Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλως τον-bye-
Τυχερε! η αρχουσα ταξη βρισκει εισιτηρια!!!
εμεις ο λαος αδυνατον!

Ετσι ειναι ,ολη η Μπουρζουαζια στην Επιδαυρο και ο λαος μπανια στην Λουτσα :ernaehrung004:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγω τωρα γιατι τα βλεπω αναποδα τα πραγματα ,ο αστυνομικος που κοιτα περιεργα την μολοτωφ εχοντας το σακκιδιο στο χερι του θεωρω οτι την εχει μολις βγαλει απο αυτο ,λογικα ειναι αλλου ο νεαρος και αλλου το σακκιδιο (του το πηραν μολις τον συνελαβαν για να το ψαξουν) ,τελος το τσαντακι του νεαρου ειναι ασορτι με το σακκιδιο (προφανως τα αγορασε σετακι) ,δεν ξερω ετσι μου φαινεται και οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι "Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης".
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι οπως τα βλεπω εγω ;;
Οσο προκατειλλημενοι και αν ειμαστε με δυναμεις καταστολης θα πρεπει να βλεπουμε με πιο καθαρο ματι

Λες πολλά αλλά καταλήγεις να εννοείς, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το δικό σου μάτι είναι το "καθαρό μάτι"... και μας βαφτίζεις (εμμέσως πλην σαφώς...) και "προκατειλειμένους" επιπλέον!!!:blink:

Πάντως, για την οπτική σου δεν έχω να σχολιάσω κάτι...είναι δικαίωμά σου να τα βλέπεις όπως θέλεις... Δημοκρατία* έχουμε..εδώ, ολόκληρη διμοιρία είδε το κύπριο φοιτητή να χτυπά με μανία το κεφάλι του στη κακόμοιρη τη ζαρντινιέρα...εδώ θα τα χαλάσουμε?!?:D

(αχαχαχα! "δημοκρατία"...what a laugh!:flipout:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γιατι μανουλα μου αρχιζεις τα Μανδραβελεια;Ιντερνετ εσυ δεν εχεις;Την πρωτη μερα διαδικτυακης προπωλησης εκλεισα τρια του πανω διαζωματος.Εσυ πηγες να βαλεις μεσον και δεν στηθηκες στον υπολογιστη σου;Α θα σε μαλωσω.Αναπαραγεις φαινομενα που πολεμας.:Banane0::Banane0:
Με φοβισανε τα ΜΜΕ
γινεται χαμος και τετοια...
Μα..κια εκανα ,ριξε και κανα συρμα!
Ο πρωταγωνιστης αυτος με τρελαινει...
Καλα και η υποθεση παντα επικαιρη.

Ρωτας εμενα τι θα κανει η αστυνομια;
Δεν παμε καλα!!!
Καλα περιμενοντας το κινημα,
εχω αγορασει βαρελια και φελλους για να περνα η ωρα!
φιλε το κινημα θελει ηγεσια,στοχους ,στοιχειωδη λογο,προτασεις κ.λ.π
Τα βλεπεις καπου γιατι εω δεν μπορω.
Ειναι τεμπεληδες οι Ελληνες ,δεν κανουν για σοβαρα πραγματα
δεξιοι,κεντρωοι,αριστεροι!!!!

Κι εγώ αγόρασα πίσσα και πούπουλα, για τους Γερμανοτσολιάδες...τους ταγματασφαλίτες και τους "συμπέθερους" μαυραγορίτες!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Με φοβισανε τα ΜΜΕ
γινεται χαμος και τετοια...
Μα..κια εκανα ,ριξε και κανα συρμα!
Ο πρωταγωνιστης αυτος με τρελαινει...
Καλα και η υποθεση παντα επικαιρη.

Αφού υπηρχε επισημη ανακοινωση διαδικτυακης προπωλησης στην ιστοσελιδα του 'Φεστιβάλ'.Εσυ θα διαβαζες Καμινη!:ADFADF1:Τεχνητος πανικος παντως.Ολα κυλησαν ομαλά παρα το τεραστιο πληθος.Και εδώ που τα λεμε ο Λούκος ο διευθυντης του Φεστιβαλ τιμά την θεση του και τα ειχε οργανωσει ολα αψογα.Στο φιναλε του Ριχαρδου δεν γραφω ποιους σκεφτομουν στην θεση του σημερα:music-smiley-005::music-smiley-005:

Έστειλαν χαράματα τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα για εκκαθαριστική επιχείρηση!

Επιχείρηση «σκούπα» στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες καθαρισμού του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τα ΜΑΤ, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Με εντολή του Γ. Καμίνη αφαίρεσαν σκηνές και κιόσκια, ενώ κατέβασαν και τα πανό. Οκτώ συνελήφθησαν, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη. Η δίκη τους θα γίνει τη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έστειλε 25 φορτηγά στην πλατεία και οι υπάλληλοι του δήμου, με τη συνδρομή της αστυνομίας, απομάκρυναν τις σκηνές και τα κιόσκια, ενώ κατέβασαν και τα πανό τόσο από την πλατεία όσο και από το πεζοδρόμιο της Αμαλίας.

Μέλη του κινήματος των "Αγανακτισμένων" έτρεξαν να σώσουν ό,τι προλάβουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Κατά την επιχείρηση, που έγινε παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκαν 8 συλλήψεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν 4 Έλληνες, δύο Γάλλοι, ένας Γερμανός κι ένας Ρουμάνος, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές. Η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες διατάχτηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συντρέχει η πράξη της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και αυτή της υποβάθμισης περιβάλλοντος.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, ότι "αυτή η ιστορία μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο".

Στις 10 Ιουλίου τα μέλη του "Άμεση Δημοκρατία Τώρα" απέστειλαν επιστολή προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν:

"Κατόπιν κυβερνητικής εντολής δηλώσατε ότι θα αδειάσετε την πλατεία Συντάγματος, αναλαμβάνοντας έτσι να εκτελέσετε μια αντισυνταγματική πράξη, αφού το Σύνταγμα στο άρθρο 11 προστατεύει ρητά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι των πολιτών.
Σας θυμίζουμε ότι οι δημόσιοι χώροι του δήμου ανήκουν στους δημότες.

Επί 45 μέρες οι πολίτες της Αθήνας, της οποίας εσείς είσαστε δήμαρχος, συγκεντρώνονται και διαδηλώνουν ειρηνικά στους δημόσιους χώρους και τις πλατείες.

Αγωνιζόμαστε για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, και αρνούμαστε υπακοή σε αντισυνταγματικούς και άδικους νόμους και μνημόνια, που καταστρέφουν τις ζωές μας. Αλλά εσείς επί 45 μέρες μας αγνοείτε επιδεικτικά. Αντί να συμπαραταχτείτε μαζί μας στο κίνημα της πλατείας Συντάγματος, σπεύδετε να συμμορφωθείτε στις εντολές της κυβέρνησης εναντίον μας.

Επί 45 μέρες οι λαϊκές συνελεύσεις του Συντάγματος, εφαρμόζοντας την δημοκρατία στην πράξη, έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρουν, αλλά και το ενδιαφέρον των τουριστών. Και όμως εσείς ισχυρίζεστε εν γνώση σας ψευδώς ότι για τις τουριστικές ακυρώσεις και τον μαρασμό του εμπορικού κέντρου της Αθήνας φταινε οι «αγανακτισμένοι»!

Αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες που πέρασαν, περνούν ή παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος, Έλληνες και ξένοι, όχι μόνο δεν μειώνουν αλλά ενισχύουν τον τουρισμό και την εμπορική κίνηση.

Δεν είπατε λέξη για τις συνέπειες στον τουρισμό από την κρατική τρομοκρατία στις 15, ούτε από το όργιο χημικών, προβοκατόρων και αστυνομικής βίας στις 28 και 29 Ιουνίου, όχι μόνο στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στο Παγκράτι, στο Στάδιο, στο Μοναστηράκι. στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κ.α Ούτε μιλήσατε για τις συνέπειες της κρατικής βίας και τρομοκρατίας στην εμπορική κίνηση της περιοχής του Συντάγματος και του κέντρου της Αθήνας.

Δεν είπατε τίποτα για την επίθεση των ορδών της ΔΙΑΣ σε καταστήματα της Ερμού κλπ. και την άσκηση βίας ακόμα και σε τουρίστες.

Δεν πήρατε θέση κατά της δολοφονικής βίας των δυνάμεων καταστολής κατά των δημοτών σας, και αρνηθήκατε ακόμη και να συζητήσετε γι' αυτό στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν είπατε μια λέξη για τις καταστροφές που προκάλεσαν η καταστολή και τα ΜΑΤ της κυβέρνησης στο δημόσιο χώρο της πόλης και στην πλατεία Συντάγματος ειδικότερα. Ούτε για τα χιλιάδες χημικά, που σκόρπισαν οι πραίτορες του κ. Παπουτσή εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας των Αθηναίων.

Δεν κάνατε ούτε μια παρέμβαση για να εμποδίσετε την ανεξέλεγκτη αστυνομική βία με τους εκατοντάδες τραυματίες. Από τύχη και κυρίως από τη δική μας αλληλεγγύη δεν είχαμε νεκρούς".

"Αγανακτισμένοι": Μπήκαν σαν τους κλέφτες

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στο Σύνταγμα δηλώνουν οι "Αγανακτισμένοι", που προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκκαθαριστική επιχείρηση Δήμου Αθηναίων και ΜΑΤ. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ τα μέλη του κινήματος δηλώνουν ότι η Συνέλευση της πλατείας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 9 το βράδυ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Αγανακτισμένων έχει ως εξής:

"Η Πλατεία Είμαστε Εμείς
Και Είμαστε Παντού

Συγκέντρωση στις 6μ.μ στην Πλατεία Συντάγματος

Σαν τους κλέφτες, που τρέμουν τη δημόσια αιδώ και κατακραυγή λίγο μετά τις 4 το πρωί αστυνομικές δυνάμεις, εισαγγελέας και συνεργεία του Δήμου Αθηναίων εισέβαλαν στην πλατεία Συντάγματος, άρχισαν να καταστρέφουν τη μία σκηνή μετά την άλλη, αλλά και τις υποδομές των ομάδων. Προέβησαν σε 13 προσαγωγές από τις οποίες τουλάχιστον 8 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Όπως ακριβώς οι “γαλατάδες” της εποχής του αστυνομικού κράτους και της χούντας. Καταγγέλουμε την απαγόρευση της επικοινωνίας με τους δικηγόρους όσων κρατούνται στο Α.Τ. Ομόνοιας (για αυτό και δεν υπάρχει ακόμα ακριβής εικόνα για τον αριθμό και τα στοιχεία των συλληφθέντων).

Από τα χέρια τους οι αγωνιστές που παρεβρίσκονταν εκεί, αντιστεκόμενοι, έσωσαν ότι μπορούσαν και κινηματογράφησαν τις “σκηνές απείρου κάλλους” μιας σιδερόφραχτης και δειλής δημοκρατίας και μιας δικαιοσύνης που λειτουργεί με βάση τους νόμους της νύχτας.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους:

Η πλατεία είμαστε όλοι εμείς, οι χιλιάδες καθημερινοί άνθρωποι που στέκονται όρθιοι απέναντι σε μια κυνική, αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική, διεφθαρμένη οικονομική και πολιτική εξουσία που απελπισμένη μπροστά στην αποτυχία της προσπαθεί να σωθεί με κάθε τρόπο.

Δεν θα γίνουμε εμείς τα θύματα της.

Δεν φοβόμαστε, δεν υποκύπτουμε.

Τους πληροφορούμε πως πλανούνται οικτρά αν νομίζουν ότι “καθαρίζοντας” και κάνοντας φρούριο την πλατεία Συντάγματος θα προφυλαχτούνε. Υπάρχουν δεκάδες πλατείες πλέον παντού στην Αθήνα, εκατοντάδες πλατείες πλέον παντού στην Ελλάδα. Είμαστε σε κάθε γειτονιά, μαζί με κάθε κάτοικο αυτής της χώρας.

Είμαστε τα εκατομμύρια της κοινωνίας κόντρα σε μία χούφτα διεφθαρμένους και υποτελείς εντολοδόχους που πουλάνε τζάμπα μαγκιά με τους μισθοφόρους της εξουσίας.

Είμαστε παντού. Και ότι και να κάνουν δεν μπορούν να μας διώξουν. Οι δρόμοι και οι πλατείες, όπως οι δουλειές, οι παραγωγικές δομές, ο πλούτος αυτής της χώρας και τα δικαιωμάτα μας ανήκουν σε εμάς. Αυτά δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε να τα πάρουμε στα χέρια μας. Το είπαμε, το ξαναλέμε και το εννοούμε: Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν.

Όλοι στην πλατεία Συντάγματος σήμερα Σαββάτο 30 Ιουλίου, στις 6 μ.μ.

Η τρομοκρατία της Χούντας κυβέρνησης – τρόϊκας – μνημονίου δεν θα περάσουν.

Δεν μας φοβίζετε. Μας εξοργίζετε.

Συνεχίζουμε ειρηνικά – αποφασιστικά – δημιουργικά".

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=297854

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αφού υπηρχε επισημη ανακοινωση διαδικτυακης προπωλησης στην ιστοσελιδα του 'Φεστιβάλ'.Εσυ θα διαβαζες Καμινη!:ADFADF1:Τεχνητος πανικος παντως.Ολα κυλησαν ομαλά παρα το τεραστιο πληθος.Και εδώ που τα λεμε ο Λούκος ο διευθυντης του Φεστιβαλ τιμά την θεση του και τα ειχε οργανωσει ολα αψογα.Στο φιναλε του Ριχαρδου δεν γραφω ποιους σκεφτομουν στην θεση του σημερα:music-smiley-005::music-smiley-005:
Αν και ειμαστε off topic ,αυτος ο Λουκος ξεχωριζει
Μεγαλη μορφη,ναχαμε κι αλλους!
Αλλαξε τα παντα προς το αριστο,οχι απλως προς το καλυτερο!
Πολλα πραγματα ειδες, ειναι θεμα προσωπικων ικανοτητων ,οχι μονον καλων εξαγγελιωνκαι προθεσεων!
Το Πασοκ δεν τολμησε να τον αλλαξει επειδη τον εβαλε η ΝΔ
και μπραβο της
αλλα δεν εδωσε και ο ιδιος δικαιωματα!!!

Κι εγώ αγόρασα πίσσα και πούπουλα, για τους Γερμανοτσολιάδες...τους ταγματασφαλίτες και τους "συμπέθερους" μαυραγορίτες!!!
Καλα μιλαμε για μνημη ελεφαντα!!!!!!!!!!!

Τη βλέπω να κλείνουν το Σύνταγμα για να μην μαζευτεί πάλι ο κόσμος τον Σεπτέμβρη.
Όλα να τα περιμένεις από αυτούς..

Ετσι ειναι ,ολη η Μπουρζουαζια στην Επιδαυρο και ο λαος μπανια στην Λουτσα :ernaehrung004:
Μια χαρά είσαι εσύ... Μένεις μόνιμα εκεί που εμείς καταλήξαμε να κάνουμε διακοπές... :ernaehrung004:

Εγω τωρα γιατι τα βλεπω αναποδα τα πραγματα ,ο αστυνομικος που κοιτα περιεργα την μολοτωφ εχοντας το σακκιδιο στο χερι του θεωρω οτι την εχει μολις βγαλει απο αυτο ,λογικα ειναι αλλου ο νεαρος και αλλου το σακκιδιο (του το πηραν μολις τον συνελαβαν για να το ψαξουν) ,τελος το τσαντακι του νεαρου ειναι ασορτι με το σακκιδιο (προφανως τα αγορασε σετακι) ,δεν ξερω ετσι μου φαινεται και οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι "Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης".
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι οπως τα βλεπω εγω ;;
Οσο προκατειλλημενοι και αν ειμαστε με δυναμεις καταστολης θα πρεπει να βλεπουμε με πιο καθαρο ματι

Οχι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα, λυπαμαι. Ετυχε εν τω μεταξυ το παιδι αυτο να ειναι ανιψιος συναδελφου στη δουλια και εμαθα καποια πραγματα απο πρωτο χερι.
Ευτυχως που βρεθηκαν φωτογραφιες και βιντεο απο το "ταξιδι" της τσαντας απο τον ενα ματατζη στον αλλο. Αλλιως ακομα το παιδι θα ηταν μεσα...
Και ενα γεγονος που μπορει να μην το ξερεις... Ο ιδιος ανθρωπος που τον πηγαν μεσα για την εν λογω τσαντα, ειχε παει και ειχε δωσει αιμα οταν χτυπηθηκαν δυο αστυνομικοι πριν απο λιγο καιρο...
Τοσο "τρομοκρατης" δηλαδη.

Δηλαδη ρε Στελιο οποιος εχει αντιθετη αποψη σημαινει πως ειναι ΜΑΤατζης ;;
Λαμπρα ,ωραιοτατη και δημοκρατικοτατη αποψη ,να δεις τι μου θυμιζει...........

Ναι, αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ΔΞ/ΔΑ. Ή εισαι με τον ενα ή με τον αλλο. Ετσι απλα.
Καθε πολιτης που θελει να θεωρειται υπευθυνος πρεπει, οφειλει, να παιρνει θεση. Δεν ειναι εκκλογες εδω να εχουμε ακυρα και λευκα.

Λες πολλά αλλά καταλήγεις να εννοείς, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το δικό σου μάτι είναι το "καθαρό μάτι"... και μας βαφτίζεις (εμμέσως πλην σαφώς...) και "προκατειλειμένους" επιπλέον!!!:blink:

Πάντως, για την οπτική σου δεν έχω να σχολιάσω κάτι...είναι δικαίωμά σου να τα βλέπεις όπως θέλεις... Δημοκρατία* έχουμε..εδώ, ολόκληρη διμοιρία είδε το κύπριο φοιτητή να χτυπά με μανία το κεφάλι του στη κακόμοιρη τη ζαρντινιέρα...εδώ θα τα χαλάσουμε?!?:D

(αχαχαχα! "δημοκρατία"...what a laugh!:flipout:)

Ισως δεν διαβασες σωστα η πιθανον να "διαβασες οτι ηθελες" ,οπως και πιθανον να ειδες οτι "ηθελες να δεις" αν διαβαζες με λιγο παραπανω προσοχη θα εβλεπες λοιπον οτι.....

.......ειμαι και εγω προκατειλλημενος αδερφε ,και εγω ευκολα δεν βλεπω με καθαρο ματι ,ομως ειναι λογικο οταν συλλαβεις καποιον με ενα σακκιδιο στην πλατη να του το παρεις και να το ψαξεις ,ειναι λογικο να κοιτας την μολοτωφ, πως να το κανουμε καποια παιδια κουβαλανε ,τωρα βεβαια θα το αρνειται οπως θα εκανα και εγω στη θεση του .
Και μη τα τσουβαλιαζεις ολα ,χτυπησαν τον φοιτητη βεβαια ,δεν χτυπησε στην ζαρτινιερα αλλα ετερον εκατερον ,απο κει και μετα δλδ φταινε για ολα και αθωωνονται απαντες ;;;;
Οσο για τα ειρωνικα "αχαχαχαχαχα σου" σιγουρα δεν αποτελουν σοβαρο επιχειρημα

Οχι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα, λυπαμαι. Ετυχε εν τω μεταξυ το παιδι αυτο να ειναι ανιψιος συναδελφου στη δουλια και εμαθα καποια πραγματα απο πρωτο χερι.
Ευτυχως που βρεθηκαν φωτογραφιες και βιντεο απο το "ταξιδι" της τσαντας απο τον ενα ματατζη στον αλλο. Αλλιως ακομα το παιδι θα ηταν μεσα...
Και ενα γεγονος που μπορει να μην το ξερεις... Ο ιδιος ανθρωπος που τον πηγαν μεσα για την εν λογω τσαντα, ειχε παει και ειχε δωσει αιμα οταν χτυπηθηκαν δυο αστυνομικοι πριν απο λιγο καιρο...
Τοσο "τρομοκρατης" δηλαδη.

Ε τι θα ελεγε ρε αδερφε ,οτι ηταν δικη του ;;;
Πολυ απλα ειναι πλεον ευκολη λεια -λογω της βαβαρης συμπεριφορας τους -οι αστυνομικοι που οποιος μεταφραζει μια φωτο οπως τον βολευει αθωωνεται ,μια χαρα

Ναι, αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ΔΞ/ΔΑ. Ή εισαι με τον ενα ή με τον αλλο. Ετσι απλα.
Καθε πολιτης που θελει να θεωρειται υπευθυνος πρεπει, οφειλει, να παιρνει θεση. Δεν ειναι εκκλογες εδω να εχουμε ακυρα και λευκα.

Ααχετο αυτο που γραφεις ,εγω μιλησα για το αν διαφωνει καποιος ,που σημαινει οτι δεν εντασσεται στην κατηγορια ΔΞ/ΔΑ ,για εσενα ειναι εχθρος ,καλα καταλαβα τελικα .
Ειλικρινα λυπαμαι.....................

Ε τι θα ελεγε ρε αδερφε ,οτι ηταν δικη του ;;;
Πολυ απλα ειναι πλεον ευκολη λεια -λογω της βαβαρης συμπεριφορας τους -οι αστυνομικοι που οποιος μεταφραζει μια φωτο οπως τον βολευει αθωωνεται ,μια χαρα

Θα το πω αλλη μια φορα, μιας και φαινεται οτι δεν το καταλαβες αδερφε.

"Ευτυχως που βρεθηκαν φωτογραφιες και βιντεο απο το "ταξιδι" της τσαντας απο τον ενα ματατζη στον αλλο. Αλλιως ακομα το παιδι θα ηταν μεσα..."

Που σημαινει οτι η τσαντα ηταν καπου αλλου, ενας υπαλληλος που τυχαια εργαζεται στα ΜΑΤ την πηρε και την πηγε μια βολτα, καπου στα μισα την εδωσε σε εναν αλλο συναδελφο του και αυτος φιλοτιμα ειπε να την κανει δωρο στο παιδι, μιας και δεν ειχε τσαντα μαζι του. Και για οοοοολη αυτη τη βολτα της τσαντας υπαρχουν φωτογραφιες και βιντεο.
Τωρα λοιπον καταλαβε οτι θελεις.

Ααχετο αυτο που γραφεις ,εγω μιλησα για το αν διαφωνει καποιος ,που σημαινει οτι δεν εντασσεται στην κατηγορια ΔΞ/ΔΑ ,για εσενα ειναι εχθρος ,καλα καταλαβα τελικα .
Ειλικρινα λυπαμαι.....................

Καθολου ασχετο και ειδικα στο συγκεκριμενο thread. Ειτε ειναι καποιος με τις δυναμεις του κρατους ειτε με αυτους που τρωνε τα ασφυξιογονα.
Η εποχη της αθωοτητας τελειωσε. Ηρθε ο καιρος να παρει ο καθενας θεση. Δεν με νοιαζει αν θα συντασεται με αυτο που συντασομαι εγω, καθολου κιολας, αλλα εδω, επειδη δεν υπαρχει ΔΞ/ΔΑ, ειναι βλεπεις απλο το διλημα, ΠΡΕΠΕΙ να παρει θεση.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ρεσιταλ αθλιοτητας το σημερινό δελτιο του ΣΚΑΙ για το Συνταγμα.Φαινεται πως το συνθημα 'Καθαρη Αθηνα'που προβαλλει το Χουντοκαναλο υπονοεί το ξεκληρισμα.

Ισως δεν διαβασες σωστα η πιθανον να "διαβασες οτι ηθελες" ,οπως και πιθανον να ειδες οτι "ηθελες να δεις" αν διαβαζες με λιγο παραπανω προσοχη θα εβλεπες λοιπον οτι.....

.......ειμαι και εγω προκατειλλημενος αδερφε ,και εγω ευκολα δεν βλεπω με καθαρο ματι ,ομως ειναι λογικο οταν συλλαβεις καποιον με ενα σακκιδιο στην πλατη να του το παρεις και να το ψαξεις ,ειναι λογικο να κοιτας την μολοτωφ, πως να το κανουμε καποια παιδια κουβαλανε ,τωρα βεβαια θα το αρνειται οπως θα εκανα και εγω στη θεση του .
Και μη τα τσουβαλιαζεις ολα ,χτυπησαν τον φοιτητη βεβαια ,δεν χτυπησε στην ζαρτινιερα αλλα ετερον εκατερον ,απο κει και μετα δλδ φταινε για ολα και αθωωνονται απαντες ;;;;
Οσο για τα ειρωνικα "αχαχαχαχαχα σου" σιγουρα δεν αποτελουν σοβαρο επιχειρημα

...

Καταρχήν, ΔΕΝ ειρωνεύτηκα εσένα αδερφέ, αλλά την "επιλεκτική Δημοκρατία" μας... και δεν νομίζω να την "έκτισες" εσύ (ή μόνο εσύ...) για να το παίρνεις προσωπικά...

Έπειτα, εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είμαι προκατειλλημένος...για σένα δε γνωρίζω ούτε τι είσαι, ούτε τι δηλώνεις ότι είσαι... Εγώ αδερφέ, δεν αμφιταλαντεύομαι ως προς το σε ποιά μεριά ανήκω...είμαι απέναντι στη κοινωνική αδικία και τη Χούντα του Μπατσόκ, απέναντι στους δοσίλογους και τους Γερμανοτσολιάδες, απέναντι σ' αυτούς που είναι έτοιμοι να χαραμίσουν δύο, τρείς ή τέσσερις γενιές Ελλήνων για να διασφαλίσουν το μισθουλάκο τους και τη θεσούλα τους...

Αν έκανες το κόπο να διαβάζεις προσεκτικότερα και τακτικότερα τα άρθρα που αναρτώνται στο νήμα εδώ (αλλά και σε άλλα νήματα), ίσως να ξέφευγες και συ από τη προκατάληψη και να καταστάλαζες με ποιούς είσαι τελικά..."ο καιρός γαρ εγγύς"..που λέει κι ο Λιακόπουλος!:Banane0:

Όλα αυτά, με φιλική διάθεση και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν κάτι απ´αυτά σε προσβάλλει άθελά μου...:ernaehrung004:

ΥΓ. Δε θα σχολιάσω το ότι προσπαθείς να εξηγήσεις λογικά, το παράλογο της εξουσίας και της Ελλάδας ειδικότερα...

Last edited:

Πέρα από τις εικασίες ας δούμε και την άποψη των αστυνομικών για το θέμα

Ένα λάθος κάναμε βρε παιδιά..

Μεμονωμένο περιστατικό κοινώς..

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/αθώοι-οι...σαν-το-σακίδιο-στον-«φοιτητή-με-τις-πιτζάμες»

Παντελή για να μη μπερδευτούμε...εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το περιστατικό...

37--2-thumb-medium.jpg

αλλά βλέπεις ότι η πλούσια δράση της καλής μας αστυνομίας, πάει να μας μπερδέψει...:D

Πάντως το βίντεο που έβαλες γι' αυτό λέει και μπερδεύτηκα.

Τους αδικήσαμε...:flipout:

Ναι μωρέ τους καημένους...έκαναν λάθος τα παιδιά!!!:BDGBGDB55:

Πάντως, το άρθρο που ανέβασες εσύ με την ομολογία τους, είναι καταπέλτης για όσους είδαν το video "με καθαρό μάτι" και μακρυά από "προκαταλήψεις"...:shot:

Ελπίζω από δώ και μπρός, να βλέπουν τα πράγματα (τουλάχιστον αυτά που αφορούν την αστυνομία...) με πιο "βρώμικο μάτι"... μπας και...

Πέρα από τις εικασίες ας δούμε και την άποψη των αστυνομικών για το θέμα

Ένα λάθος κάναμε βρε παιδιά..

Μεμονωμένο περιστατικό κοινώς..

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/αθώοι-οι...σαν-το-σακίδιο-στον-«φοιτητή-με-τις-πιτζάμες»

Εαν κατι εχει αποδειχθει δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε ,παντως οι μολωτοφ με καποιο τροπο μεταφερονται ρε παιδια ,δεν φυτρωνουν ,καποιοι τις φτιαχνουν και καποιοι τις πετανε ,δεν ξερω αν ειναι προβοκατορες καθε φορα οπως ηταν στα τελευταια γεγονοτα ,παντως το οτι οι δυναμεις καταστολης τις πιο πολλες φορες ασκουν υπερβολικη βια δεν σημαινει αυτοματα οτι καθε φορα εχουν αδικο και στατιστικα να το δεις δεν στεκει .
Οσο για το Μπατσοκ και τα λοιπα κομματα με τους ανεπαγγελτους ηγετες η με τους κομουνιστες που στελνουν τα παιδια τους στο Αμερικανικο κολλεγιο προσωπικα δεν ασχολουμαι ,θελετε να τους κανετε να πονεσουν ;Παμε ολοι αυριο το πρωι να καταθεσουμε πινακιδες απο τα αυτοκινητα ,ολοι οσοι διαφωνουμε και κρινουμε οτι ολα αυτα που γινονται ειναι λαθος και χρεωνουν τα παιδια μας ,ας κινηθουμε με τα μεσα μεταφορας ,ας τους κοψουμε το εσοδο ,το να καθομαι σε μια πλατια αγανακτισμενος και να μη κανω τιποτα ,ερμαιο στις οποιες διαθεσεις τους δεν θα το κανω .
Υπαρχει κανεις η θα πειραξει το ξεβολεμα ;
Επι της ουσιας λοιπον ,βαλβιδα εκτονωσης δεν γινομαι