Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το ξέρετε ότι ήμουν με το κίνημα και εφαγα και πολυ ξύλο-δακρυγόνα.

Απο τη στιγμή όμως που εξασθενησε το να έχουν μείνει 10 αντισκοινα στο Συνταγμα, χωρίς λόγο, δεν το θεωρώ και ωραία εικόνα.
Στην Ελλαδα εχουμε μοναδικο ταλεντο να ξεφτυλιζουμε τα παντα!
980 πορειες περισυ
οποτε οταν ειναι να γινει κατι ο κοσμος αδιαφορει
Το ΚΚΕ μονο, τους κατεβαζει μια φορα την εβδομαδα
ετσι για γυμναστικη,οπως στον στρατο
Ετσι και στο Συνταγμα...
Το διωξιμο τους εβαλε τελος σε μια θλιβερη και μιζερη κατασταση
των τελευταιων βδομαδων
-η οποια ειχε γινει και ϴπεριεργηϴ τα βραδυα
ναρκωτικα,μαχαιρια κ.λ.π
ηταν μια καποια ευπρεπης λυση

Η κυβερνηση δεν ξερω τι μυαλο κουβαλαει!!!

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η ευπρέπεια μας μάρανε...:marchmellow:

Ποιά ναρκωτικά? αυτά που πουλάνε οι μπάτσοι???

Last edited:

Ναρκωτικα πουλανε και οι μπατσοι και διαφοροι αλλοι...
Δεν υπαρχει μονοπωλιο!!!!!!!!!!!!

Εκτός κι αν προετοιμάζετε το έδαφος (σαν άλλοι Μανδραβέληδες ή Τάκηδες Μιχαίοι) για την απαγγελία κατηγοριών στους συλληφθέντες της Πλατείας, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών...Σας βολεύει να αμαυρωθεί το κίνημα*, ενόψει των καταιγιστικών κινητοποιήσεων που προμηνύονται...

Τι θα κάνετε??? Θα "φορτώσετε" με το ζόρι κανένα σακ-βουαγιάζ με πρέζα, σε κανένα παιδόπουλο της Πλατείας όπως κάνατε με το φοιτητή που του φορτώσατε τις μολότωφ...

http://www.youtube.com/watch?v=cDshYAWwKWw

* Το "ποιό κίνημα" θα το δεις "soon... in a theatre near you" που λένε...

«Μου φόρτωσαν τσάντα με μολότοφ»

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος Φώτης Δήμου έπειτα από συνολικά 52 μέρες κράτησης στη ΓΑΔΑ και τον Κορυδαλλό. Είναι ένας από τους χιλιάδες διαδηλωτές που...συμμετείχαν στη διαδήλωση της 11ης Μαΐου.

Περιμένοντας να δικαστεί, υποστηρίζει ότι τα ΜΑΤ τού φόρτωσαν μια τσάντα με μολότοφ. Μιλάει για κατασκευασμένες κατηγορίες, που τον κάνουν να νιώθει οργισμένος και αγανακτισμένος.

«Στη φυλακή μ' έπνιξε το άδικο. Ενιωθα ένα βάρος στο στήθος. Φώναζα με όλη μου τη δύναμη ότι δεν έκανα τίποτα. Δίχως να μ' ακούει κανείς. Οι κρατούμενοι μου φέρθηκαν καλά. Ακόμα και οι ποινικοί: "Μην τους φοβάσαι" μου έλεγαν. "Δες το σαν εμπειρία και κράτα τα θετικά. Θα τελειώσει" έλεγαν. Με τους δεσμοφύλακες δεν είχα επαφή. Αυτοί κλείδωναν, ξεκλείδωναν. Οι συνθήκες κράτησης ήταν άθλιες».

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα σύλληψής του: «Η 11η Μαΐου έχει χαραχτεί στο μυαλό μου. Οπως και οι εικόνες από την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ, τον ξυλοδαρμό μου και ειδικά τη στιγμή που ακουμπούν δίπλα μου το σακίδιο. Ελεγα ότι δεν κρατούσα τίποτα κι οι ΜΑΤάδες απαντούσαν: "Δεν πειράζει. Ενα δωράκι είναι. Σκάσε"».

Πώς ήταν στη φυλακή;

«Καθόμουν και σκεφτόμουν διαρκώς. Δεν υπήρχαν δραστηριότητες για να ξεχνιέμαι. Σκεφτόμουν πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Η μόνη ενασχόλησή μου ήταν να περιμένω στην ουρά για φαγητό ή να βγω στο προαύλιο να κοιτάξω τον ουρανό. Εκεί έμαθα να εκτιμώ και το φαγητό που τρώω. Και την κουβέντα με τους κρατούμενους. Ολοι βιώνουμε το ίδιο μαρτύριο. Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο. Οι συνθήκες όμως ήταν άθλιες. Με έβαλαν στην Α' πτέρυγα Κορυδαλλού σε κελί για ένα άτομο, μαζί με άλλους 3 Ελληνες κατηγορούμενους για ληστείες. Αυτοί με στήριξαν».

Και τώρα;

«Είμαι οργισμένος και αγανακτισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Ζω διαρκώς με ένα ερώτημα που βασανίζει στο μυαλό μου: Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί μού έστησαν αυτή την ιστορία. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αντίστοιχες υποθέσεις, όπως του Μάριου Ζέρβα, του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, έτυχε να γίνουν γνωστές. Υπάρχουν και πολλές άλλες που δεν δημοσιοποιήθηκαν».

Σε διαδήλωση θα ξαναπάς;

«Η φυλακή σε στιγματίζει. Ζεις με το φόβο ότι θα σου ξανασυμβεί. Δεν θα σταματήσω όμως να διεκδικώ. Γιατί ξέρω ότι έχω το δίκιο με το μέρος μου. Ζητάω ένα καλύτερο μέλλον. Θα συνεχίσω να φωνάζω για ν' ακούγεται η αλήθεια. Ο κόσμος δεν πρέπει να τρομοκρατείται, αλλά ν' ανοίξει τα μάτια του. Γνωρίζοντας, βεβαίως, ότι μπορούν να φορτώσουν τσάντες με μολότοφ στον καθένα μας. Βλέπουν τους διαδηλωτές σαν εχθρούς. Κινούνται με το σκεπτικό "θα σε στείλω φυλακή επειδή διαδηλώνεις

enet.gr

Φιλε Apo1, χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας, θα σου προτεινα, απο Σεπτεμβρη, να εισαι και εσυ στη φυσικη σου θεση, απεναντι, μαζι με τα ΜΑΤ.
Να γινεις και εσυ ενας πραγματικος αρωγος του κρατους που τοσο εμπιστευεσαι.

Αλλα μετα δεν θελω παραπονα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Στην Ελλαδα εχουμε μοναδικο ταλεντο να ξεφτυλιζουμε τα παντα!
980 πορειες περισυ
οποτε οταν ειναι να γινει κατι ο κοσμος αδιαφορει
Το ΚΚΕ μονο, τους κατεβαζει μια φορα την εβδομαδα
ετσι για γυμναστικη,οπως στον στρατο
Ετσι και στο Συνταγμα...
Το διωξιμο τους εβαλε τελος σε μια θλιβερη και μιζερη κατασταση
των τελευταιων βδομαδων
-η οποια ειχε γινει και ϴπεριεργηϴ τα βραδυα
ναρκωτικα,μαχαιρια κ.λ.π
ηταν μια καποια ευπρεπης λυση

Η κυβερνηση δεν ξερω τι μυαλο κουβαλαει!!!

Τα πλεον επικινδυνα ναρκωτικα ειναι τα ληγμενα που πουλανε οι κυβερνητικοι δοσιλογοι και τα παπαγαλακια τους.Και το χειροτερο ολων ειναι που γι'αυτά τα ληγμένα η απεξαρτηση ειναι και η πλεον δυσκολη.Αντε και Καλη Πρωτοχρονιά.Τοπε το Μεγκα οτι εχουμε πρωτοχρονια σημερα οπότε ευπειθώς μεταφερω και τις δέουσες ευχές!:firstprize:

Εκτός κι αν προετοιμάζετε το έδαφος (σαν άλλοι Μανδραβέληδες ή Τάκηδες Μιχαίοι) για την απαγγελία κατηγοριών στους συλληφθέντες της Πλατείας, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών...Σας βολεύει να αμαυρωθεί το κίνημα*, ενόψει των καταιγιστικών κινητοποιήσεων που προμηνύονται...

