Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο ανιχνευτής

A-Greek-Orthodox-priest-d-020.jpg

και ...

263415_10150248946838578_692448577_7503362_2758026_n.jpg

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άγριο στρίμωγμα του Κοκαλάκη τώρα στην ΕΡΤ, από τον Αυγερόπουλο.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο χρυσαυγιτης Σουκαρας έχει πάρει σβάρνα όλα τα δελτία!
Μας έκανε κωλοδάχτυλα αυτός που τράβα το βίντεο είπε στην Στάη...:flipout::flipout::flipout:

Α ρε φασίστα που θες και τηλεόραση

ΥΓ:Πάντως και μόνο που τους έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια μου θυμίζει συνεντεύξεις στον Πρετεντέρη για διαμόρφωση προφίλ,δηλαδή να βγούνε λάδι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πρέπει να φύγω και δεν θα έχω internet μέχρι αύριο βράδυ. Σε αφήνω στον Σούρλα να σου εξηγήσει πέντε πράγματα γιατί θέλεις πολλά εντατικά μαθήματα.-bye-

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!

Εύχομαι μόλις τελειώσω τα μαθήματα με το Σπύρο να μην έχει εξαφανιστεί η ικανότητά μου του ''στρίβειν'', όχι δια του αρραβώνος, αλλά λόγω ανάγκης μη πρόσκρουσης με τον τοίχο (aka κομματικό ντουγρού).-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οπότε τις τρώνε και μερικοί φασίστες που δεν φαίνονται καθαρά ότι είναι τέτοιοι.

Το έχω ξαναρωτήσει...από που τους καταλαβαίνουν?

Είναι λιγάκι πιο μαυριδεροί από τους κάτασπρους καθάριους και λιγάκι πιο ασπριδεροί από τους υπόλοιπους αγανακτισμένους?

Άγριο στρίμωγμα του Κοκαλάκη τώρα στην ΕΡΤ, από τον Αυγερόπουλο.

Σε όλο το κόσμο, του είπαν, ότι η αστυνομία απομονώνει τους μπαχαλάκηδες και δεν χτυπάει τους απλούς πολίτες που διαδηλώνουν...

Δεν ρίχνουν χημικά σε ιατρεία...

Δεν χτυπούν δημοσιογράφους...

Ακόμα ψάχνει δε, γιατί οι χρυσαυγήτες πιάσαν το ψιλοκοκό με τα ματ με τα λοστάρια στα χέρια και μπήκαν ασυνόδευτοι στο προαύλιο της βουλής!

άλλος γελοίος τώρα... Μακρής...: 350 αστυνομικοί τραυματίες...

Ο φασισταρας μακρης εκπρόσωπος των μπατσων λέει ότι είδε έναν πολίτη να χτυπιέται μόνο και για αυτόν ζητά προσωπικά συγνώμη!

Πάντως βλέποντας αυτούς τους εκπροσώπους των αστυνομικών καταλαβαίνεις τι επίπεδο υπάρχει στην ελας

Όλους αυτούς τους κινούν οι πολιτικοί... αυτών τις εντολές ακολουθούν...

Διαλύστε τους με κάθε θυσία τους είπαν... δεν μπορεί να έχει συμβεί τίποτα άλλο...

Τι θέλετε να πουν, βρε παιδιά? Σε πολιτικές θέσεις είναι κατ' ουσίαν. ''Δημόσιοι λειτουργοί'' στην υπηρεσία του ΓΑΠ.

Να εύχεστε κ. Παπουτσή, να μην κατέβει στο Σύνταγμα η Κερατέα!!!

http://lavreotiki.com/archives/2885

ο υπουργός Κακοποίησης του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, υποστήριξε με άκρως προσβλητικό τρόπο ότι «Η Κερατέα ήταν η προπόνηση για ό,τι ακολούθησε στο Σύνταγμα»

!!!!!????:damnyou:

Απιστευτος???!!!:star:
Ο ενας θα φέρει τανκς
ο αλλος κανει ζεσταμα

Οι αστυνομία μια ζωη χαμηλής νοημοσύνης ανθρωπους ειχε
αλλά δεν ενεργεί μόνη της.
Ο πολεμικές επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών είναι αποφάσεις του πασοκ και μόνο.
Δεν εχουν ξαναγίνει αυτά σε καιρό ''δημοκρατίας'':stupid:

Θα ηθελα απλά να παρακαλέσω οσους ανεβαίνουν πάνω να είναι πιο οργανωμένοι και να το διασκεδάσουν:tomato:

Last edited:

Αυτή τη στιγμή είναι ο Κουρουμπλής στο Alter...

Edit: Γενικά μία ενδιαφέρουσα παρέα. Πάλι ξύλο θα πέσει... :p

Last edited:

Είμαι απο τις 5 στο σύνταγμα και μολις γύρισα.θεωρούσα οτι είναι πολλή σημαντικό να είναι κάτω σήμερα μιας και είναι μια μέρα κρίσιμη απο συμβολισμούς καθώς είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ απο την χουντική καταστολή της διαδήλωσης,και έπρεπε να δώσουμε ένα μήνυμα.διαπίστωσα με ανακούφιση οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος κάτω, και έχει ξεκινήσει παράλληλα η επαναφορά στην προυπάρχουσα κατάσταση. καλό κουράγιο σε ολα τα παιδία που είναι κάτω, αλλά και σε σας εδώ οπου με της πληροφορίες σας και της απόψεις σας, κρατάτε το φρονημά μου ισχυρό.εγω θα συνεχίσω και με οικονομικό πόλεμο την αντίδραση μου στην κοινωνική και οικονομική διάλυση της χώρας.