Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

στα απαυτά τους λέω εγώ , το μόνο που τους νοιάζει είναι να μας ξεζουμίσουν

Όχι ρε συ!
Δεν διάβασες τη τελευταία πρόταση;

"Κάθε πράξη βίας είναι λυπηρή και απαράδεκτη, επισήμανε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής."

Λυπήθηκε! Της έτρεξε ένα δάκρυ! Και ήταν μακριά από τα δακρυγόνα!

Όχι ρε συ!

"Κάθε πράξη βίας είναι λυπηρή και απαράδεκτη, επισήμανε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής."

Ευρωπαικο οραμα κ αλληλεγγυη...

Όχι ρε συ!

α ρε

εγκάθετε προβοκάτορα

που τις είδες τις πράξεις βίας ???? :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπα τι έγινε αλλάξαμε γνώμη για τους "αγανακτισμένους" και τις ειρηνικές μαλακίες τους??Θυμάσαι τι σου είχα πει στην αρχή??
Δεν είναι ώρα για αντικρούσεις.Τα ''εγώ τα έλεγα'' κτλ δεν έχουν αποτέλεσμα.Το ότι πλέον είναι αναμενόμενη και απαραίτητη η μάχη είναι γεγονός αλλά μην ξεχνάμε πως οι Ειρηνικές διαδηλώσεις μάζεψαν και κόσμο στους δρόμους που αφυπνίστηκε και διαμορφώνει ιδεολογία πλέον μετά τα όσα βιώνει.

Δεν είναι ώρα για αντικρούσεις.Τα ''εγώ τα έλεγα'' κτλ δεν έχουν αποτέλεσμα.Το ότι πλέον είναι αναμενόμενη και απαραίτητη η μάχη είναι γεγονός αλλά μην ξεχνάμε πως οι Ειρηνικές διαδηλώσεις μάζεψαν και κόσμο στους δρόμους που αφυπνίστηκε και διαμορφώνει ιδεολογία πλέον μετά τα όσα βιώνει.

Δεν το είπα για να πω ότι τα έλεγα και επιβεβαιώθηκα. Απλώς νομίζω ότι έπρεπε να γίνει περισσότερο σαφές(στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων, που και εγώ πήγα σε κάποιες) ότι η βια θα έρθει(έστω και από το ίδιο το καθεστώς). Δεν είναι δυνατόν να κάποιοι να επέμεναν στις ειρηνικές, ακομμάτιστες, αποιδεολογικοποιημένες συγκεντρώσεις κτλ κτλ. Η ίδια η πραγματικότητα θα τους επιβάλλει να απαντήσουν.

Και αν δεν είναι ώρα για πολιτική ζύμωση πότε θα είναι?????Μαζί αριστεροί,αναρχικοί, φασίστες,παπάδες,μπάτσοι απέναντι σε ποιον????Όλοι μαζί δεν γίνεται και ποτέ δεν γινόταν. Πρέπει να επιλέξουμε πλευρά. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Last edited:

Και αν δεν είναι ώρα για πολιτική ζύμωση πότε θα είναι?????Μαζί αριστεροί,αναρχικοί, φασίστες,παπάδες,μπάτσοι απέναντι σε ποιον????Όλοι μαζί δεν γίνεται και ποτέ δεν γινόταν. Πρέπει να επιλέξουμε πλευρά. Πάντα έτσι ήταν.

Δεν ξέρω για ποια πλευρά μιλάς, πάντως, αυτό που περιγράφεις έγινε....και αριστερούς είδα και δεξιούς είδα και αναρχικοί κατέβηκαν και παπάδες μέσα και ''μπάτσοι'' αποσκίρτησαν, τα πάντα όλα...

Το απέναντι σε ποιον είναι ρητορικό?

Όλοι μαζί οι υγιείς, γίνεται και παραγίνεται. Η πολιτική ζύμωση αυτής της ομάδας έγινε σε ταχύρρυθμα μαθήματα. Η δε πολιτική τους γνώση, διαίσθηση, δράση και έκφραση έχει φτάσει σε τόσο δυσθεώρητα ύψη που οι οργανωμένοι για χρόνια μέσα στους διάφορους πολιτικούς-κομματικούς χώρους τους κοιτάνε με το κιάλι.

Δεν το είπα για να πω ότι τα έλεγα και επιβεβαιώθηκα. Απλώς νομίζω ότι έπρεπε να γίνει περισσότερο σαφές(στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων, που και εγώ πήγα σε κάποιες) ότι η βια θα έρθει(έστω και από το ίδιο το καθεστώς). Δεν είναι δυνατόν να κάποιοι να επέμεναν στις ειρηνικές, ακομμάτιστες, αποιδεολογικοποιημένες συγκεντρώσεις κτλ κτλ. Η ίδια η πραγματικότητα θα τους επιβάλλει να απαντήσουν.

Και αν δεν είναι ώρα για πολιτική ζύμωση πότε θα είναι?????Μαζί αριστεροί,αναρχικοί, φασίστες,παπάδες,μπάτσοι απέναντι σε ποιον????Όλοι μαζί δεν γίνεται και ποτέ δεν γινόταν. Πρέπει να επιλέξουμε πλευρά. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Η εξαθλιωση ,η στερηση,η βια ειναι κοινη απεναντι σ ολους,επομενως υπαρχει ο συνδετικος κρικος που προς το παρον τους ενωνει.Οταν θα εκλειψουν οι λογοι που ενωνουν αυτο το πληθος ,τοτε παλι θα τραβηξει ο καθενας τον ιδεολογικο δρομο του

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπα τι έγινε αλλάξαμε γνώμη για τους "αγανακτισμένους" και τις ειρηνικές μαλακίες τους??Θυμάσαι τι σου είχα πει στην αρχή??

Φίλε μου κάθε πράγμα στο καιρο του... Όταν έγινε η κίνηση των αγανακτισμενων ήταν μια κίνηση που την χαιρετησα την διεδωσα και την υπερασπιστικα. Ένα μήνα μετα δυστυχώς αυτή η πρωτοπορία στην θεσσαλονίκη έχει βαλτώσει τελείως. Όμως ήταν η κίνηση που άναψε την σπίθα. Που θα καταλήξει? Ιδωμεν...

Re: Απάντηση: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

Χειροκροτήματα και συνοπτικές διαδικασίες διαγραφής αντιφρονούντων. Δείγματα και δωρεάν μαθήματα ''δημοκρατικού'' κυνοβουλευτισμού.

http://www.youtube.com/watch?v=5K4t6Ofm4i4

Όταν δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν από τα γιαούρτια (και ίσως όχι μόνο από αυτά) θα δούμε τα χειροκροτήματα που θα ρίχνουν.

Ρε παιδιά μια απορία που δεν λύθηκε και χάθηκε σαν την κλανιά στον άνεμο....

Το ΠΑΜΕ που κατέληξε?????

-bye-:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Ρε παιδιά μια απορία που δεν λύθηκε και χάθηκε σαν την κλανιά στον άνεμο....

Το ΠΑΜΕ που κατέληξε?????

-bye-:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Υποθέτω ότι έφτασε στον Σοσιαλιστικό ή Κομμουνιστικό Παράδεισο.....-bye-
Μάλλον ξέχασε κάποιος να τους πει ότι αλλού έφτασαν.

Υ.Γ. "Διελύθησαν ησύχως" αυτοί?

Last edited:

Ομόνοια.
Τους πέτυχα κάποια στιγμή όπως έφευγα να κάθονται σαν παναγίτσες και να προσεύχονται στην Παπαντάμα.
Τώρα, live ήτανε; Ηχογραφημένη ήτανε; Δεν ξέρω.

Δεν ξέρω για ποια πλευρά μιλάς, πάντως, αυτό που περιγράφεις έγινε....και αριστερούς είδα και δεξιούς είδα και αναρχικοί κατέβηκαν και παπάδες μέσα και ''μπάτσοι'' αποσκίρτησαν, τα πάντα όλα...

Το απέναντι σε ποιον είναι ρητορικό?

Όλοι μαζί οι υγιείς, γίνεται και παραγίνεται. Η πολιτική ζύμωση αυτής της ομάδας έγινε σε ταχύρρυθμα μαθήματα. Η δε πολιτική τους γνώση, διαίσθηση, δράση και έκφραση έχει φτάσει σε τόσο δυσθεώρητα ύψη που οι οργανωμένοι για χρόνια μέσα στους διάφορους πολιτικούς-κομματικούς χώρους τους κοιτάνε με το κιάλι.

Καλά αν νομίζεις ότι το απέναντι σε ποιον είναι ρητορικό .... καλά κρασία!!!:BXVZCBXZ6:

Όσο για το πόσο γίνεται όλοι μαζί μπορείς να δεις τι γίνεται μεταξύ αναρχικών και ακροδεξιών σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Ο ένας χτυπούσε τον άλλον και οι μπάτσοι τους δύο μαζί.

Αν δεν έχεις κοινούς στόχους πηγαίνεις στα τυφλά με την αποτυχία κάτι παραπάνω από σίγουρη.:grandpa:

Πρέπει να φύγω και δεν θα έχω internet μέχρι αύριο βράδυ. Σε αφήνω στον Σούρλα να σου εξηγήσει πέντε πράγματα γιατί θέλεις πολλά εντατικά μαθήματα.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο ένας χτυπούσε τον άλλον και οι μπάτσοι τους δύο μαζί.

Ε για αυτό μην παίρνεις και όρκο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ε για αυτό μην παίρνεις και όρκο.

Καλά όντως δεν παίρνω όρκο γιατί συνήθως οι φασίστες δουλεύουν με τους μπάτσους. 'Αλλα οι μπάτσοι είναι μαθημένοι να βαράνε γενικά. Οπότε τις τρώνε και μερικοί φασίστες που δεν φαίνονται καθαρά ότι είναι τέτοιοι.

και καλά οι τουρίστες που κατά λάθος βρέθηκαν στο σύνταγμα και στο μετρό ..

αυτοί που σουλατσάριζαν ή έτρωγαν γκρικ σουβλάκι και σάλαντ στο Μοναστηράκι ???

αυτά δεν βλάπτουν τον τουρισμό ??

εκτός και αν το κεμπάπ με δακρυγόνο είναι γκουρμέ ...

με κάθε επιφύλαξη ... το έχω δει να κυκλοφορεί σε 5-6 μεριές

Άρχισαν συλλήψεις για bloggers οι οποίοι αναρτούσαν αρνητικά και υβριστικά σχόλεια για τον Πανανδρεόυ και την κυβέρνηση του μνημονίου!!!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340971&cid=122

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εχθές η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε σε άμεσο κίνδυνο του μπασκίνες ,, το σύστημα καταστολής έφτασε στα κόκκινα ,
εάν τα επεισόδια είχαν λιιιιιιιγο ακόμα έκταση ,,,

ΘΕΟΣ ΞΈΡΕΙ το αποτέλεσμα