Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άγρια παρα-κρατική συμμορία...

Από το "Ανεμογκάστρι"

Όταν το κράτος του ΠΑΣΟΚ θριάμβευε εντός Βουλής ψηφίζοντας το δολοφονικό Μεσοπρόθεσμο, το αστυνομικό παρακράτος θριάμβευε με τη σειρά του, επί δύο συνεχόμενες ημέρες, έχοντας καταφέρει, με τη χρήση τρομακτικής βίας και τη χρήση εντεταλμένων προβοκατόρων, εν είδει χούντας, να διαλύσει την ειρηνική συγκέντρωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων έξω και γύρω από το κοινοβούλιο. Οι πρόβες είχαν ήδη γίνει τις προηγούμενες μέρες και... είχαν θεωρηθεί επιτυχημένες.

Η φυγάδευση – για την... ξεκούραση του στρατιώτη – κουκουλοφόρων προβοκατόρων από τα ΜΑΤ μέσα στο προαύλιο της Βουλής, η οποία φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε και ως ορμητήριό τους, είναι απλώς η τεκμηρίωση αυτού που από πέρυσι γνωρίζουμε: αυτή η κυβέρνηση ασκεί την εξουσία παρακάμπτοντας και καταπατώντας τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Αυτή τη Δημοκρατία που ο καταρρέων εσμός της Μεταπολίτευσης ήδη έχει υπονομεύσει από χρόνια μέχρι μυελού οστέων.

Ενώ κάθε έννοια πολιτικής νομιμοποίησης καταρρέει με πάταγο, ενώ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ – με την πλήρη συνεργασία της... «αντιστεκόμενης» Ν.Δ. – προχωρεί ακάθεκτη στην πλήρη εκποίηση ολόκληρης της Ελλάδας, το μόνο εμπόδιο που πράγματι υψώθηκε στο πρωτοφανές και ξεδιάντροπο ξεπούλημα ήταν οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των πλατειών.

Στην αρχή όλοι προέβλεπαν ότι θα σβήσουν στο πρώτο φύσημα του ανέμου, αλλά δεν υπολόγισαν σωστά. Όσο οι μέρες περνούσαν τόσο γινόταν φανερό ότι οι συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος μεταδίδονταν σαν ιός σε ολόκληρη τη χώρα. Η πιθανότητα να αποκτήσει η πλατεία συμβολισμούς που θα παρέπεμπαν σε μεγαλειώδεις αγώνες του παρελθόντος τρόμαζε τους υποτακτικούς των τοκογλύφων.

Ύστερα από εβδομάδες ειρηνικών συγκεντρώσεων είχε φτάσει η ώρα των εγκάθετων. Η αφορμή δόθηκε ακόμη μια φορά από τα Εξάρχεια: από τη δίψα των ανοήτων που συστηματικά προβοκάρουν ό,τι δεν ελέγχουν. Η συνέχεια ήταν αυτονόητη: επιστρατεύθηκαν οι παλληκαράδες του πλήρους ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν τόση η υπεροψία και τέτοιο το θράσος τους, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ώστε δεν ντράπηκαν να δώσουν καταφύγιο ξεκούρασης στους κουκουλοφόρους τους στο προαύλιο της Βουλής, υπό τα φλας των φωτογράφων και της κάμερας που ευκρινώς τους κατέγραφε. Άλλωστε δεν ήταν ώρα για αβρότητες και ποσώς τους ενδιέφερε ο αυτοδιασυρμός. Ο στόχος ήταν να φύγει ο κόσμος από τους δρόμους την ώρα της επονείδιστης ψηφοφορίας, αλλά και να μην επιστρέψει.

Γι' αυτό άλλωστε το κυνηγητό δεν περιορίστηκε στην εκκένωση της πλατείας Συντάγματος. Συνεχίστηκε στους γύρω δρόμους, στο Μοναστηράκι, στην Πλάκα. Όσο ο κόσμος, πνιγμένος από το δηλητηριώδες νέφος των χημικών και τρομαγμένος, απομακρυνόταν αναζητώντας ασφαλές καταφύγιο, τόσο οι Δελτάδες τους κυνηγούσαν με βόμβες κρότου - λάμψης, με σπάσιμο κεφαλιών, με δακρυγόνα και ψεκασμούς.

