Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, 11:53

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Παρά τους ισχυρισμούς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και εκείνους της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., όλα δείχνουν πως, το καυτό διήμερο της 28ης και 29ης Ιουνίου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου επέλεξε συνειδητά να διαλύσει τη συγκέντρωση των πολιτών στο Σύνταγμα και όχι να απομονώσει τους «μπαχαλάκηδες» οποιασδήποτε προέλευσης ή χρώματος. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Το χρονικό των γεγονότων αδιάψευστο και οι συγκεκριμένες οδηγίες που δόθηκαν στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκάθαρες.

Νωρίς το απομεσήμερο της Τετάρτης 29 Ιουνίου, την ώρα περίπου κατά την οποία αναμενόταν η διαδικασία ψηφοφορίας στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο, μία ομάδα 250 νεαρών αναλαμβάνει «δράση» στη γωνία Καραγεώργη Σερβίας και Σταδίου, με στόχο να επιτεθεί στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών. Στην επίθεση αυτή αντιδρούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται επί των οδών Βουλής και Νίκης. Δέχονται βροχή από πέτρες και μάρμαρα και οπισθοχωρούν.

Εκείνη την ώρα, ο έχων το γενικό πρόσταγμα επί του Θεάτρου Επιχειρήσεων ταξίαρχος Στέφανος Κοζιράκης και οι υφιστάμενοι του αξιωματικοί, που ελέγχουν τις αστυνομικές δυνάμεις, προτείνουν τη διενέργεια κίνησης απομόνωσης των 250 νεαρών «μπαχαλάκηδων» με την ενεργοποίηση των διμοιριών των ΜΑΤ, που βρίσκονται στην οδό Βουκουρεστίου, και άλλων εφεδρικών, που είναι τοποθετημένες εγγύς του σημείου Σταδίου και Καραγεώργη Σερβίας.

Ο αντιστράτηγος, Λευτέρης Οικονόμου

Η τακτική αυτή προτείνεται στους έχοντες το πρόσταγμα στον Θάλαμο Επιχειρήσεων, αντιστράτηγο Γρηγόρη Μπαλάκο, γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, και υποστράτηγο Ιωάννη Λιούκα, γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής.

Οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί εισηγούνται στον αρχηγό της Αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου να υλοποιηθεί άμεσα αυτό το σχέδιο τακτικής απομόνωσης των 250. Προς έκπληξη όλων όσων παρίστανται στον Θάλαμο Επιχειρήσεων, ο κ. Οικονόμου δίνει διαταγή να αντεπιτεθούν οι διμοιρίες επί της Βουλής και Νίκης με μαζική χρήση χημικών, ώστε οι 250 νεαροί με τις πέτρες να αναγκαστούν να καταφύγουν ψηλά επί της Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά από τα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.

Είναι προφανές το τι συνέβη. Ο κ. Οικονόμου αρνήθηκε να υιοθετήσει την άποψη των επιτελών του που βρίσκονταν επί τόπου, προκειμένου να απομονωθεί ο πυρήνας της πρόκλησης και να συλληφθούν οι «θερμόαιμοι», ώστε στη συνέχεια να μην υπάρξει «προβοκάτσια» στον κύριο όγκο της συγκέντρωσης των πολιτών. Ο κ. Οικονόμου, αντιθέτως με τη διαταγή του, έστειλε την ομάδα των 250 απευθείας στην καρδιά των διαδηλωτών με τις γνωστές συνέπειες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που διαθέτουν τουλάχιστον δύο γραμμάρια φαιάς ουσίας κατάλαβαν πως στο Σύνταγμα δεν παιζόταν το επιχειρησιακό στοίχημα «Να διασφαλιστεί η ΒΟΥΛΗ και η ασφάλεια των Πολιτών», όπως διατυμπάνισε ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής, με τον γνωστό στόμφο που τον διακρίνει.

Κατάλαβαν πως το επιχειρησιακό ζητούμενο ήταν η διασφάλιση της Βουλής και η πρόκληση ολοκληρωτικού μπάχαλου στο Σύνταγμα, ώστε να διαλυθεί η συγκέντρωση, να φοβηθούν οι πολίτες και να απαξιωθεί καταλυτικά η «υπόθεση Πλατεία».

