Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

A, σε παρακαλώ, μπορεί να κλείνουμε σχολεία για τα ΑΜΕΑ και να τους κόβουμε την περίθαλψη αλλά κάνουμε ολυμπιακούς αγώνες για αυτούς
H κρίση κρίση και οι business business...

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα ???
http://www.guardian.co.uk/world/gal...trike-in-pictures#/?picture=376273155&index=9

Demonstrators-clash-with--013.jpg

Καλά η γκέισα όλα τα λεφτά! :flipout:

Τα φιλιά μου στην Ελένη.....

Μην ακούς.....χαχαχαχαχα!!!!!!!!:FSGSFGS4:

Μωρέ ακούω και σημειώνω για να τα θυμάμαι... Πριν από λίγο έφυγε από το σπίτι μου...
Άμα πω σε το μαγαζί έχεις γλεντήσει τα γενέθλιά σου θα σου κάνουν επιλεκτικό ban από τη μουσική κατηγορία! :p

Στους συμφορουμίτες μου, Δημήτρη Θ., Hλία Κ., Tzimisce, Emilot και την παρέα τους που με καθοδήγησαν και με βοήθησαν σήμερα εμένα και την φίλη μου, σ'αυτή την τρομερή εμπειρία που μοιραστήκαμε, ειλικρινά :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το :grinning-smiley-043 αξίζει σε εσένα και σε όλο τον κόσμο που κατέβηκε για πρώτη φορά ενώ είδε το τι έγινε εχθές.
Δυστυχώς είχα επιφορτιστεί με την προστασία δύο γυναικών και δεν μπόρεσα να μείνω για πολύ ώρα πάνω.
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα μου τα έχωνε και ο Αιμίλιος αν πάθαινε κάτι η Ελένη... :flipout:

Όχι ότι δεν μας κεράσανε στην Ερμού και στα άλλα στενά που κατεβήκαμε, απλά ήταν δύσκολο να ανέβουμε πάλι πάνω (και οι κοπελιές μετά από μερικές προσπάθειες και κάτι λίτρα διαλύματος riopan τα παράτησαν).

κάντε το τέστ μετα και μυρίστε τα εσωρουχά σας ,,, virtual στο Σύνταγμα θα βρεθείτε ,,

Kinky! :BDGBGDB55:

αντιγραφω απο αστειες εικονες
04051825179314161533.jpg

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μήπως να αναφέρουμε τα σημάδια απο τα δακρυγόνα που έκαιγαν κόσμο???Εγκαύματα σε κοπέλες που έτρεχαν στα ιατρεία....(μου έτυχαν 2 περιπτώσεις προσωπικά)...

Να πούμε για μεγάλους, σε ηλικία ανθρώπους, που ήρθαν να διαδηλώσουν την αντίθεση τους και έφυγαν οριζόντιοι, με αναπνευστικά προβλήματα???

Να πούμε για την δόνηση στο ΜΕΤΡΟ του συντάγματος όταν πέρναγε φορείο με μπάτσο, απο το σύνθημα ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ???

Να πούμε για τα δακρυγόνα στο κέντρο της πλατείας, που έπεφταν ταυτόχρονα με δακρυγόνα απο δεξιά και αριστερά και δεν μπορούσες να φύγεις απο πουθενά και πνιγόσουνα στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ????

Να πούμε για αμέτρητα παιδιά που βοηθήσαμε με malox???

Να πούμε για την άψογη οργάνωση σε αυτό το θέμα των παιδιών της πλατείας που είχαν διασκορπισμένα παιδιά με malox σε ψεκαστήρι και ψέκαζαν τον κόσμο???

Να πούμε για έναν νέο, που φώναζε και ενθάρρυνε με ντουντούκα συνέχεια στην πλατεία????