Από το Σύνταγμα μέχρι την Πλάκα διαδηλωτές, νέοι, γέροι, γυναίκες και παιδιά, αλλά και ανυποψίαστοι θαμώνες καφετεριών και σουβλατζίδικων, πολύ μακριά από τη Βουλή, υπέστησαν επιθέσεις που έκαναν το ιστορικό παρακράτος του αλήστου μνήμης προχουντικού κράτους των δωσιλόγων να ωχριά. Οι σύγχρονοι δωσίλογοι, αυτοί που ανέλαβαν να παραδώσουν οριστικά και αμετάκλητα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στους τοκογλύφους, δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Ακόμη και πανεπιστημιακοί χώροι – όπως αυτός του τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών – υπέστησαν εισβολή από αστυνομικούς, ένστολους αυτή τη φορά και όχι κουκουλοφόρους, οι οποίοι έσπαζαν τζάμια και πετούσαν δακρυγόνα κ.λπ. σε όσους είχαν καταφύγει εκεί για να σωθούν.

Ο αυτοεξευτελισμός του σοσιαλ-ληστρικού εσμού του Γεωργίου Παπανδρέου, η κατάρρευση κάθε μύθου περί διάσωσης της χώρας από τη χρεοκοπία, η πλήρης διάρρηξη κάθε ιστορικής σύμβασης με την κοινωνία και κάθε προσχήματος περί δημοκρατίας δεν τους ενδιαφέρει. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν πλέον, αφού τα ψέματα τελείωσαν.

Οι τοκογλύφοι, μπροστά στην αμετάκλητη ελληνική χρεοκοπία, λίγο πριν οι ίδιοι απαλλαγούν από τις συνέπειες μιας κανονικότατης (πλην ελεγχόμενης από τους ίδιους) πτώχευσης, αναδιάρθρωσης ή όποιο άλλο όνομα της δώσουν, λίγο πριν αποφασίσουν να μας πετάξουν στον Καιάδα, απαιτούν την κατάσχεση της χώρας με όλα τα υπάρχοντά της – και με τον ελληνικό λαό σιδηροδέσμιο σκλάβο τους.

Το διεθνές περιβάλλον, εύθραυστο λόγω μιας κρίσης με παγκόσμια διάσταση, δεν επιτρέπει καθυστερήσεις: οι λογαριασμοί πρέπει να εκκαθαριστούν με ταχεία διαδικασία. Μαφιόζικες οικονομικές μέθοδοι, πλήρης καταπάτηση του Συντάγματος και κάθε έννοιας νομιμότητας πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί η συνολική εκποίηση.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τους Έλληνες τρομαγμένους, ηττημένους και υποταγμένους. Κυρίως όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί από μια κυβέρνηση που σέβεται τη συνταγματική και έννομη τάξη: για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ξένων επικυρίαρχων θα πρέπει το κράτος να αποποιηθεί τον εαυτό του και να μεταβληθεί σε παρα-κράτος.
Γι’ αυτό η κυβέρνηση αφήνει κατά μέρος τα προσχήματα. Η γενική επιστράτευση – εντεταλμένων και μη – προβοκατόρων αυτό το νόημα έχει.

Γι’ αυτό θα συνεχιστεί και θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ο ελληνικός λαός θα επιχειρεί να σηκώσει κεφάλι. Και όσο περισσότερο αυτοπροσδιορίζεται και αυτοοργανώνεται, όσο δεν ελέγχεται ούτε από την – παρούσα ή/και τη διάδοχο – κυβέρνηση ούτε από τους «επαγγελματίες» της «επαναστατικής βίας», τόσο θα συκοφαντείται, θα προβοκάρεται και θα αντιμετωπίζεται με κλιμακούμενη σκληρότητα.

Τουλάχιστον μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει ότι είναι ικανός να πάρει τη μοίρα του στα χέρια του...
* Βίντεο από το NewsToday και από το Real.gr

http://www.youtube.com/watch?v=LEIv_DP9qq4&feature=player_embedded#

http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA&feature=player_embedded

Ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι καθόλου κακό σαν ιδέα. Κυκλοφορεί ως status στο FB:

"Πρόταση πρώην αστυνομικού: οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ!"

Μια στιγμή να σφυρίξω και στους φίλους μου τους paintball - αδες :D

Ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι καθόλου κακό σαν ιδέα. Κυκλοφορεί ως status στο FB:

"Πρόταση πρώην αστυνομικού: οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ!"

Θα ποινικοποιηθουν και τα μπαλονια δηλαδη...Μπαλονοφοροι. -bye-

Ωχ Ωχ προτείνεις νέα φορολογία βλέπω.
Μπαλονο - Φόροι :D

Θα μας σκίσουν στους φόρους :D

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το βιντεάκι του εξάντα δυστυχώς δεν πρόλαβε να καταγράψει ΟΛΗ την επίθεση στο Ιατρείο της Πλατείας.

Μόνο το χημικό που σβήσαμε με τους πυροσβεστήρες.
Την δολοφονική επίθεση λίγο μετά και στις δύο εισόδους-εξόδους του αυτοσχέδιου,με ασφυξιογόνα ,δεν πρόλαβε ο άνθρωπος,παρ όλα αυτά τον χιλιοευχαριστώ γιατί συνέχισε και μέσα στο μετρό το ρεπορταζ του.

Το έζησα και το βλέπω ακόμα στον ύπνο μου.
Τον φυσικό ύπνο μου εννοώ .
Γιατί απ τον άλλον έχω ξυπνήσει πλέον ανεπιστρεπτί.

Το βράδυ πάλι όλοι εκεί !

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

στην θεσ/νικη χθες οι ειρηνιστες-μπατσοφιλοι χεστες ενω ψηφιστηκε πορεια που θα περνουσε απο τα γραφεια βουλευτων στην ερμου - ρομποπουλου και αλλων- τελικα καπηλευτηκαν την πορεια και την εστριψαν και την πηγαν απο τα ρηχα της παραλιακης. Και οταν έπρεπε να καταληξουμε στο δημαρχειο για την προσπάθεια καταληψης τους , οι μπουλιδες αλλαξαν δεκα βρακια! και καθοντουσαν στο κεντρο του δρομου εμποδιζοντας τους υπολοιπους να προχωρησουν (φυσικα μετα τα σχετικα σπρωξιδια, βαλαν το πανο στον πωπο τους και τρβηχτηκαν στην ακρη. Αντε τραβατε παλι στον πύργο σημερα , παρτε την φραπεδια και αρχιστε παλι τις μουντζες στον μαυρογιαλουρο. Οργια-ασχετοι-απαιδευτοι!!! Και φυσικα με ολη αυτη την κωλυσιεργία παμε δεν παμε στο δημαρχειο, ενω στην αρχη ηταν μια διμοιρια στην εισοδο μοναχη, οταν φτασαμε , ηταν 3 διμοιριες μπρος στην εισοδο, αλλες 2 στημενες κατω απο το βασιλικο θεατρο και το καλυτερο? 30 ζηταδες με αναμμενες μηχανες και φαρους στην βασ. γεωργίου έτοιμοι να κοψουν την πορεια στα δυο! Απιστευτη αναπτυξη οι μπασταρδοι!!! Οποιαδηποτε προσπάθεια κινησης κατα του δημαρχειου ηταν τελειωμενη...Συγχαρητηρια "αγανακτισμενοι του κωλου"!! Ειστε καλό δεκανικι τελικα...

Μπα τι έγινε αλλάξαμε γνώμη για τους "αγανακτισμένους" και τις ειρηνικές μαλακίες τους??Θυμάσαι τι σου είχα πει στην αρχή??

Απάντηση: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

ειναι προφανες οτι τα χημικα τα αγοραζουν ληγμενα,γιατι τα παιρνουν φθηνοτερα.
Αλλο κοστολογιο εχει ενα χημικο που θα το παρεις απο τη πηγη κι αλλο να βγεις στη γυρα και να μαζευεις οτι ληγμενο εχουν για ξεφορτωμα αλλες χωρες.

Re: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

Σε πρόλαβα πριν........χαχαχα!!!!!

δεν το είδα .....

πώς μπορούν και λένε οτι δεν έπεσαν χημικά στο μετρό ???

αφού έχουν βγει στον αέρα τόσα βίντεο που δείχνουν το ακριβώς αντίθετο ....

για πόσο μαλάκες μας έχουν ?????

Μα δεν έπεσαν δακρυγόνα.
Οι ίδιοι οι αγανακτισμένοι έριχναν καπνογόνα μέσα στο μετρό για να το γιορτάσουν!

δεν το είδα .....

πώς μπορούν και λένε οτι δεν έπεσαν χημικά στο μετρό ???

αφού έχουν βγει στον αέρα τόσα βίντεο που δείχνουν το ακριβώς αντίθετο ....

για πόσο μαλάκες μας έχουν ?????

Πολύ!!!!!!!χαχαχαχα!!!!

Εδώ λένε ρε Μήτσο ότι κάνανε περιορισμένη χρήση των χημικών.....και υπάρχουν 1.000 βίντεο με το αντίθετο...

Πολύ!!!!!!!χαχαχαχα!!!!

Εδώ λένε ρε Μήτσο ότι κάνανε περιορισμένη χρήση των χημικών.....και υπάρχουν 1.000 βίντεο με το αντίθετο...

εντάξει αυτό, μπορεί να το θεωρούν έτσι, ίσως για να πουν την απαγορευμένη λέξη "εκτεταμένη" χρήση χημικών να πρέπει να ρίξουν από 3.852.652.358 τεμάχια και πάνω ...

αλλά να λένε οτι δεν έπεσαν χημικά στο μετρό ???

και φυσικά μας έχουν για πολύ , αφού βγαίνουν και ξαναβγαίνουν στις εκλογές ....