Τι θα κάνετε??? Θα "φορτώσετε" με το ζόρι κανένα σακ-βουαγιάζ με πρέζα, σε κανένα παιδόπουλο της Πλατείας όπως κάνατε με το φοιτητή που του φορτώσατε τις μολότωφ...

http://www.youtube.com/watch?v=cDshYAWwKWw

Εγω τωρα γιατι τα βλεπω αναποδα τα πραγματα ,ο αστυνομικος που κοιτα περιεργα την μολοτωφ εχοντας το σακκιδιο στο χερι του θεωρω οτι την εχει μολις βγαλει απο αυτο ,λογικα ειναι αλλου ο νεαρος και αλλου το σακκιδιο (του το πηραν μολις τον συνελαβαν για να το ψαξουν) ,τελος το τσαντακι του νεαρου ειναι ασορτι με το σακκιδιο (προφανως τα αγορασε σετακι) ,δεν ξερω ετσι μου φαινεται και οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι "Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης".
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι οπως τα βλεπω εγω ;;
Οσο προκατειλλημενοι και αν ειμαστε με δυναμεις καταστολης θα πρεπει να βλεπουμε με πιο καθαρο ματι

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τα χειρότερα θα 'ρθουν σίγουρα και ακραίες καταστάσεις που για κάποιους θα μοιάζουν καθημερινότητα αλλά όλα αυτά πάντα ανατρέπονται Στελάρα!

Αισιοδοξία και συνεχής αγώνας ακόμη και από την σκέψη του καθενός,σημασία έχει να μην το χάσουμε κι 'αυτό.

Φιλε Apo1, χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας, θα σου προτεινα, απο Σεπτεμβρη, να εισαι και εσυ στη φυσικη σου θεση, απεναντι, μαζι με τα ΜΑΤ.

Aπο βγαζεις οτι θα πρεπει ναμαι με τα ΜΑΤ και οτι ειναι αυτη
ειναι η φυσικη μου θεση;
Στα χρονια μου αυτο το λεγαμε λασπη!
Οποιος δεν συμφωνει,δεν σημαινει οτι ντε και καλα θα συμφωνει
με τους απεναντι!
Οτι πιστευω στην Αστικη Δημοκρατια και στην συνεχη βελτιωση της
δεν το εχω κρυψει το πιστευω
Αλλωστε ειναι το μονο πολιτευμα,εστω με πισογυρισματα,
που μπορει μα βελτιωνεται συνεχως
Δεν μπορω την θολουρα του ϴχωρουϴφοβαμαι τον ευκολα
καταγγελτικο και υπερβολικο λογο τους....
παρολο που υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα νοιαζονται

Ναι ρε παιδιά.
Μοιράζαμε ναρκωτικά σε περιεργες φάτσες,όλα τα νυχτέρια που τραβήξαμε.
Γι αυτό και δεν άφησαν ούτε το ψυγείο και το εξεταστικό κρεβάτι!!!

Δεν μπορώ λέμε,ειλικρινά δεν ξέρω πια τι να γράψω.

Δεν κάναμε τίποτα κακό.
Μόνο την ψυχή μας δίναμε.

Ας χαίρονται τώρα οι τουρίστες την "καθαρή"Πλατεία τους.
Μέχρι τις 9 το πρωί φυγαδεύαμε τα υλικά και τα φάρμακα .
Βοήθησαν ακόμα και ξενοι άνθρωποι με τ αυτοκινητά τους.
Μετά βοηθήσαμε εμείς τα παιδιά από την σίτιση,τα multimedia κλπ ,να πάρονςε από το πεζοδρόμιο τα πράγματ'α τους.

Καλημέρα,το καθαρό Σύνταγμα σας χαιρετά ...

