Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συμβουλες προς οσους θα κατεβουν το επομενο διημερο κατω. Δηλαδη ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Εχουμε μαζι μας μασκα
%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%C2%AE-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%C2%B1-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%C2%AC-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%C2%B1_182403.jpg

η οποια πρεπει να φερνει φιλτρο οπωσδηποτε. Μασκες σαν αυτη στην εικονα ειναι οι ενδεδειγμενες. Μασκες σαν αυτη

mask.jpg

προστατευουν μονο αν κατω απο το πλεγμα φερουν φιλτρο τυπου ενεργου ανθρακα. Ειναι φθηνοτερες απο τις πρωτες. Οι ορωτες εχουν στα 15-20 ευρω. Οι δευτερες στα 10 περιπου ευρω.

Προστατευτικα γυαλια. Πολυ χρησιμα

2290_05407.jpg

Δυο σε ενα

035-363452999.jpg

Για τα ματια αμπουλες φυσιολογικου ορου για πρωτο ξεπλυμα
images

και κολλυριο τυπου Tobradex (με κορτιζονη) για ενσταλλαξη εαν ο ερεθισμος δεν υποχωρησει μονο με την πλυση.

Για την επιδραση στο στομαχο

images

Τουλαχιστον οσοι εχουν ευαισθησια πρεπει να εχουν μαζι τους.

Νερακι. Για την διψα για την ζαλη/λιποθυμια

main2pagouri.jpg

Καμερα για να τραβηξετε σκηνες χρησιμες για την ενημαρωση αυτων που δεν θα κατεβουν

kamera_super_8_mm_toy_oikoy_gaf_iapwnias_25101425_1_F.jpg

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

jason6.jpg

Γουστάρω! Τύφλα να έχει το Woodstock!
Που θα μαζευτείτε βρε;
Πήρα και καινούργια μασκούλα σήμερα γιατί βρομούσε όλη η γειτονιά με την προηγούμενη...
Τo Maalox μου τελείωσε. Θα έχει ή να φέρω καβάτζα; :grinning-smiley-043

Χέσε μέσα.....Μπουκάλια θα έχω μαζί μου, malox, Riopan(μάλλον καλύτερο, δοκίμασε το,χαχαχααχ)...lsd, ενέσιμα ηρεμιστικά, κλπ κλπ......χαχαχαχααχ!!!

Συμβουλες προς οσους θα κατεβουν το επομενο διημερο κατω. Δηλαδη ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Ζωγράφισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έλιωσα!!!!!!!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Χέσε μέσα.....Μπουκάλια θα έχω μαζί μου, malox, Riopan(μάλλον καλύτερο, δοκίμασε το,χαχαχααχ)...lsd, ενέσιμα ηρεμιστικά, κλπ κλπ......χαχαχαχααχ!!!

To Riopan το έχω δοκιμάσει. Το πιο καλό που του βρήκα είναι ότι δεν μοιάζεις με τη μάσκα του Σταύρου... Αν και το Maalox σου δίνει ένα πιο αγωνιστικό look...

To Riopan το έχω δοκιμάσει. Το πιο καλό που του βρήκα είναι ότι δεν μοιάζεις με τη μάσκα του Σταύρου... Αν και το Maalox σου δίνει ένα πιο αγωνιστικό look...

Δεν έχεις άδικο......:operator::bigcry:

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

jason6.jpg

Ok, θα σε βρω εύκολα.
Αν και θα με ακούσεις όταν θα πλησιάζω...

darth-vader-124991.jpeg

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

jason6.jpg
Ok, θα σε βρω εύκολα.
Αν και θα με ακούσεις όταν θα πλησιάζω...

darth-vader-124991.jpeg

XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

Riopan υποστηρίζω κι εγώ. Μου φέρνει καλύτερο αποτέλεσμα και είμαι και ευαίσθητος στις καούρες.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Διευκρίνιση .

Μέσα στα μάτια στάζουμε μόνον φυσικά(τεχνητά) δάκρυα (Tears Naturale ).
Οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον κερατοειδή,ειδικά σε πολύ κοντινή επαφή με χημικά.

Τα "δάκρυα" κυκλοφορούν σε φιαλίδιο και κουτιά με μικρές πιπέτες μιας χρήσης.
Σε όλα τα φαρμακεία και σε πολλά οπτικάδικα.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κατάντια λέμε.
3 ποστ για το μεσοπρόθεσμο, 53 για την μπάλα.

Εξ όσων διαβάζω ήδη αρκετός κόσμος στο Σύνταγμα. Καμιά 25αριά χιλιάδες και πολύ κόσμο το ΠΑΜΕ.