Η εισήγηση των έμπειρων αξιωματικών, που απερρίφθη αμέσως και ασυζητητί, θα είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Πρυτάνευσε, ωστόσο, η πολιτική προτεραιότητα που είχε να κάνει με την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Τα χρονικά περιθώρια ήταν απολύτως συγκεκριμένα. Στόχος η αποφυγή μαζικής και άρα πολιτικά αξιόλογης λαϊκής πίεσης προς του βουλευτές. Ο κ. Οικονόμου εκτέλεσε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν. Το Σύνταγμα κάηκε, η συγκέντρωση διαλύθηκε, η Βουλή διασφαλίστηκε, το Μεσοπρόθεσμο πέρασε και οι λίγοι έστω, έμπειροι και κυρίως δημοκρατικοί αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έμειναν με την απορία. Για λίγο όμως, διότι αμέσως ένιωσαν την οσμή των χημικών, αλλά και μέτρησαν 2.860 δακρυγόνα που έπεσαν στο πεδίο της μάχης. Τα χημικά αυτά εισάγονται από τη Γερμανία επί πιστώσει. Στη Δημοκρατία τίποτε δεν γίνεται, ωστόσο, «επί πιστώσει». Όλα γίνονται και ερμηνεύονται «τοις μετρητοίς».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, 11:56ag

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344458&cid=4

Μ' αρέσει που ο άνθρωπος που αντί να παραιτηθεί από ΥΕΝ όταν βυθίσθηκε το Σάμαινα κατέβηκε για ΔΑ... αναφέρει πως η βία γεννάει βία!
Πολύ σωστά...
Η βία που εξαπέλυσε τι νόμισε ότι θα γεννήσει?

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως ,ακόμα και το κίνημα "δεν πληρώνω" στα διόδια,..εξέπνευσε !

Ο πολύς κόσμος δεν είναι ακόμα (δυστυχώς) συλλογικός και δεν ξεκουνάει από τον καναπέ του.

Για αυτό αντιτίθεμαι (προς το παρόν) στην μαζική στάση πληρωμών.

Γιατί το δικό μου σπίτι θα πάρουν πρώτο οι Τράπεζες.
Οχι του Μπόμπολα,ούτε του Αλαφούζου,ούτε του Βαρδινογιάννη κλπ..

Εν ολίγοις ακούγεται θαυμάσιο αλλά προς το παρόν είμαι επιφυλακτικός ως προς το αντίκρυσμα στην ευρύτερη κενωνία.

Και αν με βλέπετε έτσι "αρπαγμένο" είναι οτι κατέβηκα Ξυλόκαστρο για ένα 24ωρο,ίσα ίσα για να κάνω διακανονισμό στην εκεί ΔΕΗ για τον τελευταίο λογαριασμό.

Συνάντησα γνωστούς μου πιτσιρικάδες 15,16,18 χρονών που είναι στο Συντονιστικό των εκεί "αγανακτισμένων" της πλατείας ('επαθα πλάκα με την ωριμότητά τους).
Και μου είπαν οτι δεν πάει κόσμος στην πλατεία για να μην τους χαρακτηρίσουν κομμουνιστές !!
Εν έτι 2011 !!
120 χλμ. από την Αθήνα !!!!

Δεν υπάρχει αυτό τε παιδιά, δεν γίνεται έτσι ρε γαμώτο μου.
Πόσο βαθιά το θελουμε το αγγουρι τελικά?
Μέχρι το λαιμό ή να περάσει και το κρανίο ????

Υ.Γ. Εφαγα και μια ειρωνική μομφή από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού,επειδή με είδε στην εφημερίδα την Κυριακή...:singer:

Οπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως ,ακόμα και το κίνημα "δεν πληρώνω" στα διόδια,..εξέπνευσε !

Ο πολύς κόσμος δεν είναι ακόμα (δυστυχώς) συλλογικός και δεν ξεκουνάει από τον καναπέ του.

Για αυτό αντιτίθεμαι (προς το παρόν) στην μαζική στάση πληρωμών.

Γιατί το δικό μου σπίτι θα πάρουν πρώτο οι Τράπεζες.
Οχι του Μπόμπολα,ούτε του Αλαφούζου,ούτε του Βαρδινογιάννη κλπ..

Εν ολίγοις ακούγεται θαυμάσιο αλλά προς το παρόν είμαι επιφυλακτικός ως προς το αντίκρυσμα στην ευρύτερη κενωνία.

