Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Να πούμε για έναν νέο, που φώναζε και ενθάρρυνε με ντουντούκα συνέχεια στην πλατεία????

:grinning-smiley-043

Αυτός, συγκεκριμένα αυτός που εννοείς γιατί υπήρχαν πολλοί,
που την έβρισκε τη δύναμη να είναι χωρίς μάσκα μεσα σε νέφος χημικού και να μιλάει δυνατά στη ντουντούκα, να δίνει οδηγίες σε ώρες πανικού και ενδυναμώνει τον κόσμο με απόλυτη ψυχραιμία, να φωνάζει έξω η αστυνομία από την πλατεία την ώρα που οι ΜΑΤατζήδες ήταν σε απόσταση ενός μέτρου και δίπλα τους ήταν κόσμος με ανοιγμένα κεφάλια, αίματα και λυποθυμίες;;;;;
Μα που τη βρήκε τέτοια δύναμη; Το διάβαζες στα μάτια του και τη φωνή του ότι δε φοβόταν τίποτα! Ένα τρελό respect και από μένα, αν βρεθεί κανα βιντεάκι βάλτε το

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γιά την μπούκα στην Ομοσπονδια Δασκάλων στην Ξενοφώντος λένε τιποτα..??

Υπήρξαν σιγουρα δυό σοβαρά τραυματιες...

Ανοιξαν οι δάσκαλοι να μπει κυνηγημένος κοσμος μέσα και ορμησαν οι αστυνομικοι κανονικοτατα...

Ο πρώτος τραυματιας αφού ψεκάστηκε απο μισο μέτρο και λιποθυμησε μετά τον τσακισαν στο ξύλο πεσμένο στο εδαφος.

Ελπίζω να βγήκε κάποιο βίντεο ρε γαμώτο.....

Σκουπίδια της κοινωνίας.....Να λιντσάρουν έτσι έναν λαό για 800 ψωροευρώ....

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κωδικός «Να τελειώνουμε με την πλατεία!»

Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες… Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

35 ημέρες μετά τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και τα ηχηρά μηνύματα που έστελνε το «κίνημα της πλατείας Συντάγματος», έκαναν την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει την απόφαση να δώσει τη χαριστική βολή στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτό άλλωστε δείχνει η αλλαγή, κατά 180 μοίρες, στη στάση της Αστυνομίας, που από διακριτικός «επόπτης» των πραγμάτων, μεταβλήθηκε σε επιθετικό καταστολέα, με τη χρήση μάλιστα νέων όπλων.

«Οι εντολές ήταν σαφείς… Η ιστορία με τη ρήψη χημικών και δακρυγόνων είναι μεγάλη» λέει στο protothema.gr μάχιμος αστυνομικός που γνωρίζει το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων δύο ημερών και προσθέτει: «Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από τους διαδηλωτές και αυτό έπρεπε να γίνει με κάθε τρόπο».

Βέβαια, πολλά ερωτήματα προκαλεί και η στάση κάποιων αστυνομικών των ΜΑΤ που, ξεπερνώντας κάθε όριο, πετούν πέτρες κατά διαδηλωτών, ψεκάζουν με χημικά πολίτες στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, χτυπώντας ακόμη και γυναίκες χωρίς λόγο και αφορμή.

Η αρχή των επεισοδίων και η εντολή για να αδειάσει η πλατεία

Οι εντολές που πήραν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ για τη σημερινή συγκέντρωση ήταν τελείως διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ημερών. Μηδενική ανοχή, άμεση χρήση δακρυγόνων και ξύλο, έτσι ώστε να διασπάζονται οι πυρήνες που ενδεχομένως μπορούν να προκαλέσουν επεισόδια. Έτσι, όταν στη 1.30 το μεσημέρι κάποιοι περίεργοι νεαροί με κουκούλες στο κεφάλι εμφανίστηκαν στη λεωφόρο Αμαλίας, το... πάρτι ξεκίνησε!