:grinning-smiley-043

Μωρέ ακούω και σημειώνω για να τα θυμάμαι... Πριν από λίγο έφυγε από το σπίτι μου...
Άμα πω σε το μαγαζί έχεις γλεντήσει τα γενέθλιά σου θα σου κάνουν επιλεκτικό ban από τη μουσική κατηγορία! :p
:BDGBGDB55:

Ααααα, αυτά είπε????ΟΚ!!!!!!χαχαχαχαχααχαχααχ!!!!!!!

:rifle:

Jim έχεις κάποιο link, γιατί απο το link του forum δεν μπορώ να το στείλω σε κόσμο.....

Κατέβασε την στον υπολογιστή σου πρώτα.

Αλλιώς στείλε μου ένα mail.-bye-

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οι μαζικοι τραμπουκισμοί της Αστυνομιας σήμερα συνιστούν πλήρη αντιδημοκρατική εκτροπή..

Οσοι εδώ και καιρο μιλούσαμε για ταξική δικτατορια Κατοχής και για Τσολάκογλου έχουμε δικαιωθεί πλήρως..

Φυσικά η δικαίωση ειναι απολύτως πικρή καθοτι οι δυνάμεις της εργασιας έχουν εξαθλιωθεί. ..

Οποιος χαιρεται μέ την φασιστική κυβέρνηση και τα κατορθωματά της γιασάν του μάγκα και περαστικά του ταυτοχρονα...

Οι λοιποί θα την βρουμε την άκρη..

Αλλως τε πάντα τά φασιστικά καθεστώτα ειχαν και οπαδούς..Η ιστορια επαναλαμβάνεται..

Τιμή μας πάντως που κρατήσαμε ανοικτά τά νήματα αυτά που ενημέρωναν πολύπλευρα τον κόσμο,παρά την λάσπη που δεχτήκαμε αλλά ακομα και ανοικτές απειλές απο troll και μη troll..

Και φυσικά θα συνεχισουμε έτσι..

Ε τώρα αν κανεις ''στενοχωριέται'' μπαλσάμικο.

Up!!!!!

Ααααα, αυτά είπε????ΟΚ!!!!!!χαχαχαχαχααχαχααχ!!!!!!!

:rifle:

Αφού ξέρεις.
Αυτά είναι τα "ελαφριά".
Κρατάω τα βαριά για ώρα ανάγκης. :BDGBGDB55:

Στο zougla radio...τώρα...

Μαρτυρία....

Γυναίκα είδε τον σύζυγο της να πέφτει κάτω και να βγάζει αίμα απο την μύτη και το στόμα........

Την παρακάτω φώτο την έχουν ανεβάσει 10 φορές στο facebook και κάποιο καλόπαιδο (προφέρεται και κωλόπαιδο)-της αστυνομίας προφανώς-την σβήνει συνέχεια...για να δούμε...θα την σβήσουν και από εδώ??

262599_2220933002268_1215962485_2682517_8322002_n.jpg

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Στο zougla radio...τώρα...

Μαρτυρία....

Γυναίκα είδε τον σύζυγο της να πέφτει κάτω και να βγάζει αίμα απο την μύτη και το στόμα........

Γιά την μπούκα στην Ομοσπονδια Δασκάλων στην Ξενοφώντος λένε τιποτα..??

Υπήρξαν σιγουρα δυό σοβαρά τραυματιες...

Ανοιξαν οι δάσκαλοι να μπει κυνηγημένος κοσμος μέσα και ορμησαν οι αστυνομικοι κανονικοτατα...

Ο πρώτος τραυματιας αφού ψεκάστηκε απο μισο μέτρο και λιποθυμησε μετά τον τσακισαν στο ξύλο πεσμένο στο εδαφος.

Την παρακάτω φώτο την έχουν ανεβάσει 10 φορές στο facebook και καποιο καλοπαιδο (προφέρεται και κωλόπαιδο)-της αστυνομίας προφανώς-την σβήνει συνέχεια...για να δούμε...θα την σβήσουν και από εδώ??

262599_2220933002268_1215962485_2682517_8322002_n.jpg

Την είχε βαλει ο Jim.....