Και αν με βλέπετε έτσι "αρπαγμένο" είναι οτι κατέβηκα Ξυλόκαστρο για ένα 24ωρο,ίσα ίσα για να κάνω διακανονισμό στην εκεί ΔΕΗ για τον τελευταίο λογαριασμό.

Συνάντησα γνωστούς μου πιτσιρικάδες 15,16,18 χρονών που είναι στο Συντονιστικό των εκεί "αγανακτισμένων" της πλατείας ('επαθα πλάκα με την ωριμότητά τους).
Και μου είπαν οτι δεν πάει κόσμος στην πλατεία για να μην τους χαρακτηρίσουν κομμουνιστές !!
Εν έτι 2011 !!

Δεν υπάρχει αυτό τε παιδιά, δεν γίνεται έτσι ρε γαμώτο μου.
Πόσο βαθιά το θελουμε το αγγουρι τελικά?
Μέχρι το λαιμό ή να περάσει και το κρανίο ????

Υ.Γ. Εφαγα και μια ειρωνική μομφή από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού,επειδή με είδε στην εφημερίδα την Κυριακή...:singer:
Εν έτι 2011??
Το δίπλα νήμα δεν το διαβάζεις? -bye-

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τα "νόμιμα" στιλιάρια

του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ

Για μια ακόμα φορά ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε την ύπαρξη συνεργασίας των ΜΑΤ με παρακρατικές ναζιστικές ομάδες τύπου Χρυσή Αυγή, ενώ διετάχθη και ΕΔΕ για να διερευνηθεί η τηλεοπτική σκηνή που δείχνει άνδρες με στιλιάρια να φυγαδεύονται από διμοιρία των ΜΑΤ στα ενδότερα του περιβόλου της Βουλής.

Ενας από τους εικονιζόμενους, ο κ. Απόστολος Σουκαράς βγήκε χτες σε όλα τα κανάλια για να εξηγήσει ότι είναι ένας απλός εργαζόμενος και πρώην συνδικαλιστής της ΕΘΕΛ και ότι τα ΜΑΤ τον έσωσαν από 500 κουκουλοφόρους. Εξήγηση πάντως δεν είχε στο ερώτημα, για ποιό λόγο έσωσαν ειδικά αυτόν και την παρέα του τα ΜΑΤ, και πώς είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να χαϊδεύουν φιλικά στην πλάτη κάποιους φουσκωτούς που κουβαλάνε μαζί τους βαριά σιδερένια ρόπαλα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Σουκαράς αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση, ενώ αποδέχτηκε μόνο ότι αρθρογραφεί σε ένα περιοδικό, το «Απολλώνειο Φως». Για το περιεχόμενο αυτού του περιοδικού, αρκεί να πούμε ότι δεν είναι απλά ακροδεξιό, αλλά ανοιχτά φιλοχιτλερικό, προωθεί την ιδέα ότι ο Χίτλερ ήταν Ελληνας και μεταξύ των «προσφορών» στους αναγνώστες του είναι και η σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό, τα τραγούδια του Τρίτου Ράιχ και τα σηματάκια των ναζί.

Υποτίθεται ότι όλα αυτά θα τα διαλευκάνει η ΕΔΕ του κ. Παπουτσή. Ας μας επιτραπεί να αμφιβάλουμε. Η συνεργασία της αστυνομίας με ακροδεξιές ομάδες έχει ιστορικό βάθος δεκαετιών, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχουν καταγραφεί και τηλεοπτικές σκηνές απείρου κάλλους. Δεν είναι μόνο το πογκρόμ κατά των μεταναστών (από τους Γιατρούς του Κόσμου καταγράφηκαν 500 αιματηρές επιθέσεις) που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες χωρίς να ιδρώσει το αυτί της ΕΛ.ΑΣ. Πριν λίγα χρόνια είχε πραγματοποιηθεί και κοινή επιχείρηση ΜΑΤ-Χρυσαυγιτών στο κέντρο της Αθήνας που καλύφθηκε από όλα τα κανάλια και είχε θύματα δυο μαχαιρωμένους πολίτες (2.2.2008). Και τότε επιχειρήθηκε πάλι να μας βγάλουν όλους τρελούς, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες με τους διμοιρίτες των ΜΑΤ να ποζάρουν δίπλα σε φουσκωτούς που κράδαιναν μαχαίρια.

Η ΕΔΕ του υπουργείου δεν μας διαφώτισε και τότε.

Το παράδοξο είναι ότι οι μόνοι που μας δίνουν απτές αποδείξεις για τη συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσαυγιτών είναι ορισμένοι «μετανιωμένοι» ή «απόβλητοι» της οργάνωσης, οι οποίοι ομολογούν –για τους δικούς του ο καθένας λόγους- την ύπαρξη αυτών των δεσμών. Πρώτος ήταν ο Χάρης Κουσουμβρής, ο οποίος έγραψε ολόκληρο βιβλίο («Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής», εκδ. Ερεβος, Πειραιάς 2004) για να καταγγείλει τους πρώην συναγωνιστές του ως προδότες του εθνικοσοσιαλισμού και συνεργάτες της Ασφάλειας. Χαρακτηριστική η ομολογία του:

«Ημασταν αποφασισμένοι να συντρίψουμε ό,τι στεκόταν στον δρόμο μας. Αντί αυτού όμως γυρίσαμε πίσω στα γραφεία αγανακτισμένοι για την απραξία μας, υπακούοντας στις ‛άνωθεν εντολές’. Πολλές ώρες αργότερα θα μας έστελναν μεμονωμένα λες και ήμασταν παρακρατικοί ‛αγανακτισμένοι πολίτες’, ‛να ενισχύσουμε την προσπάθεια της αστυνομίας’!»

Μια άλλη αντίστοιχη ομολογία που δημοσιεύθηκε στον «Ελεύθερο Κόσμο» (11.2.2007) προέρχεται από τον δικηγόρο Τάσο Δημητρακόπουλο, στέλεχος του «Ελληνικού Μετώπου» του Μάκη Βορίδη: «Εχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι καιροί που εμείς, τα παιδιά με τα κοντοκουρεμένα κεφάλια και τις αρβύλες βοηθούσαμε τα ΜΑΤ να καθαρίσουν την Αθήνα, όπως κάναμε σε επεισόδια στο παρελθόν. Δεν θα γίνουν οι νέοι εθνικιστές νεροκουβαλητές σε αυτούς που σε δεδομένη στιγμή και εκτελώντας άνωθεν εντολές θα τους κυνηγήσουν ανελέητα, ενώ κάθονται και κοιτάνε τα αληταριά που καίνε τη σημαία μας... Αν, όμως, τα στελέχη της Αστυνομίας οριοθετηθούν, μελετήσουν πάνω απ' όλα την ιστορία του Σώματός τους και βγάλουν συμπεράσματα, ξαναβάλουν στα γραφεία αλλά κυρίως στις καρδιές τους τις λέξεις Μακρυγιάννη, Χαλανδρίτσα, Λιτόχωρο, αν περήφανα προφέρουν τα ονόματα Μάλλιος, Μπάμπαλης, Πέτρου, Σταμούλης, Μελίστας και τόσα άλλα, αν αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αν τσακίσουν τα αναρχικά σκουλήκια και κάθε τι εγκληματικό, τότε και εμείς, όπως και όλος ο λαός, θα είμαστε κοντά τους. Ας τολμήσουν, λοιπόν...»

Όπως φαίνεται, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τόλμησαν και η ποθητή σύγκλιση πραγματοποιήθηκε. Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία έχει αποκαλύψει την ύπαρξη θύλακα της Χρυσής Αυγής στις τάξεις της αστυνομίας και η υπόθεση έφτασε στη Βουλή (Ιός, 23.3.2008). Σε φάκελο που κυκλοφορούσε στα τμήματα υπήρχαν όλα τα αγαπημένα θέματα κάθε γνήσιου Χρυσαυγίτη. Η προσωπογραφία του ίδιου του Χίτλερ με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος (με τίτλο «Ηγέτης»), το σήμα της 21ης Απριλίου, ο κέλτικος σταυρός, μια αφίσα των Waffen-SS, ο ιταλός ποδοσφαιριστής Πάολο ντι Κάνιο να χαιρετά φασιστικά, η αφίσα της χρυσαυγίτικης «Γαλάζιας Στρατιάς», η ελληνική σημαία να αναμειγνύεται με τον κέλτικο σταυρό των νεοφασιστών, τα γνωστά συνθήματά τους («Πας μη Ελλην βάρβαρος», «Ελλάς ή τέφρα»), ακόμα και το αγαπημένο ρητό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου («Αν προχωρήσω ακολουθήστε με, αν υποχωρήσω σκοτώστε με, αν σκοτωθώ εκδικηθείτε με»).

Δημοσιεύσαμε και φωτογραφία όπου εικονίζεται αστυνομικός της Ασφάλειας σε διαδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια το Γενάρη του 2006. Ο αστυνομικός είναι ντυμένος με πολιτικά και ένας «συναγωνιστής» του τον αγκαλιάζει χαιρετώντας ναζιστικά. Σε άλλη φωτογραφία εικονίζεται άλλος «συναγωνιστής» να διαβάζει επιδεικτικά την «Χρυσή Αυγή» με τον τίτλο «Υπεράνω όλων η Ελλάς», σε γνωστό καφέ επαρχιακής πόλης.

Περιττό να πούμε ότι και σ’ αυτή την περίπτωση η …ΕΔΕ κατέληξε στα σκουπίδια.

Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα είναι η πολύ πρόσφατη σχετική μαρτυρία του Αντώνιου Ανδρουτσόπουλου, του γνωστού «Περίανδρου», ο οποίος ψέγει τους πρώην συναγωνιστές του για την καταδίκη του και τους καταγγέλλει ανοιχτά ως συνεργάτες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών:

«Συνεργάζοντο πολιτικώς», γράφει ο καταδικασμένος αμετάκλητα για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώην υπαρχηγός και φαλαγγάρχης της Χρυσής Αυγής, «με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και τον οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ…»

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η επιστολή του Περίανδρου φιλοξενείται, μεταξύ άλλων, και στο ακραιφνώς εθνοπατριωτικό ιστολόγιο του πρώην συνδικαλιστή της ΕΘΕΛ.

http://www.iospress.gr/texts_2011/20110701.htm

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εν έτι 2011 !!

Καλα ενταξει......σιγα μην ειναι και ερυθροι Χμερ πεστους....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μην του λες τέτοια ρε και είναι και σε κρίσιμη ηλικία......-bye-:music-smiley-005::rifle::bigcry:

Don't go into the light.......

Βρε άι σιχτίρ μεσημεριάτικα ,που θα πείς για την ηλικία μου !!

Κωλοπαιδο !!!!:damnyou::singer:

Υ.Γ Το είδα το δίπλα νήμα και επειδή Σαολίν δεν είμαι,επιστρέφω σε αυτό..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Βρε άι σιχτίρ μεσημεριάτικα ,που θα πείς για την ηλικία μου !!

Κωλοπαιδο !!!!:damnyou::singer:

Υ.Γ Το είδα το δίπλα νήμα και επειδή Σαολίν δεν είμαι,επιστρέφω σε αυτό..-bye-

Να είδες Παντελή, τον σύγχυσαν δίπλα και ξέσπασε σε εμένα.....

Υ.Γ Άστα τα των Σαολίν πάνω μου.....χαχαχαα!!!!

Εδώ βρε Δημήτρη όποιος έχει αντίθετη γνώμη απ' την κυβερνητική λαίλαπα χαρακτηρίζεται αριστερός και διάφορα άλλα..Προτιμούν το βιαστή τους απ' αυτόν που τρέχει (και) για πάρτη τους μόνο και μόνο λόγω ιδεολογίας..

Last edited:

To είδα αυτό για τους Anonymous.

Έλα μωρέ. Είναι δυνατόν να τσιμπάμε σε τέτοια;
Πως τρώνε οι Anonymous; Δεν πρέπει κάποιος να τους επιδοτεί;
Ποιος έχει βάλει στο μάτι τη κυβέρνηση;
Αααακριβώς! Ο ΣΥΡΙΖΑ! Επιδοτεί τους anonymous με τα λεφτά του λαού για να βλάψουν την Δημοκρατία!
Σε τα μας τώρα; Τςςςςς!

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Έλα μωρέ. Είναι δυνατόν να τσιμπάμε σε τέτοια;
Πως τρώνε οι Anonymous; Δεν πρέπει κάποιος να τους επιδοτεί;
Ποιος έχει βάλει στο μάτι τη κυβέρνηση;
Αααακριβώς! Ο ΣΥΡΙΖΑ! Επιδοτεί τους anonymous με τα λεφτά του λαού για να βλάψουν την Δημοκρατία!
Σε τα μας τώρα; Τςςςςς!

Καλά το πας. Μπορείς να γίνεις κυβερνητικός εκπρόσωπος...-bye-

Ότι μπορώ κάνω :p
Πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο πάνω από όλα!
Ζούμε ιστορικές στιγμές! Μία αρμάδα διαστημοπλοίων γεμάτων με ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έχει παρκάρει πίσω από τη σελήνη και στέλνει συνέχεια Συριζαίους στον πλανήτη μας!
Πείτε όχι στην επίθεση από το Δέλτα του ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Ζουν ανάμεσά μας!

6/7/11
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποδοκίμαζαν τη Μερεντίτη!

5.jpg

Επισήμως το ΠΑΣΟΚ αποδίδει τις αποδοκιμασίες εναντίον της βουλευτού Σούλας Μερεντίτη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των 20-25 που φώναζαν συνθήματα εναντίον της, βρισκόταν και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος!
Ένας από αυτούς, ήταν ο μέχρι χθες γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σωτήρης Τσουκαρέλης! Το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Γιάννη Παπαγιάννη.

Ο Σ. Τσουκαρέλης, αποκάλυψε επίσης ότι χθες του ανακοινώθηκε η διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και ότι ως γραμματέας της νεολαίας γνώριζε προσωπικώς την κα Σούλα Μερεντίτη η οποία όμως δημοσίως απέφυγε να πει ότι μεταξύ εκείνων που την αποδοκίμαζαν βρισκόταν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα πρόσθεσε και ότι στην ίδια ομάδα που εισέβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο, βρισκόταν και άλλα μέλη του ΠΑΣΟΚ!

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο Σ. Τσουκαρέλης αποβλήθηκε από τη συνεδρίαση της Ν.Ε Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ επίσημα ανακοίνωσε πως όντως συμμετείχε στις αποδοκιμασίες ο Σωτήρης Τσουκαρέλης αλλά διεγράφη από το κόμμα μετά το πέρας των τελευταίων εκλογών

http://diaplekomenosss.blogspot.com/2011/07/blog-post_770.html

Τι λέτε κ. Παπουτσή! Τι λέτε;

Του Φοίβου Μπούτση , διδάκτορα (και όχι δικτάτορα) 06/07/2011

Οι πολιτικοί μας είναι θύματα!

Ο κ. Πάγκαλος γίνεται θύμα όταν του κλέβουν τα ψάρια , ο κ. Αθανασιάδης δέχεται απειλές ότι θα βρεθεί στο χαντάκι και ο κ. Παπουτσής μετά τα όσα ζήσαμε μας προειδοποιεί «μακριά τα χέρια από την οικογένειά μου» .

Τι λέτε ρε ; Μιλάτε όλοι σας για την βία εναντίον πολιτικών για 3 μπουνιές και 4 απειλές όταν έχουμε –οι πολίτες – δεχθεί βία , επιβολή εξουσίας , μειώσεις μισθών , καταπάτηση εργατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αναρίθμητες περιπτώσεις από ΕΣΑΣ ;

Να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά από εσάς κ. Παπουτσή , εσείς θα τα κρατήσετε μακριά από τις οικογένειάς μας ; Μας απειλείτε ; Εμείς δηλαδή έχουμε την στοιχειώδη εφυία να αναγνωρίσουμε πως η τυφλή βία είναι προνόμιο των ηλιθίων , εσείς τί ακριβώς μας λέτε ; Ότι είστε ανίκανος ως υπουργος Δ.Τάξης να υπερασπιστείτε την οικογένειά σας , ότι θα την πληρώσουν ξανά όλοι , ότι έχουμε χούντα και δεν μασάτε πολλά πολλά ;

Mάλιστα κ. Παπουτσή , να σας γνωστοποιήσω και εγώ λοιπόν . ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. Εάν εσείς ή κάποιος από τους κρατικούς και παρακρατικούς εντολοδόχους σας τολμήσει να ακουμπήσει ξανά μια τρίχα από το παιδί μου , τον γονιό μου , την γυναίκα μου εγώ θα έρθω να βρω εσάς. Ούτε τον εντεταλμένο σας , ούτε την οικογένειά σας . Εσάς. Και δεν θα είμαι μόνος μου.

Εάν κάτι με κράτησε μακριά από την βία στην ζωή μου είναι ότι δεν είμαι φτιαγμένος από το ίδιο υλικό όπως εσείς. Δεν πιστεύω ότι με το γκλομπ , το πιστόλι , την απειλή , τον εκβιασμό κερδίζεις μακροχρόνια. Δεν μπορώ να ζήσω καν με την ιδέα ότι θα ασκήσω βία σε άλλο άνθρωπο. Έχω τον τρόπο να το αποφύγω αυτό. Όμως λειτουργώ και ζώ σε συγκεκριμένο πλαίσιο αυτή τη στιγμή και από ότι φαίνεται όλοι πρέπει να δηλώσουμε τα κίνητρά μας , τις σκέψεις μας. Ορίστε λοιπόν.

Την επόμενη φορά που θα τολμήσετε να ακουμπήσετε την οικογένειά μου , που θα πνίξετε στην τυφλή βία , στα δακρυγόνα και τον εκβιασμό την πλατεία θα έρθω να σας βρω. Σας το υπόσχομαι με όλο μου το είναι κ. Παπουτσή. Δεν θα χρειαστεί καν να σκεφτώ........και αυτό είναι το χειρότερο κ. Υπουργέ. Ότι μας κάνετε σαν τα μούτρα σας.

Οι απειλές και προειδοποιήσεις να μείνουν στο σπίτι σας κ.Παπουτσή. Η χούντα σας έρχεται στο τέλος της. Εάν κάτι κράτησε ζωντανούς όσους πολιτικούς δέχθηκαν επίθεση είναι ότι δεν έχουμε μεταλλαχθεί όλοι σε Παπουτσήδες. Μην μας κάνετε. Η οργή μας θα μας φτάσει σε σημείο να οργανωθούμε κατά τα πρότυπα των λόγων του Μαλκολμ Χ. Για κάθε έναν που θα χτυπάτε θα βλέπετε δέκα από την άλλη πλευρά . Κάποια στιγμή ανάμεσα τους θα εμπλακούν και αθώα θύματα – μέλη οικογένειας κάποιου σαν εμένα ή σαν εσάς. Και τότε η προειδοποίηση θα γίνει πράξη.

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξαναπροβοκάρετε το δημόσιο αίσθημα με τους προσωπικούς σας φόβους .

Αν θέλετε να διαβάσετε και σχόλια των αναγνωστών το άρθρο είναι εδώ

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.anagnwstes&id=7735

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/244-prolava-na-akousw-prin-pesw

Απο τον Αυγεροπουλο.

Το γεγονός τής κώφωσης τού δημοσιογράφου έχει περάσει στά ψιλά..
Δυστυχώς για τον άνθρωπο αυτό που έπαθε είναι τραγικό.

Πέρασε στα ψιλά όπως και πολλά άλλα,κάποιοι από τους αξιωματικούς της αστυνομίας φώναζαν συνέχεια στα κανάλια ότι δείχνουν επιλεκτικά βίντεο και διάφορα τέτοια.Θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά με λίγη ειρωνεία και θα ήθελα να βγουν και άλλα βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τους δεκάδες αστυνομικούς που μας έχουν πρήξει ότι υπήρξαν να δούμε τι σόι τραυματίες είναι.Παράλληλα όμως ας βγουν και οι φωτογραφίες των διαδηλωτών με τα καμμένα σώματα από τις επιθέσεις κατευθείαν πάνω στο σώμα τους,σώματα που θυμίζουν σάπια κορμιά.
Θεωρώ πλέον κλισέ το να ζητήσουμε από αυτούς εκεί πάνω να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη,η Δημοκρατία γι' αυτούς πέθανε..

Τι εννοεί το ΠΑΣΟΚ οτι ξαφνικά το ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε τόσους ψηφοφόρους? Δυστυχώς με όλα αυτά που γίνονται βλέπω οτι η Ελλάδα μας διώχνει.......

Τι λέτε κ. Παπουτσή! Τι λέτε;

Του Φοίβου Μπούτση , διδάκτορα (και όχι δικτάτορα) 06/07/2011

Οι πολιτικοί μας είναι θύματα!

Ο κ. Πάγκαλος γίνεται θύμα όταν του κλέβουν τα ψάρια , ο κ. Αθανασιάδης δέχεται απειλές ότι θα βρεθεί στο χαντάκι και ο κ. Παπουτσής μετά τα όσα ζήσαμε μας προειδοποιεί «μακριά τα χέρια από την οικογένειά μου» .

Τι λέτε ρε ; Μιλάτε όλοι σας για την βία εναντίον πολιτικών για 3 μπουνιές και 4 απειλές όταν έχουμε –οι πολίτες – δεχθεί βία , επιβολή εξουσίας , μειώσεις μισθών , καταπάτηση εργατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αναρίθμητες περιπτώσεις από ΕΣΑΣ ;

Να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά από εσάς κ. Παπουτσή , εσείς θα τα κρατήσετε μακριά από τις οικογένειάς μας ; Μας απειλείτε ; Εμείς δηλαδή έχουμε την στοιχειώδη εφυία να αναγνωρίσουμε πως η τυφλή βία είναι προνόμιο των ηλιθίων , εσείς τί ακριβώς μας λέτε ; Ότι είστε ανίκανος ως υπουργος Δ.Τάξης να υπερασπιστείτε την οικογένειά σας , ότι θα την πληρώσουν ξανά όλοι , ότι έχουμε χούντα και δεν μασάτε πολλά πολλά ;

Mάλιστα κ. Παπουτσή , να σας γνωστοποιήσω και εγώ λοιπόν . ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. Εάν εσείς ή κάποιος από τους κρατικούς και παρακρατικούς εντολοδόχους σας τολμήσει να ακουμπήσει ξανά μια τρίχα από το παιδί μου , τον γονιό μου , την γυναίκα μου εγώ θα έρθω να βρω εσάς. Ούτε τον εντεταλμένο σας , ούτε την οικογένειά σας . Εσάς. Και δεν θα είμαι μόνος μου.

Εάν κάτι με κράτησε μακριά από την βία στην ζωή μου είναι ότι δεν είμαι φτιαγμένος από το ίδιο υλικό όπως εσείς. Δεν πιστεύω ότι με το γκλομπ , το πιστόλι , την απειλή , τον εκβιασμό κερδίζεις μακροχρόνια. Δεν μπορώ να ζήσω καν με την ιδέα ότι θα ασκήσω βία σε άλλο άνθρωπο. Έχω τον τρόπο να το αποφύγω αυτό. Όμως λειτουργώ και ζώ σε συγκεκριμένο πλαίσιο αυτή τη στιγμή και από ότι φαίνεται όλοι πρέπει να δηλώσουμε τα κίνητρά μας , τις σκέψεις μας. Ορίστε λοιπόν.

Την επόμενη φορά που θα τολμήσετε να ακουμπήσετε την οικογένειά μου , που θα πνίξετε στην τυφλή βία , στα δακρυγόνα και τον εκβιασμό την πλατεία θα έρθω να σας βρω. Σας το υπόσχομαι με όλο μου το είναι κ. Παπουτσή. Δεν θα χρειαστεί καν να σκεφτώ........και αυτό είναι το χειρότερο κ. Υπουργέ. Ότι μας κάνετε σαν τα μούτρα σας.

Οι απειλές και προειδοποιήσεις να μείνουν στο σπίτι σας κ.Παπουτσή. Η χούντα σας έρχεται στο τέλος της. Εάν κάτι κράτησε ζωντανούς όσους πολιτικούς δέχθηκαν επίθεση είναι ότι δεν έχουμε μεταλλαχθεί όλοι σε Παπουτσήδες. Μην μας κάνετε. Η οργή μας θα μας φτάσει σε σημείο να οργανωθούμε κατά τα πρότυπα των λόγων του Μαλκολμ Χ. Για κάθε έναν που θα χτυπάτε θα βλέπετε δέκα από την άλλη πλευρά . Κάποια στιγμή ανάμεσα τους θα εμπλακούν και αθώα θύματα – μέλη οικογένειας κάποιου σαν εμένα ή σαν εσάς. Και τότε η προειδοποίηση θα γίνει πράξη.

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξαναπροβοκάρετε το δημόσιο αίσθημα με τους προσωπικούς σας φόβους .

Αν θέλετε να διαβάσετε και σχόλια των αναγνωστών το άρθρο είναι εδώ

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.anagnwstes&id=7735

Λίγα τέτοια άρθρα ακόμα και τον βλέπω να πέρνει πόδι από το protagon...Χαλάει την πιάτσα.

Κύριε Παπουτσή
Με όλα τα ψήγματα σεβασμού που μου έχουν απομείνει προς εσάς και τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα, σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι.

http://www.youtube.com/watch?v=runfRKXLdDs

(Spoken)Come on God, answer me
If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innocent dead and the guilty alive?
Where is justice? Where is punishment? (Spoken)

Something big is brewing
You can see it in my eyes
They burn with a beastly hatred
That will be realised

Why are the innocent dead?
Come on god, answer me
Why are the guilty alive?
Don't want to be deceived

They think they are above the law
They're trying to break my spine
Where is justice, where is punishment
Where is the human line