Για τρεις ολόκληρες ώρες και ενώ μέσα στο Κοινοβούλιο, βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου σχεδίου, οι πολίτες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή του Συντάγματος, καθώς διεξάγονταν οδομαχίες και πετροπόλεμος μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων.

Μια εικόνα που θύμιζε θέατρο παραλόγου, αφού οι αστυνομικοί έδειχναν να «παίζουν» με τους κουκουλοφόρους μέχρι τις 4.30 το απόγευμα, όπου πήραν εντολή να αδειάσουν το Σύνταγμα. Διμοιρίες των ΜΑΤ κύκλωσαν την πλατεία, διώχνοντας τους πολίτες προς τα γύρω στενά, χρησιμοποιώντας χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάζει τόσο στη λεωφόρο Αμαλίας όσο και την πλατεία Συντάγματος.

Από τις 6.30 και μετά, τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν και οι τόνοι να πέφτουν… Αξίζει δε να τονιστεί πως σήμερα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών μετείχαν στην επιχείρηση «Καθαρίστε την πλατεία».

http://www.protothema.gr/

DSC_0124-copy.jpg

ΕΞΑΝΤΑΣ: Ούτε στον πόλεμο δεν γίνονται αυτά!

Μια σειρά από μικρά αλλά εξαιρετικά διαφωτιστικά βιντεάκια, κάντε τον κόπο να τα δείτε να πάρετε μια εικόνα για το τι έγινε σήμερα κάτω.

Και μετά πείτε και εσείς, είναι για δεν είναι δολοφόνοι?????

Αυτή την στιγμή απο φίλο στο Σύνταγμα(20 λεπτά πριν), οι μπάτσοι έχουν κλείσει την Καλλιρόης, έχουν κλείσει την είσοδο του ΜΕΤΡΟ και κρατιούνται χέρι χέρι, δεν μπορεί να μπεί ή να βγεί κανείς....

Έχουν κάνει 2 σειρές με τον ίδιο τρόπο, στις 2 πλευρές των σκαλιών του Συντάγματος, επίσης....

Τράβηξε φωτογραφίες και θα τις έχω αύριο......

Η χούντα κύριοι δεν τελείωσε το '73......

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340572&cid=4

Αν ισχυει ειναι μεγαλείο...

Οι ασφαλίτες πυρπολούν και τά Mc Donald's..

Κάθε εποχή εχει και τίς προβοκάτσιες στά ''σύμβολα'' που της αναλογούν..

Νέρων,Ραϊχσταγκ,Μc Donald's.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γιατι ρε, δεν ειμαστε φατσες εμπιστοσυνης; :BDGBGDB55:

Δεν ειδες τη γιαπωνεζα με την ομπρελα και τον αβοριγινα διπλα σε προηγουμενη φωτο;

BTW οσον αφορα το σημερα, καλες οι αγκαλιες και τα λουλουδια αλλα τσουζουν τα ματια...

Και ειχα παει και κουρεμενος... να δειχνω ομορφα με την μασκα στο φακο...

Ουτε καφε δε με αφησαν να πιω. Τι χαλια ειναι αυτα.

Παρεπιπτοντως, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ!!!

Και αν εχει καποιος αντιρηση, την επομενη φορα να ερθει μαζι και να μου το ξαναπει! Αλλιως να κρυφτει πισω στην τρυπα απο οπου βγηκε.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!
Καλά εσύ άμα ξανανάψεις τσιγάρο σ' έφαγα...:flipout:

Ρε παιδιά μετά απο μια τέτοια μέρα, είναι θεμιτό να μιλήσουμε για πράγματα που δεν έχουν σχέση με την τραγωδία που έγινε σήμερα???

Να τα πούμε άλλη μέρα???

Ειλικρινά δηλαδή.....

Χαίρομαι που όλοι είμαστε αντιδραστικοί.
Κανένας όμως δεν προσφέρει καμμιά σοβαρή λύση στην εξίσωση.
Ενα περίεργο πράγμα: Οταν πετάς πέτρες από τα κτίσματα και μάρμαρα των κοινόχρηστων χώρων είσαι άγιος.
Καθε μέρα τα ΜΑΤ εισβάλουν στο σπίτι και την εργασία μου και με κάνουν λιώμα στο ξύλο?
Ξέρω οτι έξω γίνεται της Πόπης αλλά εγώ βάζω ένα μαντήλι και φωνάζω συνθήματα. Τα "τσογλάνια" που πετούν αντικείμενα και θέλουν να σκοτώσουν τα "όργανα" τρέχουν να κρυφτούν στον σταθμό του Μετρό.
Εγώ σαν σοβαρός πολίτης το βλέπω αυτό και περιμένω εκεί σαν βλάκας το αναπνευστικό επεισόδιο. Το τσογλάνι ξαναβγαίνει και επαναλαμβάνει. Ο ΜΑΤατζής είναι φτιαγμένος από κάποιο συνθέτικό υλικό και άρα άτρωτος.
Να σοβαρευτούμε ίσως??
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης πιό πολιτισμένοι. Αποδείξαμε πως είμαστε Συρία, Λυβίη, Αίγυπτος κλπ.
Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εδω μέσα που να είναι αντίθετος με το χάος που γίνεται στο Σύνταγμα.
Είμαστε σε ένα forum που εχει σαν θέμα την πολυτέλεια του hi-fi, υψηλή τεχνολογία και τις ανέσεις του σύγχρονου καπιταλισμού.
Οι επαναστάτες με τα Lacoste, Timberland, Denon, Bryston και Freddo να σωπάσουν.....
Καλή η αντίδραση αλλά η πολλή "Μακακία" βλάπτει.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Χαίρομαι που όλοι είμαστε αντιδραστικοί.
Κανένας όμως δεν προσφέρει καμμιά σοβαρή λύση στην εξίσωση.
Ενα περίεργο πράγμα: Οταν πετάς πέτρες από τα κτίσματα και μάρμαρα των κοινόχρηστων χώρων είσαι άγιος.
Καθε μέρα τα ΜΑΤ εισβάλουν στο σπίτι και την εργασία μου και με κάνουν λιώμα στο ξύλο?
Ξέρω οτι έξω γίνεται της Πόπης αλλά εγώ βάζω ένα μαντήλι και φωνάζω συνθήματα. Τα "τσογλάνια" που πετούν αντικείμενα και θέλουν να σκοτώσουν τα "όργανα" τρέχουν να κρυφτούν στον σταθμό του Μετρό.
Εγώ σαν σοβαρός πολίτης το βλέπω αυτό και περιμένω εκεί σαν βλάκας το αναπνευστικό επεισόδιο. Το τσογλάνι ξαναβγαίνει και επαναλαμβάνει. Ο ΜΑΤατζής είναι φτιαγμένος από κάποιο συνθέτικό υλικό και άρα άτρωτος.
Να σοβαρευτούμε ίσως??
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης πιό πολιτισμένοι. Αποδείξαμε πως είμαστε Συρία, Λυβίη, Αίγυπτος κλπ.
Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εδω μέσα που να είναι αντίθετος με το χάος που γίνεται στο Σύνταγμα.
Είμαστε σε ένα forum που εχει σαν θέμα την πολυτέλεια του hi-fi, υψηλή τεχνολογία και τις ανέσεις του σύγχρονου καπιταλισμού.
Οι επαναστάτες με τα Lacoste, Timberland, Denon, Bryston και Freddo να σωπάσουν.....
Καλή η αντίδραση αλλά η πολλή "Μακακία" βλάπτει.

Απο την ΓΑΔΑ εισαι και ξερεις τι φοράμε??

Η Μακακια σού επιστρέφεται αυτουσια.

Αντε μπράβο..

Εχει κάτι η Αιγυπτος που σε χαλάει ??

Τραβα Λουξεμβούργο τοτε..

142 posts ποσες αγγελιες ειπαμε?????????????

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εφόσον δεν ξαναγράψεις παρόμοια ποστ, κανένα πρόβλημα...-bye-

Απόλυτα αληθές και αδιαμφησβήτητο ήταν το ποστ...
ενοχλεί δεν ενοχλεί, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!