Απάντηση: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

τα βιντεο τα βλεπουν αυτοι που εχουν προσβαση στο ιντερνετ ως επι των πλειστων,ε η πλειοψηφια δεν εχει.

Εγώ ξέρω ένα πράγμα.
Αυτές τις ημέρες θα τις γράψει η ιστορία.
Και καλό θα είναι να έχουμε να πούμε στα παιδιά μας κάτι καλύτερο από το "Την είχα αράξει στον καναπέ" όταν θα μας ρωτήσουν τι κάναμε.
Γιατί θα μας ρωτήσουν!

Δήλωση της Κομισιόν

Είναι ευθύνη των ελληνικών Αρχών να διαχειρίζονται τα ζητήματα δημόσιας τάξης, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πία Αρεκίλντε, για τα επεισόδια στην Αθήνα, υπογραμμίζοντας ότι το εκτελεστικό όργανο της Κοινότητας δεν έχει αρμοδιότητα επί του θέματος.

στα απαυτά τους λέω εγώ , το μόνο που τους νοιάζει είναι να μας ξεζουμίσουν ...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115781

Ταπεινωμένος και βιασμένος
Wed, 29/06/2011 - 23:02 — Mediasoup

Βιαστή μου Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Βιαστή μου Πρωθυπουργέ της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Βιαστή μου Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη,

Σήμερα το πρωί γύρω στις 11.30, καθώς κατευθυνόμουν με έναν φίλο μου προς τη διασταύρωση των οδών Ριζάρη και Βασ. Κωνσταντίνου ομάδα της ΕΛ.ΑΣ μας διέταξε προς προληπτικό έλεγχο της τσάντας ώμου που κρατούσα και σωματικό έλεγχο στον φίλο μου.

Η τσάντα μου ανοίχτηκε παρουσία 10 περίπου μελών των ΜΑΤ.
Μέσα της βρέθηκαν ένα αντίτυπο ποιημάτων του Γιώργου Σεφέρη, το οποίο σκίστηκε από τα όργανα έννομης τάξης επιτόπου, ένα μπουκάλι Malox με το οποίο με περιέλουσαν, μια χάρτινη μάσκα αγορασμένη από φαρμακείο κι ένα μπουκάλι νερό.

Ανάμεσα στα αντικείμενά μου υπήρχαν στυλό, κάποια φυλλάδια από γερμανικές θεατρικές παραστάσεις του Βερολίνου που είχαν ξεμείνει από πρόσφατο ταξίδι(ανάμεσα τους φυλλάδιο από την παράσταση του Berliner Ensemble με τίτλο Freedom and Democracy I Hate you το οποίο επίσης σκίστηκε επιτόπου) αλλά και ένας διαφημιστικός σελιδοδείκτης από gay βιβλιοπωλείο του Βερολίνου ο οποιός έγινε αντικείμενο έντονου χλευασμού και αντιδικίας ανάμεσα στους 10 αστυνομικούς που με «εξέταζαν».

Κατά τη διάρκεια του κλήρου για το περιεχόμενο της τσάντας μου, ο πιο αφοσιωμένος εργάτης της ομάδας χώνοντας στην κυριολεξία ένα γκλόμπ πάνω από το παντελόνι μου, στον πρωκτό μου με ρωτούσε τι ομάδα είμαι στο ποδόσφαιρο.

Μεταφέρθηκα με περιπολικό στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για εξακρίβωση προσωπικών στοιχείων σ’ ένα τμήμα με επιγραφή «ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ» όπου μετά από μια ώρα αφέθηκα ελεύθερος. Η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων στην ΓΑΔΑ αλλά και στο περιπολικό ήταν παραπάνω από φιλική και άψογη.

Δεν υπέγραψα κανένα έγγραφο προσαγωγής κι ούτε έλαβα γνώση των σχετικών εγγράφων που συμπληρώθηκαν.

Οδηγούμενος πια ελεύθερος στην Λεωφ. Αλεξάνδρας έλειπε μέσα από την τσάντα μου ο χρυσός βαφτιστικός μου σταυρός και 20 ευρώ.

Θα ζητήσω την αρωγή παντός δικαστηρίου εντός και εκτός της Ελληνικής Δημοκρατίας για τον εντοπισμό και την δίκαιη τιμωρία των βιαστών μου, των ηθικών αυτουργών του βιασμού μου αλλά και του βανδαλισμού των ποιημάτων του Γιώργου Σεφέρη.

Μετά ταπεινοτάτης τιμής,

Ταπεινωμένος και βιασμένος

Μάνος Λαμπράκης

Θεατρικός Συγγραφέας

http://www.mediasoup.gr/node/36071

Την άποψη της Δημουλά την έμαθε κανείς??????? :BDGBGDB55::BDGBGDB55: