Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άμα τα ανέπνεες και εσύ επί δύο μέρες ίσως να ένοιαζαν και σένα.

Άμα δηλαδή ήταν εντός των ημερομηνιών νομιμοποιείται η ρίψη τους?
Αυτό πιστεύω ότι εννοούσε ο Παντελής.

Τα ανέπνεε, μην ανησυχείς...

Πάντως προσωπικά δεν έχω δει διαφορές ανάλογα με την εσοδεία...

Από την άλλη χίλιες φορές έχω πει ότι εμένα τουλάχιστον αυτή η ιστορία με τα ληγμένα και το αν τα κλομπ ήταν από την καλή ή από την ανάποδη με αφήνει παγερά αδιάφορο. Και αυτό γιατί το αντίθετο σημαίνει πως αναγνωρίζουμε και νομιμοποιούμε μιας συγκεκριμένης μορφής κρατική βία και όχι μια άλλη.
Ξαναρωτάω λοιπόν αν τελικά αποδειχθεί ότι όλα τα χημικά ήταν "φρέσκα" και όλα τα κλομπ από την καλή, είμαστε ok; Να χειροκροτήσω τώρα ή αργότερα την προσπάθεια του Υπουργείου Αγάπης που μας θύμισε ο Αυγερόπουλος από το "1984";
Εδώ συζητάμε ότι τα άτομα με όλο αυτόν τον εξοπλισμό που πληρώνουμε εμείς σαν μαλάκες (και φυσικά την τροφή τους) μάζευαν από κάτω τις πέτρες και τις πέταγαν πίσω με σκοπό να ανοίξουν κεφάλια. Επίσης πέταγαν βομβίδες με εκτοξευτές οριζόντια. Λες άμα φας στο κεφάλι τη βομβίδα να έχει σημασία η ημερομηνία λήξης της;
Μην καταπίνουμε την κάμηλο λοιπόν...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.youtube.com/watch?v=OgqHAcR5vow&feature=youtu.be

Σαφείς εντολες απο τον επικεφαλής νά ριχνουν πέτρες..

Και ο επικεφαλής απο που να παίρνει εντολες αραγε??

Οι μούφες περί μεμονωμένων περιστατικών εχουν διαψευσθεί περίτρανα απο τά εκατοντάδες εγκυρα βιντεο που κυκλοφορούν..

Παρακράτος ως ''κυβέρνηση''..Σαφέστερο δεν γινεται.

Last edited:
Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

29-06-2011, μπατσος μπροστα στο Ζαππειο, "δεν ειμαι ζωο" ... :rifle:

http://www.youtube.com/watch?v=heBaTy1MTSo&hd=1

Οι 300 του Παπουτση ...
http://www.youtube.com/watch?v=OvdAbZ0pIz0

"ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ"..
έτοιμος να το πει ο λέτσος...

οι εγκληματίες δολοφόνοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον) έχουν περισσότερα ελαφρυντικά, λόγω του ότι υπήρξαν θύματα της μιας στιγμής... ετούτοι εδώ είναι μακράς διαρκείας και χωρίς ημερομηνία λήξης..
η τελευταία υποστάθμη της κοινωνίας μας.. το απόλυτο άρρωστο κατακάθι.

κάντε τα παιδιά σας μπάτσους βλάχαροι της φάπας

Last edited:

πίσω εκεί στα 1974-77, άμα δήλωνε κάποιος 'μπάτσος' ούτε γκόμενα δεν έβρισκε.
τώρα κάνουν διαγωνισμό για 500 θέσεις και παρουσιάζονται 20.000 υποψήφιοι :icon15:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

τώρα κάνουν διαγωνισμό για 500 θέσεις και παρουσιάζονται 20.000 υποψήφιοι :icon15:

Παντως οσον αφορα τις γκομενες δεν πρεπει να εχουν αλλαξει και πολλα απο τοτε.
Και τωρα αγ@@@@τοι ειναι...Δεν τους βλεπεις πως κανουν?

Δυστυχώς Κώστα σε όλες τις περιπτώσεις ισχύει αυτό. Δες αιτήσεις για αναπληρωτές καθηγητές π.χ.

Και επειδή δουλεύω και μαζί τους, μη περιμένουμε από 17 χρονών παιδιά με εργασιακή ανασφάλεια, να καταλαβαίνουν πολλά πράγματα.

Μετά έρχονται τα χειρότερα.-bye-

"just as every cop is a criminal
and all the killers Saints
as heads are tails
just call me Lucifer
coz' I'm in need of some restraint"

:worshippy:

jagger020308_468x345.jpg

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115963

Ντόρα:''Δεν έχω δείγματα παρακράτους. Οι εξηγήσεις, τις οποίες έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., είναι επαρκείς. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ζούμε πλέον την περίοδο της δικτατορίας. Στην Ελλάδα σήμερα δεν διώκεται το φρόνημα κανενός» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Εκλαψα γοερά απο την εμπιστοσύνη τής Ντορας στούς θεσμούς..............Δάκρυσα με την αφοσιωση που δειχνει.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115963

Ντόρα:''Δεν έχω δείγματα παρακράτους. Οι εξηγήσεις, τις οποίες έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., είναι επαρκείς. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ζούμε πλέον την περίοδο της δικτατορίας. Στην Ελλάδα σήμερα δεν διώκεται το φρόνημα κανενός» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Εκλαψα γοερά απο την εμπιστοσύνη τής Ντορας στούς θεσμούς..............Δάκρυσα με την αφοσιωση που δειχνει.
:slapface:

Eντελώς απροκάλυπτα.Νομίζουν οτι απευθύνονται σε μωρούς.
Η συγκεκριμένη (δεν μπορώ να την αποκαλέσω κυρία) δεν θα έπρεπε να κ(λ)άνει τέτοιες δηλώσεις στην θέση ειδικά που βρίσκεται.
Εκτος αν θέλει να γλείψει τόσο μα τόσο πολύ τον Jeffry για ενα υπουργείο στην επομενη κυβέρνηση.

Όχι, είναι που "η Ελλάδα αλλάζει και μαζί της πρέπει όλοι να αλλάξουμε"
και άλλες τέτοιες δηλωμένες σάχλες από τα στόματα των πλέον δακτυλοδεικτούμενων σαν του λόγου της..
δεν έχει τη παραμικρή τύχη
ό,τι κάνει πια ο γουρλομάτης Γκρέμλιν για τον πατέρα...

Φίλε Χιούστον αν παρεξηγήθηκες ζητώ συγνώμη,εννοούσα ότι με αυτά που παθαίνεις αν τα αναπνεύσεις δεν νομίζω να έχει μεγάλη σημασία αν έχουν λήξει.
:ernaehrung004: