε μιά συγκέντρωση .Τά άλλα δεν μέ αφορούν (κατά την γνώμη μου πάντα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αποσα γνωρίζω είχε κάνει μεγάλο προσωπικό αγώνα και δεν έχω ιδέα αν τον συνεχίζει.

Απ´εκει και περα για μένα παραμένει ιδιωτικό θέμα...

Αλλως τε και άνθρωποι χωρίς πάθη δεν σημαίνει οτι ειναι καλυτεροι απο άλλους μέ πάθη.

Μέ αφορά οτι απαγόρευσε μιά συγκέντρωση .Τά άλλα δεν μέ αφορούν (κατά την γνώμη μου πάντα).

Αν θέλει να πίνει ας πίνει στο σπίτι του. Δεν μπορεί όμως να εκθέτει πρώτα τα άτομα που τον ψήφισαν και μετά τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης βγαίνοντας δημόσια σε ελεεινή κατάσταση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια...

κανα λινκ από τον μεθυσμένο έχουμε ;

Στη ΝΕΤ που τον είδα λίγο, δεν ξέρω αν ήταν μεθυσμένος, πάντως σαν να βαριόταν του θανατά ήταν. Χάρη μας έκανε.

Στη ΝΕΤ που τον είδα λίγο, δεν ξέρω αν ήταν μεθυσμένος, πάντως σαν να βαριόταν του θανατά ήταν. Χάρη μας έκανε.

Οντως. Μαλλον για υπνο εδειχνε οτι ηταν. Και πιθανον μετανιωμενος. Αλλα και μουλαρι στο πεισμα.

εδώ που τα λέμε ...

κι εγώ αν ήταν να πάω στο Mega , ένα μισομπούκαλο θα το χτύπαγα ...... τουλάχιστον ....

καλά ξηγήθηκε ......

Διαβάζω οτι οι Ισπανοί τής ''Πουέρτα Ντέλ Σόλ'' τά μάζεψαν...

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=282690

Σχόλια??

Φυσικά θά συνεχίσουν τίς διαδηλώσεις κ.λ.π.,κ.λ.π.

Τι έγινε μέ τό ''ακομμάτιστο'' κίνημα??

Ντάξ..Μπορεί νά φταιει οτι δεν έχουν ΔΝΤ....................

Αλλά μπορεί τελικά τά ''ακομμάτιστα'' νά στοχεύουν ,γενικότερα (καλά ως προς την Ελλάδα προσωπικά έχω πεισθεί)κατά τού ''κομματισμού'' τής Αριστεράς..

Λές και μπλέ και πράσινοι κόκκοι ειναι ''ακομμάτιστοι''..

Καλά ο δε Καρατζαφέρης μέεεεεεεεεεεεεεγας ''πατριώτης'' και υπεράνω ''κομμάτων''.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Last edited:
Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.youtube.com/watch?v=jXY3nzL9t5c&feature=share

Νέα Ολιγοφρένεια...

Καποιος κάνει τον ΠΑΣΟΚΟ και ζητά νά φυγουν απο την πλατεια συντάγματος οι συγκεντρωμένοι..:BDGBGDB55:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αφού δεν άρπαξε τίποτα μπούφλες ... άγιο είχε ...:grandpa:

πάντως είναι να απορεί κανείς με όλους τους τελευταίους δημάρχους Αθήνας-Θεσσαλονίκης, στο τι θέλουν να κάνουν κι αν θα κάνουν κάτι για τις πόλεις τους τελικά, εκτός από θόρυβο για το άτομο τους ή/και μελλοντική πολιτική καριέρα.....ΙΜΗΟ.