Δηλαδη ρε Στελιο οποιος εχει αντιθετη αποψη σημαινει πως ειναι ΜΑΤατζης ;;
Λαμπρα ,ωραιοτατη και δημοκρατικοτατη αποψη ,να δεις τι μου θυμιζει...........

Χτες στην Επιδαυρο ειδα μια συγκλονιστικη παρασταση τού Ριχάρδου τού Γ'αυτης της απιστευτης θεριστικης μηχανής που εσπερνε τον τρομο με πρωταγωνιστικη εναν εξαισιο Κεβιν Σπέισυ.Η επιλογη του Σαμ Μεντες για το φιναλε διδακτικοτατη.Ο νεκρος πλεον Ριχαρδος απο τον Ριτσμοντ κρεμιεται αναποδα ακριβώς οπως ο Μουσσολινι.ΟΨΟΜΕΘΑ.

Ρωτας εμενα τι θα κανει η αστυνομια;
Δεν παμε καλα!!!
Καλα περιμενοντας το κινημα,
εχω αγορασει βαρελια και φελλους για να περνα η ωρα!
φιλε το κινημα θελει ηγεσια,στοχους ,στοιχειωδη λογο,προτασεις κ.λ.π
Τα βλεπεις καπου γιατι εω δεν μπορω.
Ειναι τεμπεληδες οι Ελληνες ,δεν κανουν για σοβαρα πραγματα
δεξιοι,κεντρωοι,αριστεροι!!!!

Ναι ρε παιδιά.

Δεν κάναμε τίποτα κακό.

Μετά βοηθήσαμε εμείς τα παιδιά από την σίτιση,τα multimedia κλπ ,να πάρονςε από το πεζοδρόμιο τα πράγματ'α τους.

Ηταν απο την αρχη φανερο οτι τους "ενοχλουσε" η πλατεια και θα εκαναν οτι μπορουσαν για να την διαλυσουν ,μετα το προβοκατορικο χτυπημα την ημερα της ψηφισης ο περισσοτερος κοσμος τρομαξε ,συχαρητηρια Δημητρη για οσα προσεφερες (και αν χρειστει θα ξαναπροσφερεις) μπραβο σε ολους οσους τους εκαναν να τρομαξουν.

Χτες στην Επιδαυρο ειδα μια συγκλονιστικη παρασταση τού Ριχάρδου τού Γ'αυτης της απιστευτης θεριστικης μηχανής που εσπερνε τον τρομο με πρωταγωνιστικη εναν εξαισιο Κεβιν Σπέισυ.Η επιλογη του Σαμ Μεντες για το φιναλε διδακτικοτατη.Ο νεκρος πλεον Ριχαρδος απο τον Ριτσμοντ κρεμιεται αναποδα ακριβώς οπως ο Μουσσολινι.ΟΨΟΜΕΘΑ.
Καλως τον-bye-
Τυχερε! η αρχουσα ταξη βρισκει εισιτηρια!!!
εμεις ο λαος αδυνατον!

Ναι ρε παιδιά.

Δεν κάναμε τίποτα κακό.

Δεν εννοω οτι οι της πλατειας μοιραζανε ναρκωτικα!
αλλοιμονο
απλως λογω απουσιας ελεγχου γινοταν ντιλινγκ απο τριτους,
μαχαιρια βγηκανε κανα δυο φορες τουλαχιστον
Δεν γινοταν να προστατευθει πλεον ο χωρος με τον λιγο κοσμο
που ειχε μεινει
Οποτε καλυτερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλως τον-bye-
Τυχερε! η αρχουσα ταξη βρισκει εισιτηρια!!!
εμεις ο λαος αδυνατον!

Γιατι μανουλα μου αρχιζεις τα Μανδραβελεια;Ιντερνετ εσυ δεν εχεις;Την πρωτη μερα διαδικτυακης προπωλησης εκλεισα τρια του πανω διαζωματος.Εσυ πηγες να βαλεις μεσον και δεν στηθηκες στον υπολογιστη σου;Α θα σε μαλωσω.Αναπαραγεις φαινομενα που πολεμας.:Banane0::Banane0: